بعضی از هنرستان ها از شرایط پذیرش متفاوت تری نسبت به هنرستان های دیگر برخوردار هستند و یکی از این هنرستان ها ، مدرسه صدا و سیما در مقطع متوسطه دوم می باشد. هنرستان صدا و سیما هر ساله به پذیرش دانش آموز در مقطع متوسطه دوم می پردازد و دانش آموزانی که تمایل به قبولی در این هنرستان را دارند ، باید شرایط لازم را داشته باشند. این مطلب را آماده کرده ایم تا شرایط ثبت نام در هنرستان صدا و سیما را مورد بررسی های لازم قرار دهیم. لطفا همراه ما باشید.
برای اطلاع از آدرس و شماره تماس دبیرستان ها و هنرستان های برتر تهران و آگاهی از شرایط و زمان ثبت نام مدارس ، لطفا با مشاوران ما تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.
همین حالا تماس بگیرید
تماس از سراسر کشور 9099071612
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، 8 صبح تا 12 شب حتی ایام تعطیل
معرفی هنرستان صدا و سیما
هنرستان صدا و سیما یک هنرستان وابسته به رسانه ملی است که در سال 1382 تاسیس شده است. این هنرستان با هدف تربیت آینده سازان متعهد ، هنرجویان را از طریق آزمون ورودی جذب می کند و رشته های محدودی هم ارائه می دهد. دانش آموزان در طول دوران تحصیل خود در هنرستان صدا و سیما ، علاوه بر گذراندن دروس مصوب آموزش و پرورش ، دروس مربوط به صدا و سیما را خواهند گذراند و پس از فارغ التحصیلی ، می توانند برای ورود به بازار کار در عرضه تخصصی و یا برای ورود به دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی اقدام نمایند.
شرایط ثبت نام هنرستان صدا و سیما
برای پذیرش دانش آموز در هنرستان صدا و سیما ، شرایطی مدنظر است و دانش آموز باید از تمام شرایط برخوردار باشد تا بتواند پذیرش بگیرد. برخی از مهم ترین شرایط عبارتند از :
- هنرستان صدا و سیما برای پذیرش دانش آموز ، شرط معدلی تعیین نکرده است اما دانش آموزان باید کارنامه قبولی نهم ارائه دهند.
- دارا بودن تابعیت ایرانی از شرایط اصلی ثبت نام است.
- دانش آموزان باید در آزمون ورودی هنرستان صدا و سیما شرکت کرده و حداقل نمره را به دست آورند.
- دانش آموزان بعد از شرکت در ازمون ، باید به مرحله مصاحبه دعوت شوند و عدم دعوت به مصاحبه به معنای قبول نشدن آنهاست.
مرتبط بخوانید : بهترین مدارس نمونه دولتی دخترانه تهران
لیست رشته های هنرستان صدا و سیما
همانطور که در بخش قبلی هم اشاره کردیم ، رشته های هنرستان صدا و سیما محدود هستند و فقط دو رشته تولید برنامه تلویزیونی و پویانمایی در این مدرسه ارائه می شوند. در ادامه به معرفی این دو رشته پرداخته ایم :
رشته تولید برنامه تلویزیونی
یکی از رشته هایی که در هنرستان صدا و سیما ارائه می شود ، رشته تولید برنامه تلویزیونی می باشد. دانش آموزان با تحصیل در این رشته با مفاهیم مختلف و عناصر هنری که در تولید یک برنامه تلویزیونی نقش دارند ، آشنا می شوند مانند نور ، صدا ، تصویر ، موسیقی ، خلاقیت ، ذوق و … با تحصیل در رشته تولید برنامه تلویزیونی ، مهارت های مختلفی مثل صدابرداری ، گویندگی ، اجرا و … کسب می شود و عناوین دروس عملی این رشته به شرح زیر هستند :
- تصویربرداری و صدابرداری برنامه های تلویزیونی
- ساخت و بازیگردانی عروسک های نمایشی
- طراحی و زبان بصری
- دانش فنی پایه
- ساخت و اجرای دکور لباس ماسک و گریم
- گویندگی بازیگری و اجرا
- تدوین و صداگذاری در برنامه های تلویزیونی
- نویسندگی متن برنامه های تلویزیونی
- دانش فنی تخصصی
معرفی رشته پویانمایی
رشته پویانمایی هم در هنرستان صدا و سیما دایر است و دانش آموزان با تحصیل در این رشته ، با مبانی هنر و رنگ ، توانایی طراحی ، توانایی و تولید فیلم های انیمیشن ، مهارت کار با انواع نرم افزارهای گرافیکی ، شناخت عناصر و ساختار فیلم نامه ، آشنا خواهند شد.
