دانشگاه آزاد بدون آزمون ثبت نام متقاضیان بسیاری دارد زیرا برخی از علاقه مندان به تحصیل در دانشگاه ، تمایلی به شرکت در کنکور سراسری ندارند و یا اینکه ثبت نام کنکور را انجام داده اند اما رتبه آنها مناسب نیست. دانشگاه آزاد با ارائه لیست متنوعی از رشته های تحصیلی بدون کنکور ، این امکان را برای متقاضیان فراهم ساخته است که صرفا بر اساس سوابق تحصیلی خود و حتی با معدل پایین ، در رشته ای که دوست دارند ثبت نام کنند. اگر شما هم می خواهید در دانشگاه آزاد بدون آزمون ثبت نام کنید ، در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا راهنمایی های لازم را خدمت شما ارائه دهیم.
اگر تجربه ای در امر ثبت نام بدون کنکور دانشگاه ها ندارید ، توصیه می کنیم برای انجام ثبت نام بدون کنکور خود در دانشگاه آزاد ، از مشاوران مجرب و توانمند راهنمایی دریافت کنید. در صورت تمایل به بهره مندی از مشاوره تلفنی ، مشاوران مرکز تحصیلی پاسخ با ما در خدمت شما هستند.
همین حالا تماس بگیرید و سوالات خود را از مشاوران ارشد ما بپرسید.
تماس از سراسر کشور : 9099071612
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، حتی ایام تعطیل
درباره دانشگاه آزاد بدون آزمون ثبت نام
پیش از آنکه بخواهیم جزئیات ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد همچون زمان و شرایط را بررسی کنیم ، ابتدا می خواهیم یکسری توضیحات کلی را راجع به پذیرش بدون کنکور در این دانشگاه ارائه نماییم. دانشگاه آزاد از نظر تنوع و ظرفیت رشته های تحصیلی ، در صدر دانشگاه های بدون کنکور قرار دارد و شما تقریبا هر رشته ای که مدنظرتان باشد را می توانید در این دانشگاه بیابید. رشته ها از گروه های فنی مهندسی ، ریاضیات ، علوم تجربی ، علوم پایه ، هنر ، کشاورزی ، زبان و … دایر هستند و ظرفیت پذیرش زیادی هم به آنها اختصاص داده شده است.
دلیل اصلی متنوع بودن رشته های تحصیلی بدون کنکور در دانشگاه آزاد ، ارائه این رشته ها در 4 مقطع تحصیلی متفاوت است. این مقاطع به شرح کاردانی پیوسته ، کاردانی ناپیوسته ، کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته هستند و داوطلبان بر اساس آخرین مدرک فارغ التحصیلی خود مجاز هستند یکی از این مقاطع را برای ادامه تحصیل انتخاب نمایند.
مرتبط بخوانید : کد محل انتخاب رشته دانشگاه آزاد چیست ؟
مقاطع دانشگاه آزاد بدون آزمون
در خصوص مقاطع بدون کنکور در دانشگاه آزاد همانطور که در بخش قبلی هم اشاره کردیم ، شامل 4 مقطع کاردانی پیوسته ، کاردانی ناپیوسته ، کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته هستند. شما با ارائه مدرک دیپلم ، پیش دانشگاهی یا فوق دیپلم امکان ورود به یکی از این مقاطع را دارید.
مدت تحصیل در مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته ، 2 سال است و پس از این مدت به فارغ التحصیلان مدرک فوق دیپلم داده می شود. مدت زمان تحصیل در مقطع کارشناسی پیوسته هم 4 سال می باشد و افراد پس از فارغ التحصیلی موفق به دریافت مدرک لیسانس خواهند شد. همچنین فارغ التحصیلان دوره کاردانی می توانند با ثبت نام دوره کارشناسی ناپیوسته و دو سال تحصیل مجدد ، مدرک لیسانس دریافت نمایند.
