پس از قبولی در آزمون نظام مهندسی چه باید کرد ؟ فارغ التحصیلان رشته های مهندسی با مدرک کارشناسی و بالاتر ، با توجه به شرایط شرکت در آزمون نظام مهندسی می توانند در این آزمون شرکت نمایند و در صورت موفقیت و همچنین دارا بودن مدارک لازم ، درخواست پروانه اشتغال به کار مهندسی را از سازمان فنی حرفه ای داشته باشند. پروانه اشتغال به کار مهندسی با توجه به صلاحیت های قید شده در پروانه ، در 4 درجه پایه یک ، دو ، سه و ارشد به مهندسین تعلق می یابد و ارتقاء به پایه های بالاتر نیازمند گذراندن دورههای تخصصی ، کسب موفقیت در آزمون پایان دوره و همچنین برخورداری از سنوات مربوط به هر پایه می باشد.
مشاوره قبولی در آزمون نظام مهندسی – مشاوره از طریق تماس با مشاوران ارشد مرکز پاسخ با ما
حتما همین حالا با ما تماس بگیرید و در زمینه های بهترین منابع ، برنامه ریزی کردن ، اطلاع از شرایط آزمون و … از مشاوران با تجربه ما مشاوره تخصصی دریافت کنید.
تماس از سراسر کشور 9099071612
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، 8 صبح تا 12 شب حتی ایام تعطیل
پس از قبولی در آزمون نظام مهندسی چه باید کرد
مراحل دریافت پروانه نظام مهندسی از شرکت در آزمون تا ارائه مدارک پروانه نظام مهندسی به سازمان نظام مهندسی به شرح زیر است :
-
مرحله اول : ثبت نام آزمون نظام مهندسی و قبولی در آزمون
اول از همه شما باید با داشتن شرایط لازم ، در آزمون نظام مهندسی شرکت کنید و اگر بتوانید به نیمی از سوالات پاسخ درست داده و 50 درصد نمره را به دست آورید ، احتمال خیلی زیاد در این آزمون پذیرفته خواهید شد و می توانید برای دریافت دریافت پروانه اشتغال نظام مهندسی اقدام کنید.
-
مرحله دوم : عضویت در سازمان نظام مهندسی
پس از قبولی در آزمون نظام مهندسی چه باید کرد ؟ پس از اینکه در آزمون نظام مهندسی پذیرفته شدید ، اولین کار این است که برای عضویت در سازمان نظام مهندسی شهر خود در خواست ارسال کنید. البته شما می توانید قبل از شرکت در آزمون نیز در سازمان نظام مهندسی عضویت خود را قطعی کنید ولی عضویت قبل از ازمون اجباری نیست. در واقع عضویت در سازمان نظام مهندسی ، شرط قبولی در آزمون نیست ولی بهتر است که مهندسان پس از اخذ مدرک مهندسی خود و قبل از شرکت در آزمون در این سازمان عضویت پیدا کنند.
درخواست عضویت در سازمان نظام مهندسی به صورت اینترنتی و از طریق سایت سازمان نظام مهندسی و ارسال اسکن مدارک شامل شناسنامه ، کارت ملی ، مدارک تحصیلی ، عکس و امضا ، امکان پذیر است و پس از تاییدیه توسط سازمان باید حق عضویت خود را نیز پرداخت کنید.
آیا برای عضویت اینترنتی در سازمان نظام مهندسی سوالی دارید ؟
همین حالا تماس بگیرید تا راهنمایی شوید.
تماس از سراسر کشور 9099071612
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر ، 8 صبح تا 12 شب حتی ایام تعطیل
-
مرحله سوم : درخواست صدور پروانه نظام مهندسی
برای ارسال درخواست صدور پروانه نظام مهندسی لازم است که نتایج آزمون به سازمان نظام مهندسی ارسال شود و تاریخ مراجعه قبول شدگان آزمون نظام مهندسی برای درخواست پروانه اشتغال اعلام می شود. پس از اعلام درخواست پروانه نظام مهندسی ، مهندسان باید دو بخش را طی کنند که شامل پذیرش و آموزش است.
-
مرحله چهارم : ارائه مدارک پروانه نظام مهندسی به سازمان نظام مهندسی
در مرحله آحر و پس از اتمام دوره ها و سمینارهای برگزار شده توسط سازمان نظام مهندسی و اخذ گواهینامه پایان دوره ، مهندسان باید برای واریز اینترنتی عوارض صدور پروانه اشتغال اقدام نمایند و در نهایت به عنوان اقدام آخر کلیه مدارک پروانه نظام مهندسی باید تحویل سازمان نظام مهندسی شود.