مرتبط بخوانید : چه استان هایی هنرستان بهیاری دارند ؟
سایت ثبت نام هنرستان صدا و سیما
دانش آموزان علاقه مند به تحصیل در هنرستان صدا و سیما باید از طریق سامانه این مدرسه نسبت به ثبت نام در آزمون اقدام نمایند. آزمون ورودی هنرستان صدا و سیما معمولا دو بار در سال برگزار می شود و دانش آموزان فقط مجاز هستند که در یکی از این آزمون ها شرکت کنند. دومین آزمون ورودی هنرستان صدا و سیما ، در روز پنج شنبه 25 خردادماه و در ساعت 9 صبح برگزار خواهد شد. نحوه ثبت نام در این آزمون با تکمیل فرم در سایت رسمی هنرستان است. اطلاعاتی که برای ثبت نام هنرستان نیاز هستند ، عبارتند از :
- عکس دانش آموز
- نام دانش آموز
- نام خانوادگی دانش آموز
- کد ملی دانش آموز
- شماره تلفن همراه پدر
- شماره تلفن همراه مادر
- شغل پدر
- شغل مادر
- شماره تلفن منزل
- تاریخ تولد
- نام مدرسه فعلی
- آدرس دقیق مدرسه فعلی
- معدل پایه نهم (ترم اول)
- معدل ترم اول پایه نهم
- نشانی محل سکونت
- و…
مرتبط بخوانید : هنرستان تربیت بدنی – از معرفی تا لیست هنرستان های تربیت بدنی
منابع آزمون ورودی هنرستان صدا و سیما
داوطلبان برای شرکت در آزمون ورودی هنرستان صدا و سیما ، باید از منابع آزمون اطلاع یابند. منابع به شرح زیر هستند :
- ریاضی نهم
- علوم نهم (بخش حرکت)
- فارسی نهم
- درک هنر
البته منابع فوق برای دومین آزمون ورودی هنرستان صدا و سیما می باشد که در خردادماه برگزار خواهد شد. ممکن است منابع آزمون برای اولین آزمون متفاوت باشد و شما باید از جدیدترین منابع اطلاع داشته باشید.
اعلام نتایج هنرستان صدا و سیما
دانش آموزانی که در آزمون ورودی هنرستان صدا و سیما شرکت می کنند ، باید برای دریافت نتایج مراحل مختلف از آزمون ، به سایت هنرستان مراجعه کنند. لینک مربوط به نتایج زیر ، در سامانه فعال خواهد شد :
- اسامی پذیرفته شدگان به مصاحبه آزمون ورودی هنرستان صدا و سیما
- لیست اسامی پذیرفته شدگان در مرحله مصاحبه سال تحصیلی
دانش آموزانی که نام آنها در لیست دعوت شدگان به مصاحبه است ، لازم است به موقع در مرحله مصاحبه حضور یابند و در این مرحله هم عملکرد لازم را نشان دهند. پس از برگزاری مصاحبه ، نتایج نهایی به صورت یک لیست از دانش آموزان پذیرفته شده در سایت قرار خواهد گرفت. دانش آموزانی که جزو پذیرفته شدگان هستند ، می توانند ثبت نام قطعی هنرستان را انجام دهند.
سوالات شما
- هنرستان صدا و سیما در کدام پایه ها پذیرش دارد؟
دانش آموزان می توانند برای ورود به هنرستان صدا و سیما ، پایه های دهم و یازدهم را انتخاب کنند.
- شرایط ثبت نام هنرستان صدا و سیما به چه صورت است؟
ثبت نام هنرستان صدا و سیما نیازمند برخورداری از معدل مناسب و علاقه مندی به رشته های این هنرستان می باشد.
- آیا قبولی در هنرستان صدا و سیما نیاز به شرکت در آزمون ورودی دارد؟
بله ، هنرستان صدا و سیما دانش آموزان را از طریق برگزاری آزمون ورودی جذب می نماید.