دانشگاه جامع علمی کاربردی که یکی از دانشگاه های وابسته به وزارت علوم تحقیقات و فناوری می باشد ، رشته های شغل محور را به عنوان دانشگاه نسل سوم و با هدف ارتقاء سطح مهارت مورد نیاز نیروی کار کشور در تمام زمینه ها ، ارائه می نماید. ثبت نام ، پذیرش و تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی با سایر دانشگاه ها دارای تفاوت هایی است و برای آشنایی شما عزیزان ، در این مطلب می خواهیم بررسی کنیم که تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی چگونه است و چه قوانین و ضوابطی دارد. تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.
شما عزیزان میتوانید برای دریافت پاسخ سوالات خود در زمینه تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی ، با مشاوران ارشد ما در پاسخ با ما ارتباط برقرار کنید ،
کارشناسان ما تمامی ایام هفته حتی روزهای تعطیل از 8 صبح لغایت 12 شب پاسخگوی شما عزیزان میباشند.
همین حالا تماس بگیرید
تماس از سراسر کشور 9099071612
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، حتی ایام تعطیل
شرایط تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی چگونه است
دانشگاه علمی کاربردی با هدف دستیابی به اهداف برنامه های توسعه ای کشور و تامین نیروی انسانی ماهر مورد نیاز کشور در زمینه های مختلف ، با ترویج فرهنگ و مهارت های کسب و کار دانش بنیان و نیز ارتقای توانایی های علمی ، فناوری و مهارتی دانشجویان ، قدم های اساسی برداشته است.
آموزش در دانشگاه جامع علمی کاربردی به دو صورت بلند مدت و کوتاه مدت انجام می گیرد که دوره های بلند مدت شامل مقاطع تحصیلی کاردانی و کارشناسی ناپیوسته است که هر کدام دو سال مدت زمان تحصیل دارند و دوره های کوتاه مدت شامل دوره های آزاد ، تک درس و تک پودمان هستند و در چهار گروه آموزشی اصلی صنعت ، كشاورزي ، مديريت و خدمات اجتماعي و فرهنگ و هنر اجرا می شوند.
در دوره های بلند مدت دانشگاه علمی کاربردی که در دو مقطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی ناپیوسته ارائه می شوند ، شامل دوره های مهارتی با مجموعه ای آموزش های نظری و عملی هستند که به ترتیب به دریافت مدرک فوق دیپلم و مدرک لیسانس منتهی می شوند. هدف از اجرای این مقاطع در دانشگاه علمی کاربردی ، ارتقاء دانش ، مهارت و نگرش دانشجو در زمینه های مختلف است و مهارت های شغلی ارتقاء داده می شود.
اما دوره های کوتاه مدت بر اساس استاندارد ها و ضوابط مورد نظر دانشگاه و نیاز بازار کار و جامعه به منظور ایجاد یا ارتقای سطح دانش ، مهارت و بینش مهارت جو در واحد های مجری (اعم از مراكز آموزش علمی كاربردی و يا ساير مجريان واجد شرايط حوزه های شغلی) برگزار می شوند.
محدودیتی برای ثبت نام دوره های کوتاه مدت دانشگاه علمی کاربردی وجود ندارد و افراد با داشتن مدرک دیپلم تا دکتری تخصصی می توانند در این دوره ها ثبت نام کنند. اما برای ثبت نام دوره های بلند مدت یکسری شرایط تعریف شده است و افراد برای ثبت نام مقطع کاردانی ناپیوسته این دانشگاه باید مدرک دیپلم ارائه کنند و برای ثبت نام مقطع کارشناسی ناپیوسته نیز دارا بودن مدرک فوق دیپلم الزامی است.
مرتبط بخوانید : دانشگاه علمی کاربردی بهتر است یا پیام نور
مزايای تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی چگونه است
- مدرک دانشگاه علمی کاربردی مورد تایید وزارت علوم تحقیقات و فناوری می باشد و قابل ترجمه برای مهاجرت تحصیلی و دارای اعتبار بین المللی است.
- سرفصل دروس رشته های دانشگاه علمی کاربردی با آموزش های مهارتی انطباق دارد.
- رشته های دانشگاه علمی کاربردی بسیار متنوع است و از چهار گروه اصلی صنعت ، کشاورزی ، مدیریت و خدمات و اجتماعی و فرهنگ و هنر در این دانشگاه رشته ارائه می شود.
- مراکز آموزش دانشگاه علمی کاربردی در سراسر کشور گسترده هستند.
- شهریه دانشگاه علمی کاربرد به نسبت سایر دانشگاه ها مقرون به صرفه تر است.
- در دانشگاه علمی کاربردی اولویت پذیرش با داوطلبان بومی است.
- شما تا زمان دریافت مدرک لیسانس می توانید در دانشگاه علمی کاربردی تحصیل کنید.
مرتبط بخوانید : معایب دانشگاه علمی کاربردی – بدی های تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی
شرایط ثبت نام دانشگاه علمی کاربردی
- تمام پذیرفته شدگان مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی تابع قوانین و مقررات وزارت علوم تحقیقات و فناوری هستند.
- کارمندان دولت فقط در صورتی می توانند در دانشگاه علمی کاربردی تحصیل کنند که موافقت نامه رسمی وزارتخانه يا سازمان متبوع خود را مبني بر شركت در كلاسها، آزمايشگاه ها و سایر فعالیت های دانشجویی دریافت کنند.
- هیچ یک از دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی مجاز به تحصیل همزمان در دو رشته یا دو مقطع در موسسه های دولتی یا غیردولتی نیستند.
- تغییر رشته ، مرخصی تحصیلی ، میهمانی ، انتقالی و میهمان شدن در ترم اول تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی امکان پذیر نیست و از ترم دوم به بعد بر اساس شرایط و قوانینی که دانشگاه دارد ، این درخواست ها قابل بررسی است.
- کارکنان دانشگاه علمی کاربردی اعم از پیمانی ، رسمی ، قراردادی ، شرکتی ، قرارداد پاره وقت و یا سایر موارد مشابه مجاز به انتخاب کد رشته محل های دانشگاهی که در آنجا خدمت می کنند را ندارند و باید از رشته های سایر واحد های آموزشی انتخاب کنند.
مرتبط بخوانید : حداقل معدل برای دانشگاه علمی کاربردی
سوالات متداول
- تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی چگونه است ؟
شرایط کامل تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی را در این مطلب توضیح دادیم.
- شرایط پذیرش در دانشگاه علمی کاربردی به چه صورت است ؟
برای ثبت نام مقطع کاردانی نیاز به مدرک دیپلم می باشد و برای پذیرش در مقطع کارشناسی ناپیوسته نیز ارائه مدرک کاردانی الزامی است.