- کپی شناسنامه ، کارت ملی ، گواهی پایان خدمت
- کپی مدارک تحصیلی: کاردانی ، کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری
- ۳ قطعه عکس 4*3
- پرینت تاییدیه قبولی در آزمون نظام مهندسی
- مدارک و سنوات سوابق اشتغال به کار
پس از تمام این مراحل و تایید مدارک ، از سوی سازمان نظام مهندسی پیامی مبنی بر حضور جهت دریافت پروانه نظام به مهندس ارسال خواهد شد.
مرتبط بخوانید : ثبت نام آزمون نظام مهندسی در سال آینده
مزایای عضویت در سازمان نظام مهندسی
با قبولی در آزمون نظام مهندسی و طی کردن مراحل فوق ، می توانید عضویت خود را در سازمان رسمی کنید. عضویت در سازمان غیر دولتی نظام مهندسی ، باعث مزایایی برای شما خواهد شد از جمله آنکه :
- امکان دریافت کارت شناسایی سازمان نظام مهندسی و شماره رسمی نظام مهندسی را خواهید داشت.
- برای دریافت پروانه اشتغال ورود به حرفه مهندسان رتبه بندی خواهید شد.
- می توایند در انتخاب اعضای شورای استان ، انتخاب بازرسان ، تصویب سیاست ها حق مشارکت داشته باشید.
- امکان ارائه هر گونه پیشنهاد در خصوص تغییر و اصلاح آیین نامه های سازمان نظام مهندسی را دارید.
- می توانید در سیاست گذاری ها و برنامه ریزی های سازمان مشارکت داشته باشید.
- در صندوق رفاه مهندسان عضو خواهید شد و می توانید از تسهیلات و وام های مختلف بهره مند شوید.
- می توانید بیمه تکمیلی نظام مهندسی دریافت کنید.
- مجاز به همکاری با سایر مهندسان دارای پروانه اشتغال خواهید بود.
- امکان فعالیت در سمت سرپرست کارگاه در پروژه های ساختمانی را خواهید داشت.
- و…
پس از قبولی در آزمون نظام مهندسی 4 سال فرصت دارید
شما بعد از قبولی در آزمون نظام مهندسی ، تا 4 سال فرصت خواهید داشت که شرایط لازم برای اخذ پروانه اشتغال به کار را فراهم کنید و قبولی شما در آزمون طی این سال ها لغو نخواهد شد. برای مثال اگر فاقد کارت پایان خدمت هستید ، می توانید در این 4 سال برای گرفتن مدرک پایان خدمت خود اقدام کنید و سپس پیگیر دریافت پروانه اشتغال به کار خود باشید.
آزمون نظام مهندسی بدون محدودیت قبولی است
شاید برای شما جالب باشد اما آزمون نظام مهندسی هیچ محدودیتی از نظر ظرفیت پذیرش ندارد برای مثال اینطور نیست که فقط 1000 نفر ظرفیت خالی اعلام شود و فقط هزار نفر پذیرفته شوند. بلکه تمام داوطلبانی که حداقل 50 امتیاز کسب کنند ، پذیرفته شده محسوب می شوند
مشاوره قبولی در آزمون نظام مهندسی
این مطلب در پاسخ به سوال مهم داوطلبان آزمون نظام مهندسی “پس از قبولی در آزمون نظام مهندسی چه باید کرد” تهیه شد. در صورت داشتن سوالات بیشتر و برای دریافت مشاوره قبولی در آزمون نظام مهندسی ، با مشاوران ما در ارتباط باشید.
سوالات شما
- پس از قبولی در آزمون نظام مهندسی چه باید کرد ؟
پس از اینکه در آزمون نظام مهندسی پذیرفته شدید ، اولین کار این است که برای عضویت در سازمان نظام مهندسی شهر خود در خواست ارسال کنید
- آیا عضویت در سازمان نظام مهندسی قبل از آزمون اجباری است؟
شما می توانید قبل از شرکت در آزمون نیز در سازمان نظام مهندسی عضویت خود را قطعی کنید ولی عضویت قبل از ازمون اجباری نیست.
سلام . نتایج آزمون طراحی معماری کی به سازمان نظام مهندسی ابلاغ میشه که بتونیم درخواست صدور پروانه بدیم