رشته حقوق از پرمتقاضی ترین رشته های گروه علوم انسانی در آزمون کارشناسی ارشد است و هر ساله داوطلبان بسیاری در آزمون این رشته شرکت می کنند. با شرکت در آزمون کارشناسی ارشد رشته حقوق می توان این رشته را در دانشگاه های روزانه ، شبانه ، آزاد ، پیام نور و … انتخاب کرد و بر اساس رتبه اکتسابی در کنکور ، شانس قبولی در یکی از این دانشگاه ها وجود دارد. در ادامه این مطلب تصمیم داریم که مشاوره انتخاب رشته ارشد حقوق را ارائه کنیم تا شما با اطلاعات کامل بتوانید اقدام به انتخاب رشته نمایید. لطفا همراه ما باشید.
می توانید با دریافت مشاوره تلفنی تخصصی از مشاوران مجرب ما در پاسخ با ما ، سوالات خود را درباره گرایش های حقوق، بازار کار، رتبه قبولی گرایش های مختلف و نحوه تکمیل فرم انتخاب رشته ارشد بپرسید.
همین حالا تماس بگیرید
تماس از سراسر کشور 9099071612
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، حتی ایام تعطیل
مشاوره انتخاب رشته ارشد حقوق
رشته حقوق در آزمون کارشناسی ارشد شامل چند گرایش می باشد و داوطلبان بر اساس علاقه مندی های خود و رتبه ای که کسب کرده اند ، می توانند گرایش مدنظرشان را در دانشگاه های مختلف انتخاب نمایند. برخی از فاکتورهای موثر در انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد عبارتند از :
آشنایی با گرایش های رشته حقوق
شما برای انتخاب رشته کارشناسی ارشد رشته حقوق باید با گرایش های این رشته آشنا شوید و گرایشی که متناسب با علاقه مندی های شماست را انتخاب نمایید. لیست گرایش های حقوق ، به شرح زیر می باشند :
حقوق خصوصی
گرایش حقوق خصوصی شامل دو دسته حقوق مدنی و حقوق تجارت می باشد و جزو قدیمی ترین گرایش های این رشته است. تمام موضوعات مربوط به روابط حقوقی و حقیقی یک جامعه ، تحت پوشش گرایش حقوق خصوصی می باشد.
حقوق جزا و جرم شناسی
از پرمتقاضی ترین گرایش های رشته حقوق ، گرایش حقوق جزاء و چرم شناسی است که در دسته حقوق عمومی جای دارد. حقوق جزاء و جرم شناسی به دو دسته کلی ماهوی و شکلی تقسیم بندی می شود و در ارتباط با بخش های مختلفی از جامعه مثل اقتصاد ، سیاست ، صنعت ، خانواده و … می باشد.
حقوق عمومی
در گرایش حقوق عمومی به بررسی ارتباط مردم با دولت پرداخته می شود و سیاسی ترین گرایش این رشته است. در این گرایش ، رابطه دولت و دستگاه های آن با اشخاص حقوقی و حقیقی مورد بررسی قرار می گیرد و فارغ التحصیلان آن می توانند وارد عنوان های شغلی قضاوت ، وکالت ، مشاوره حقوقی ، معاونت های پارلمانی وزارت خانه ها و … شوند.
حقوق بین الملل
در گرایش حقوق بین الملل به بررسی اصول و قوانین حاکم بر روابط بین المللی پرداخته می شود و تمرکز آن بر روی روابط دولت ها و سازمان های دولتی می باشد. مواردی همچون سازمان های بین المللی مختلف ، معاهده ها ، بحث های صلح و جنگ در کشورها، انرژی هسته ای و نظایر آن ، تحت پوشش گرایش حقوق بین الملل می باشد و فارغ التحصیلان آن عمدتا در نهادهای بین المللی و وزارت خانه ها جذب می شوند.
سایر گرایش های رشته حقوق در مقطع کارشناسی ارشد به شرح زیر هستند :
- حقوق بشر
- مالکیت فکری
- حقوق خانواده
- حقوق محیط زیست
- حقوق تجارت بینالملل
- حقوق تجاری اقتصادی بینالمللی
- حقوق اقتصادی
- حقوق مالی-اقتصادی
- حقوق کیفری اطفال و نوجوانان
- حقوق تجارت الکترونیک
- حقوق فناوریهای زیستی
- حقوق ثبت اسناد و املاک
- کاداستر در نظام اطلاعاتی ثبت املاک
- سردفتری اسناد رسمی
شما برای انتخاب رشته کارشناسی ارشد حقوق باید درباره بازار کار و شرایط تحصیل در تمام گرایش های رشته حقوق تحقیق کنید و سپس گرایش مناسب را انتخاب نمایید. برای دریافت مشاوره تلفنی در زمینه انتخاب گرایش ارشد حقوق ، لطفا با مشاوران ما در ارتباط باشید.
