از بهترین ها مشاوره بگیرید

تماس از سراسر کشور 9099071612
از 8 صبح الی 12 شب حتی در ایام تعطیل
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر

دانشگاه غیرانتفاعی – راهنمای کامل دانشگاه غیرانتفاعی

علاوه بر مقاله اي که تقديم شما ميشود مشاوران ارشد «پاسخ با ما» آماده پاسخگوئي تلفني به شما عزيزان مي باشند ، وقت شما طلاست ، تماس از 8 صبح لغايت 12 شب ، حتی در ایام تعطیل ، تماس از طريق تلفن ثابت بدون کد و صفر :

9099071612

دانشگاه غیرانتفاعی - راهنمای کامل دانشگاه غیرانتفاعی

 

دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی یکی از مراکز تحصیلی شهریه پردازی هستند که از طریق آزمون سراسری و همچنین ارائه رشته های بدون کنکور در مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشجو پذیرش می کنند. دانشگاه های غیرانتفاعی به دلیل کیفیت آموزشی مناسب و ارائه رشته های تحصیلی متنوع با ظرفیت پذیرش زیاد ، مورد استقبال داوطلبان قرار گرفته اند ولی برای ورود به این دانشگاه ها باید شرایطی را مد نظر داشت که در ادامه مطلب ضمن بررسی شرایط ثبت نام ، مواردی همچون هزینه تحصیل و میزان شهریه ، اعتبار مدرک ، رشته های تحصیلی و …. را شرح خواهیم داد.

ثبت نام دانشگاه غیرانتفاعی

ثبت نام دانشگاه غیرانتفاعی به دو طریق بدون کنکور و با کنکور انجام می گیرد. در روش با کنکور متقاضیان باید در آزمون سراسری شرکت کنند و در صورت کسب رتبه لازم ، در زمان انتخاب رشته ، رشته های تحصیلی این دانشگاه را نیز در فرم انتخاب رشته خود بگنجانند اما داوطلبانی که امکان ثبت نام و انتخاب رشته کنکور سراسری را ندارند و یا رتبه لازم برای پذیرش را به دست نمی آورند ، می توانند وارد رشته های بدون کنکور شوند.

مرتبط بخوانید : شرایط دانشگاه غیرانتفاعی

تنوع رشته های بدون کنکور نسبتا زیاد است اما بعضی از رشته های پرطرفدار همچون میکروبیولوژی و زیست شناسی سلولی و مولکولی ظرفیت پذیرش کمی دارند به همین دلیل مبنای ورود به رشته های بدون کنکور ، سوابق تحصیلی و معدل کل دیپلم داوطلب قرار داده شده است تا داوطلبان با سوابق تحصیلی بهتر امکان ورود به رشته های بهتر را داشته باشند و از این طریق نیز عدالت برگزار شود.

امکان ثبت نام در رشته های بدون کنکور دانشگاه غیرانتفاعی در نیمسال تحصیلی مهر و بهمن ماه فراهم است که همزمان با ثبت نام بدون کنکور دانشگاه های سراسری انجام می گیرد و برای ثبت نام باید در تاریخ تعیین شده به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی sanjesh.org مراجعه کنید البته در بعضی نیمسال ها مخصوصا نیمسال دوم تحصیلی ، ثبت نام حضوری است و داوطلب باید به صورت حضوری به دانشگاه مراجعه کند.

در صورت تمایل می توانید برای اطلاع از آدرس دقیق و شماره تماس دانشگاه ها و موسسه های غیرانتفاعی و همچنین انجام ثبت نام در سایت سنجش ، با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی پاسخ با ما تماس بگیرید تا راهنمایی شوید.

شهریه دانشگاه غیرانتفاعی

تحصیل در دانشگاه غیرانتفاعی با پرداخت شهریه همراه است و دانشجویان می بایست دو بار در سال و به ازای هر ترم تحصیلی ، شهریه مصوب دانشگاه را که شامل دو بخش شهریه ثابت و شهریه متغیر است ، پرداخت نمایند.

