بسیاری از دارندگان مدرک دیپلم و بالاتر که علاقه ای به شرکت در کنکور سراسری ندارند ، درباره شرایط ثبت نام بدون کنکور دانشگاه ها سوال می کنند سوالاتی از قبیل رشته های بدون کنکور چگونه وارد دانشگاه میشوند و تفاوت پذیرش با کنکور و بدون کنکور چیست یا اینکه در کدام دانشگاه ها و رشته ها می توان به صورت بدون کنکور ثبت نام کرد. ما در ادامه این مطلب می خواهیم درباره شرایط پذیرش بدون کنکور در رشته ها و دانشگاه های مختلف ، شما را راهنمایی کنیم. در صورت تمایل به ثبت نام بدون کنکور ، در ادامه این مطلب همراه ما باشید.
سوالات خود را درباره ثبت نام بدون کنکور دانشگاه های سراسری و آزاد از مشاوران ما بپرسید و به طور کامل راهنمایی شوید.
کارشناسان ما تمامی ایام هفته حتی روزهای تعطیل از 8 صبح لغایت 12 شب پاسخگوی شما عزیزان میباشند.
همین حالا تماس بگیرید
تماس از سراسر کشور 9099071612
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، حتی ایام تعطیل
رشته های بدون کنکور چگونه وارد دانشگاه میشوند
اگر تمایل به ثبت نام در رشته های بدون کنکور دارید و می خواهید بر اساس سوابق تحصیلی خود وارد دانشگاه های بدون آزمون شوید ، لازم است بدانید که شمار زیادی از دانشگاه های روزانه ، نوبت دوم ، پردیس خودگردان ، آزاد ، پیام نور ، آزاد و علمی کاربردی ، رشته های تحصیلی خود را بدون کنکور ارائه می کنند و امکان تحصیل بر اساس سوابق تحصیلی را برای علاقه مندان فراهم ساخته اند.
برای ثبت نام بدون کنکور دانشگاه های مذکور ، هر ساله فرصت وجود دارد و شما این اختیار را دارید که تصمیم بگیرید در کدام رشته و کدام دانشگاه ثبت نام کنید اما لازم است که دو شرط زیر را داشته باشید :
- شرط اول : برای ثبت نام بدون کنکور دانشگاه های سراسری و آزاد نیاز به ارائه مدرک تحصیلی مرتبط است. رشته های بدون آزمون در مقاطع کاردانی و کارشناسی ارائه می شوند که اگر دیپلم نظام جدید یا پیش دانشگاهی نظام قدیم داشته باشید ، می توانید در مقطع کارشناسی پیوسته یا کاردانی ناپیوسته ثبت نام کنید اما اگر دیپلم شما نظام قدیم است ، می بایست وارد مقطع کاردانی پیوسته شوید. ضمن اینکه دارندگان مدرک کاردانی می توانند در مقطع کارشناسی ناپیوسته ثبت نام کنند.
- شرط دوم : دارا بودن معدل و سوابق تحصیلی خوب ، شرط دوم پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی در دانشگاه های بدون کنکور است مخصوصا در دانشگاه های روزانه و نوبت دوم که متقاضیان بیشتری دارند ، داوطلبان دارای معدل و سوابق تحصیلی بهتر از شانس قبولی بیشتری برخوردار هستند.
مرتبط بخوانید : از چه رشته هایی میتوان وارد پزشکی شد
نحوه ثبت نام دانشگاه بدون کنکور
برای ثبت نام بدون کنکور در دانشگاه های آزاد ، سراسری و علمی کاربردی ارائه دهنده این رشته ها ، می بایست به صورت اینترنتی اقدام نمایید. آدرس سایت ثبت نام بدون کنکور دانشگاه های سراسری و علمی کاربردی به نشانی sanjesh.org و آدرس سایت ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد به نشانی azmoon.org می باشد.
هر یک از این دانشگاه ها که ثبت نام بدون کنکور دارند ، دفترچه راهنمای ثبت نام را منتشر می کنند و داوطلبان می بایست قبل از اقدام به ثبت نام ، دفترچه را مطالعه کرده و از شرایط پذیرش مطلع گردند. همچنین لیست رشته های ارائه شده ، داخل دفترچه ها درج می شوند و داوطلبان باید علاوه بر مطالعه دفترچه جهت اطلاع از رشته های ارائه شده ، کد رشته های مورد علاقه خود را استخراج کرده و در سایت به ثبت برسانند.
پس از ثبت نام و انتخاب رشته اینترنتی بدون کنکور در سایت های معرفی شده ، فرم انتخاب رشته تمام داوطلبان مورد بررسی قرار می گیرد و حدود یک ماه بعد ، نتایج منتشر می گردد. داوطلبان طبق نتایج در یک رشته از رشته های انتخابی خود پذیرفته می شوند و در صورت تمایل ، می توانند برای ثبت نام قطعی در دانشگاه پذیرفته شده اقدام نمایند. اگر هم معدل و سوابق تحصیلی لازم را نداشته باشند ، در هیچ یک از رشته های انتخابی خود پذیرفته نخواهند شد و می بایست منتظر ثبت نام ترم بعدی باشند.
مرتبط بخوانید : چه کسانی در تکمیل ظرفیت قبول میشوند
سوالات شما
- رشته های بدون کنکور چگونه وارد دانشگاه میشوند ؟
داوطلبانی که نمی خواهند در کنکور شرکت کنند و یا رتبه خوب در آزمون به دست نیاورده اند می توانند با ارائه مدرک دیپلم ، پیش دانشگاهی ، کاردانی و بالاتر ، به صورت بدون کنکور وارد دانشگاه شوند.
- کدام دانشگاه ها ، رشته های بدون کنکور دارند ؟
رشته های بدون کنکور در تمام دانشگاه های روزانه ، نوبت دوم ، پردیس خودگردان ، غیرانتفاعی ، پیام نور و آزاد ارائه می شوند اما ظرفیت رشته ها در دانشگاه های مختلف ، متفاوت است.
- معدل لازم برای قبولی در رشته های بدون کنکور چقدر است ؟
ثبت نام رشته های بدون کنکور بر اساس سوابق تحصیلی انجام می شود اما شرط معدل دقیق ندارند.