با نزدیک شدن به ایام انتخاب رشته کنکور سوالات متعددی در ذهن داوطلبان نقش می بندد که یکی از سوالات پرتکرار ، در خصوص دانشگاه های مختلف است. دانشگاه سراسری مجموعه ای از دانشگاه های روزانه ، نوبت دوم ، پردیس خودگردان ، پیام نور ، غیر انتفاعی و مجازی است که اکثر شما با این دانشگاه ها تا حدودی آشنا هستید اما نمی دانید که چه تفاوت هایی از لحاظ نحوه پذیرش دانشجو ، میزان شهریه و … دارند. در مطالب قبلی سایت pasokhbama.com ، در مورد دانشگاه های روزانه ، نوبت دوم ، دانشگاه ها و موسسات غیر انتفاعی صحبت کردیم و در این مطلب میخواهیم بررسی کنیم که دانشگاه مجازی و پردیس خودگردان چیست؟ و شیوه پذیرش دانشجو در این دو دانشگاه به چه صورت است. مطلب را با دقت مطالعه فرمایید و در صورت داشتن هر گونه سوال می توانید در بخش نظرات بپرسید.
سوالات خود را در زمینه رشته ها و دوره های تحصیلی مختلف روزانه ، نوبت دوم ، ظرفیت مازاد ، خودگردان و … از مشاوران ما بپرسید تا با اطلاعات دقیق و کامل راهنمایی شوید.
همین حالا تماس بگیرید
تماس از سراسر کشور 9099071612
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، حتی ایام تعطیل
معرفی دانشگاه مجازی
دانشگاه مجازی چیست؟ دانشگاه های مجازی و پردیس خودگردان هر دو زیر مجموعه ای از دانشگاه های سراسری هستند که از دو روش کنکور سراسری و ثبت نام بدون کنکور ، دانشجو پذیرش می کنند. در هر دو دانشگاه هم رشته های بدون کنکور و هم رشته های با کنکور ارائه می شوند و زمانبندی ثبت نام و انتخاب رشته هر دو نیز مشترک است.
دانشگاه های مجازی همانطور که از اسمشان پیداست ، به صورت غیر حضوری هستند و اگر علاقه مند به گرفتن مدرک لیسانس غیر حضوری هستید ، این دانشگاه مناسب ترین گزینه برای شماست. کلاس های دانشگاه مجازی به صورت آنلاین و از طریق شبکه های وب برگزار می شوند و با اینکه نیازی به حضور فیزیکی دانشجو در دانشگاه نیست ، اما باید در کلاس های آنلاین حضور کامل داشته باشد.
رشته های تحصیلی دانشگاه مجازی تنوع نسبتا زیادی دارند و اکثرا نیز بدون کنکور هستند. برای ثبت نام رشته ها باید به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه نمایید و از طریق شرکت در کنکور و انجام انتخاب رشته و یا از طریق ثبت نام بدون کنکور ، نسبت به نام نویسی خود اقدام نمایید.
منظور از دانشگاه مجازی در واقع همان دوره های مجازی است که توسط بعضی دانشگاه های روزانه و غیرانتفاعی برگزار می شود و در واقع دانشگاهی با عنوان دانشگاه مجازی نداریم.
لیست دانشگاه های مجازی
تعداد از دانشگاه های روزانه و غیرانتفاعی که دوره مجازی را برگزار می کنند ، به شرح زیر هستند :
- دانشگاه صنعتی سهند تبریز
- دانشگاه روزانه شیراز
- دانشگاه غیرانتفاعی مجازی ایرانیان – تهران
- دانشگاه غیرانتفاعی مجازی رایانه ای جهان نما – تهران
- دانشگاه غیرانتفاعی مجازی فاران مهر دانش – تهران
- دانشگاه غیرانتفاعی مجازی فاران مهر
- دانشگاه غیرانتفاعی مجازی نور طوبی
- موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) – قم
- دانشگاه غیرانتفاعی ادیان و مذاهب
- دانشگاه غیرانتفاعی قرآن و حدیث
معرفی رشته های مجازی
رشته های تحصیلی نیز به صورت بدون کنکور در این دانشگاه ها ارائه می شوند :
- مهندسی پزشکی
- مهندسی مواد و متالورژی
- مهندسی کامپیوتر
- مهندسی برق
- حقوق
- گردشگری
- روانشناسی
- مدیریت بازرگانی
- مدیریت مالی
- مدیریت کسب و کار های کوچک
- مددکاری اجتماعی
- معارف اسلامی و اخلاق
- معارف اسلامی و ادیان
- معارف اسلامی و تاریخ
- شیعه شناسی
- فقه و حقوق اسلامی
- علوم حدیث
- علوم قران و حدیث
- و ….
مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی پاسخ با ما آماده ارائه مشاوره تحلیل کارنامه کنکور و انجام انتخاب رشته کنکور شما داوطلبان عزیز هستند.
اگر می خواهید با توجه به رتبه ای که کسب کرده اید در بهترین رشته و دانشگاه قبول شوید ، با خیالی راحت انتخاب رشته خود را به مشاوران ما بسپارید.