شهریه رشته ها و مقاطع تحصیلی مختلف دانشگاه غیرانتفاعی متفاوت است ، بیشترین میزان شهریه مربوط به مقطع دکتری تخصصی و کمترین شهریه را مقطع کاردانی ناپیوسته دارد همچنین رشته های علوم انسانی در مقایسه با رشته های فنی مهندسی شهریه کمتری دارند زیرا رشته های فنی مهندسی واحد های عملی بیشتری را در بر میگیرند و هر چه قدر که واحد های عملی و تخصصی بیشتر باشد ، شهریه به همان میزان افزایش می یابد.

  • شهریه دانشگاه غیر انتفاعی در دوره کاردانی ناپیوسته رشته های فنی مهندسی حدود 1/600/000 و دررشته های علوم انسانی حدود 1/200/000 تومان می باشد.
  • شهریه دانشگاه غیرانتفاعی در دوره کارشناسی رشته های فنی مهندسی دوره کارشناسی حدود 1/700/000 و در رشته های انسانی دوره کارشناسی حدود 1/400/000 تومان می باشد.
  • شهریه دانشگاه غیرانتفاعی در دوره کارشناسی ارشد رشته های انسانی دوره کارشناسی ارشد حدود 2/200/000 الی 3 میلیون تومان و در رشته های غیر علوم انسانی حدود 2/400/000 الی 3/400/000 میلیون تومان می باشد.
  • شهریه دانشگاه غیر انتفاعی در مقطع دکتری تخصصی حدود 9/200/000 الی 14 میلیون تومان می باشد.
احتمالا این را هم بپسندید  شهریه دانشگاه غیر انتفاعی رشته مهندسی پزشکی 1401 - شهریه ثابت و متغیر

آیا مدرک دانشگاه غیرانتفاعی معتبر است ؟

دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی یکی از مراکز غیردولتی زیر نظر وزارت علوم تحقیقات و فناوری هستند ، بنابراین مدرکی که به دانش آموختگان اعطا می شود ، کاملا معتبر و دارای ارزش برای ورود به بازار کار و همچنین ادامه تحصیل است. پس در خصوص اعتبار مدرک دانشگاه غیرانتفاعی نگرانی نداشته باشید و اگر در حین تحصیل ضمن آموزش تئوری ، آموزش های عملی را نیز فرا بگیرید مشکلی در استخدام شدن نخواهید داشت.

امکانات آموزشی ، کیفیت و اساتید هر یک از دانشگاه های غیرانتفاعی متفاوت است و حتی بعضی از آن ها مثل دانشگاه غیرانتفاعی علم و فرهنگ به تعدادی از دانشگاه های دولتی روزانه ارجحیت دارند.

جهت اطلاع از رتبه بندی دانشگاه های غیرانتفاعی و همچنین اطلاع از تفاوت موسسه غیرانتفاعی با دانشگاه غیرانتفاعی با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی تلفنی شبانه روزی پاسخ با ما تماس بگیرید تا راهنمایی شوید.

مرتبط ببینید : تفاوت موسسه غیرانتفاعی با دانشگاه غیرانتفاعی

رشته های دانشگاه غیرانتفاعی

رشته های دانشگاه غیرانتفاعی در مقطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته ارائه می شود که تعداد رشته های کارشناسی بیشتر از کاردانی است. تفاوت این دو دوره تحصیلی این است که دانشجویان دوره کاردانی پس از دو سال یعنی 4 ترم تحصیل مدرک فوق دیپلم دریافت می کنند اما دانشجویان دوره کارشناسی پس از 4 سال تحصیل ، مدرک لیسانس به آنها اعطا می شود.

اسامی تعدادی از رشته های تحصیلی به شرح زیر هستند و برای اطلاع از لیست کامل رشته ها به همراه ظرفیت پذیرشی که دارند ، می توانید دفترچه ثبت نام بدون کنکور یا دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری را که در ادامه لینک دانلود آن ها قرار داده شده است ، دانلود نمایید.