مرتبط بخوانید : شرایط شرکت در کنکور سراسری برای فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد
بررسی شهریه دانشگاه ها
موضوع بعدی برای انتخاب رشته کارشناسی ارشد حقوق ، تحقیق درباره شهریه دانشگاه های مختلف است. دانشگاه های آزاد ، پردیس خودگردان ، پیام نور ، غیرانتفاعی و شبانه ، تحصیل رایگان ندارند و دانشجو باید به ازای هر ترم تحصیل ، شهریه را بپردازد. شهریه مقطع کارشناسی ارشد رشته حقوق در هر یک از این دانشگاه ها متفاوت است اما کمترین میزان شهریه را دانشگاه پیام نور و بیشترین میزان شهریه را دانشگاه غیرانتفاعی دارد.
بررسی دفترچه انتخاب رشته کنکور ارشد
توصیه می شود برای انجام انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد ، دفترچه راهنمای انتخاب رشته را که توسط سایت سنجش منتشر شده است ، دانلود و بررسی کنید تا از تمام موارد مربوط به انتخاب رشته اطلاع یابید. داخل دفترچه انتخاب رشته علاوه بر توضیحات کامل شرایط انتخاب رشته ، مواردی همچون ظرفیت پذیرش رشته محل های مختلف نیز بررسی شده است و شما با مطالعه آن به پاسخ بسیاری از سوالات خود خواهید رسید.
مرتبط بخوانید : کارشناسی ارشد رشته حقوق بدون کنکور
زمان و سایت انتخاب رشته ارشد حقوق
انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه های سراسری و آزاد مدتی پس از انتشار کارنامه اولیه انجام می پذیرد و با توجه به روال سال های قبل ، پیش بینی می شود که در نیمه دوم خردادماه ، سامانه انتخاب رشته فعال گردد. داوطلبان برای انتخاب رشته ارشد سراسری باید به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کنند که به نشانی sanjesh.org می باشد. همچنین انتخاب رشته دانشگاه آزاد در سامانه azmoon.org انجام می گیرد.
مشاوره تلفنی انتخاب رشته ارشد حقوق
برای انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد خود حتما از مشاوری مجرب و با اطلاعات بالا ، کمک بگیرید تا بتوانید فرم انتخاب رشته خود را به شکل اصولی تکمیل کنید. در این راستا ، مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی پاسخ با ما در خدمت شما هستند. می توانید برای دریافت مشاوره در موارد زیر ، از خدمات این مرکز مشاوره تحصیلی بهره مند شوید :
- تحلیل کارنامه کنکور کارشناسی ارشد
- بررسی بازار کار گرایش های مختلف رشته حقوق
- بررسی شرایط مهاجرت تحصیلی در گرایش های مختلف حقوق
- مشاوره شدن در زمینه شرکت در آزمون های وکالت ، قضاوت ، سردفتری ، مشاوران حقوقی و …
- اطلاع از رتبه قبولی رشته محل های مختلف
- اطلاع از جدیدترین شهریه گرایش های حقوق در دانشگاه های مختلف
- و…
مرتبط بخوانید : ترمیم معدل کارشناسی ارشد – شرایط ترمیم معدل ارشد در تمام دانشگاه ها
سوالات شما
- رشته حقوق در مقطع کارشناسی ارشد توسط کدام دانشگاه ها ارائه می شود؟
شما در مقطع کارشناسی ارشد حقوق می توانید وارد یکی از دانشگاه های روزانه ، شبانه ، پردیس ، پیام نور و … شوید.
- رتبه قبولی رشته حقوق کارشناسی ارشد چقدر است؟
رتبه قبولی کارشناسی ارشد حقوق بستگی به دانشگاه مدنظر شما دارد.
- آیا رشته حقوق را دانشگاه آزاد هم ارائه می کند؟
بله ، دانشگاه آزاد نیز رشته حقوق را در مقطع کارشناسی ارشد ارائه می کند.