همین حالا تماس بگیرید
تماس از سراسر کشور 9099071612
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، حتی ایام تعطیل
مرتبط بخوانید : انتخاب رشته مجازی چیست
لیست دانشگاه های پردیس خودگردان
دانشگاه پردیس خودگردان چیست؟ دانشگاه پردیس خودگردان یا همان دانشگاه پردیس بین الملل ، یکی از دانشگاه شهریه پرداز سراسری است که همانند اکثر دانشگاه ها (مجازی ، پیام نور ، غیرانتفاعی و … ) به دو روش با کنکور و بدون کنکور دانشجو پذیرش می کند. در این دانشگاه تنوع رشته های تحصیلی نسبتا کمتر است و به دلیل اینکه شهریه تحصیل زیادی دارد ، بسیاری از داوطلبان از انتخاب آن خودداری می کنند.
اسامی رشته های بدون کنکور دانشگاه پردیس خودگردان به شرح زیر هستند :
- علوم و مهندسی صنایع غذایی (کشاورزی)
- مهندسی فضای سبز
- مهندسی معماری
- مهندسی کامپیوتر
- مهندسی صنایع
- مهندسی مواد و متالورژی
- مهندسی شهرسازی
- مهندسی عمران
- طراحی صنعتی
- و …
اسامی رشته های با کنکور دانشگاه پردیس خودگردان به شرح زیر هستند :
- پزشکی
- مهندسی بهداشت حرفه ای و ایمنی کار
- پرستاری
- مهندسی بهداشت محیط
- دندانپزشکی
- علوم تغذیه
- داروسازی
- هوشبری
- علوم آزمایشگاهی
- ساخت پروتزهای دندانی
- مامایی
- علوم و صنایع غذایی
- گفتاردرمانی
- شنوایی شناسی
- کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی
- تکنولوژی پرتو شناسی
- کار درمانی
- تکنولوژی پرتو درمانی
- فیزیوتراپی
- بینایی سنجی
- اعضای مصنوعی
- بهداشت عمومی
- تکنولوژی اتاق عمل
- فناوری اطلاعات سلامت
- تکنولوژی پزشکی هسته ای
رشته های دانشگاه پردیس خودگردان عمدتا در گروه علوم تجربی ارائه می شوند و رتبه لازم برای قبولی در این رشته محل ها نیز تفاوت چندانی با رتبه قبولی دانشگاه دولتی و آزاد ندارند و داوطلبی که علاقه مند به ورود در رشته های پزشکی و رشته های پیراپزشکی دانشگاه پردیس خودگردان است ، باید رتبه خوبی را کسب کرده باشد.
مرتبط بخوانید : شرایط دانشگاه مجازی تهران
تفاوت دانشگاه مجازی و پردیس خودگردان در میزان شهریه چیست؟
هر دو دانشگاه مجازی و پردیس خودگردان شهریه پرداز هستند اما میزان شهریه بسیار متفاوت است. دانشگاه پردیس خودگردان در مقایسه با سایر دانشگاه های شهریه پرداز ، بیشترین میزان شهریه را از دانشجویان دریافت می کند مخصوصا در رشته های علوم پزشکی که هزینه تحصیل بسیار زیادی دارند.
- میزان شهریه دانشگاه پردیس خودگردان در سه رشته پزشکی ، دندانپزشکی و داروسازی برای هر ترم حدود 16 میلیون تومان در هر ترم است.
- میزان شهریه دانشگاه پردیس خودگردان در رشته های پیراپزشکی مثل پرستاری ، مامایی ، اتاق عمل ، هوشبری و … برای هر ترم حدود 8 میلیون تومان است.
اما شهریه دانشگاه مجازی کمتر است و با توجه رشته تحصیلی دانشجو و نوع دانشگاه تعیین می شود. شهریه این دانشگاه از دو بخش شهریه ثابت و متغیر تشکیل شده است و حداقل شهریه دوره کارشناسی حدود 1/200/000 و حداکثر شهریه نیز 4/500/000 تومان می باشد.
در مورد انواع وام های دانشجویی و تخفیفات شهریه دانشگاه ها سوالی دارید؟
همین حالا تماس بگیرید
تماس از سراسر کشور 9099071612
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، حتی ایام تعطیل
تفاوت دانشگاه مجازی و پردیس خودگردان در اعتبار مدرک چیست؟
بیشترین سوال اکثر داوطلبان برای انتخاب دانشگاه ها ، اعتبار مدرک است. اعتبار مدرک دانشگاه از چند جهت بررسی می شود ، ورود به بازار کار ، امکان ادامه تحصیل در دانشگاه های داخل و خارج از کشور ، شرکت در آزمون های استخدامی مثل آزمون استخدامی آموزش و پرورش ، آزمون وکالت و …
مدرک فارغ التحصیلی هر دو دانشگاه پردیس خودگردان و مجازی معتیر است و زیر نظر وزارت علوم تحقیقات و فناوری کشور صادر می شود پس نگرانی در خصوص بازار کار و ورود به شغل و یا ادامه تحصیل پس از دانش آموختگی نداشته باشید.
سوالات متداول
- منظور از دانشگاه مجازی و پردیس خودگردان چیست؟
در این مطلب راهنمای کاملی از دانشگاه مجازی و پردیس خودگردان ارائه شده است.
- تفاوت مدرک مجازی و پردیس خودگردان چیست؟
مدرک دانش آموختگی هر دو دانشگاه مجازی و پردیس خودگردان مورد تایید وزارت علوم تحقیقات و فناوری است.
- شهریه دانشگاه مجازی و پردیس خودگردان چقدر است ؟
میزان شهریه دانشگاه پردیس خودگردان و مجازی در دانشگاه های مختلف ، متفاوت است.
لیست اسامی رشته های علوم پایه پزشکی ؟ممنون