دانلود دفترچه ثبت نام بدون کنکور سراسری

برای دانلود دفترچه رشته های بدون کنکور غیرانتفاعی کلیک کنید

دانلود دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری

برای دانلود دفترچه رشته های کنکور تجربی غیرانتفاعی کلیک کنید
برای دانلود دفترچه رشته های کنکور ریاضی غیرانتفاعی کلیک کنید
برای دانلود دفترچه رشته های کنکور انسانی دانشگاه غیرانتفاعی کلیک کنید
برای دانلود دفترچه رشته های کنکور هنر و زبان غیرانتفاعی کلیک کنید

لیست دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی

بیش از 50 دانشگاه و موسسه غیرانتفاعی در اکثر استان های کشور در حال فعالیت هستند که تعدادی از آن ها به شرح زیرند :

  1. دانشگاه غیرانتفاعی شیخ بهایی – اصفهان
  2. دانشگاه غیر انتفاعی خاتم – تهران
  3. دانشگاه غیرانتفاعی علم و فرهنگ – تهران
  4. دانشگاه غيرانتفاعي عدالت – تهران
  5. دانشگاه غيرانتفاعي مفيد – قم
  6. دانشگاه غیرانتفاعی مذاهب اسلامی
  7. دانشگاه غيرانتفاعی سوره – تهران
  8. دانشگاه غیر انتفاعی خیام – مشهد
  9. دانشگاه غیر انتفاعی امام رضا (ع) – مشهد
  10. دانشگاه غیر انتفاعی رجاء – قزوین
  11. دانشگاه غیر انتفاعی غیاث الدین جمشید کاشانی – آبیک
  12. دانشگاه غیر انتفاعی علم و هنر – یزد
  13. موسسه غیرانتفاعی آل طه (ویژه خواهران) – تهران
  14. موسسه غیرانتفاعی ابرار (ویژه خواهران) – تهران
  15. موسسه غیرانتفاعی ارشاد (محل تحصیل واحد تهران)
  16. موسسه غیرانتفاعی صدر المتالهین (ویژه برادران)
  17. موسسه غیرانتفاعی حکیم طوس – مشهد
  18. موسسه غیرانتفاعی اوج – آبیک
  19. موسسه غیرانتفاعی بینالود – مشهد
  20. موسسه غیرانتفاعی علوم پزشکی وارستگان – مشهد
  21. موسسه غیرانتفاعی ربع رشید – تبریز
  22. موسسه غیرانتفاعی علم و ّفناوری شمس – تبریز
  23. موسسه غیرانتفاعی رسام ( ویژه خواهران) ـ کرج
  24. موسسه غیرانتفاعی راهبرد شمال – رشت
  25. و …

برخی از واحد های دانشگاهی فقط در یک گروه آزمایشی دانشجو پذیرش می کنند مثل دانشگاه غیرانتفاعی سوره که فقط مختص به رشته های هنر است یا غیرانتفاعی علوم پزشکی وارستگان که فقط رشته های تجربی را مثل علوم آزمایشگاهی و علوم تغذیه را ارائه می دهد.

در این مطلب راهنمای کاملی از جزئیات ثبت نام و پذیرش دانشجو در دانشگاه های غیرانتفاعی شرح داده شد. در صورت وجود هر گونه سوال می توانید از مشاوران مجرب ما در مرکز مشاوره تحصیلی پاسخ با ما راهنمایی دریافت کنید.

علاوه بر مقاله اي که تقديم شما ميشود مشاوران ارشد «پاسخ با ما» آماده پاسخگوئي تلفني به شما عزيزان مي باشند ، وقت شما طلاست ، تماس از 8 صبح لغايت 12 شب ، حتی در ایام تعطیل ، تماس از طريق تلفن ثابت :

تماس از سراسر کشور: 9099071612

همچنین ببینید

ثبت نام دانشگاه غیر انتفاعی ترم بهمن

ثبت نام دانشگاه غیر انتفاعی ترم بهمن 1401 – راهنمای کامل ثبت نام

  ثبت نام دانشگاه غیر انتفاعی در ترم بهمن نیز انجام می شود و علاقه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس از تلفن ثابت بدون کد وصفر