مرتبط بخوانید : زمان و دفترچه ثبت نام کاردانی دانشگاه آزاد بدون کنکور
لیست رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد
رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد تنوع بسیار زیادی دارند و معرفی تمام این رشته ها در این صفحه امکان پذیر نیست اما برخی از پر طرفدارترین آنها به شرح لیست زیر هستند :
- رشته مدیریت دولتی
- رشته مدیریت بازرگانی
- رشته آموزش زبان انگلیسی
- رشته آموزش و پرورش ابتدایی
- رشته آموزش ریاضی
- رشته مهندسی نرم افزار کامپیوتر
- رشته تکنولوژی برق – قدرت
- رشته حسابداری
- رشته روانشناسی
- رشته حقوق
- رشته مشاوره
- رشته مدیریت بازرگانی
- رشته مهندسی برق
- رشته مهندسی کامپیوتر
- رشته مهندسی پزشکی
- رشته عکاسی
- رشته موسیقی
- رشته نقاشی
- رشته زیست شناسی
- رشته شیمی کاربردی
- رشته شیمی محض
- رشته کاردانی الکترونیک هواپیمایی
- رشته کاردانی اویونیک هواپیما
- رشته کاردانی نقشه برداری
- رشته کاردانی تعمیر و نگهداری هواپیما
- رشته کاردانی جهانگردی
- رشته کاردانی سخت افزار کامپیوتر
- رشته کاردانی مراقبت پرواز
- رشته کاردانی معماری
- رشته کاردانی آمار
- رشته کاردانی آموزش و پرورش ابتدایی
- رشته کاردانی ارتباطات و فناوری اطلاعات
- رشته کاردانی امور بانکی
- رشته کاردانی آموزش و پرورش ابتدایی
- رشته کاردانی اشتغال
- رشته کاردانی امور دولتی
- رشته کاردانی مدیریت گمرکی
- رشته رشته چاپ
- رشته انیمیشن
- رشته طراحی و ساخت طلا و جواهر
- رشته معماری داخلی
- رشته طراحی و دوخت
- رشته نرم افزار کامپیوتر
- رشته صنایع فلزی
- رشته جوشکاری
- رشته امور اداری
- رشته تربیت بدنی
- رشته الکترونیک عمومی
- رشته صنایع شیمیایی
- رشته قلمزنی
- رشته ساخت و تولید
- رشته الکتروتکنیک
- رشته طراحی صنعتی
- رشته نقشه کشی صنعتی
- رشته مکانیک خودرو
- رشته هنرهای تجسمی-چاپ دستی
- رشته فتو گرافیک – گرافیک
- رشته تربیت کودک
- رشته مدیریت خانواده
- رشته حسابداری
- رشته نقشه برداری
- رشته نقاشی
- رشته معماری
- رشته صنایع نساجی
- رشته ریخته گری
- رشته عمران
- رشته ناوبری
- و…
مرتبط بخوانید : شهریه دانشگاه آزاد بیشتره یا شبانه
زمان ثبت نام دانشگاه آزاد بدون آزمون
اگر تمایل دارید ثبت نام بدون آزمون دانشگاه آزاد را انجام ددهید این امکان در نیمسال های مهر و بهمن برای شما فراهم است. بیشترین تقاضا برای پذیرش در نیمسال مهر دانشگاه آزاد وجود دارد و رشته های تحصیلی این نیمسال متنوع تر هم هستند. برای ثبت نام نیمسال مهر دانشگاه آزاد ، سامانه از اواخر تیرماه فعال شده است و احتمالا تا اوسط شهریورماه نیز فرصت نام نویسی وجود داشته باشد. با توجه به تقاضای زیادی که برای ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد وجود دارد ، سامانه حداقل دو هفته در دسترس قرار دارد تا تمام متقاضیان موفق به ثبت نام شوند.
همچنین برای ثبت نام بدون کنکور بهمن ماه دانشگاه آزاد معمولا از اواخر آذرماه فرصت داده می شود و داوطلبان تا اوایل دی ماه مهلت دارند اقدام به ثبت نام کنند. اگر می خواهید زودتر از زمان ثبت نام اطلاع پیدا کنید و هر چه سریع تر ثبت نام خود را انجام دهید ، می توانید اخبار زمان ثبت نام را از طریق ارتباط با مشاوران ما پیگیری نمایید.
معرفی سامانه دانشگاه آزاد بدون آزمون ثبت نام
به متقاضیان ثبت نام بدون آزمون دانشگاه آزاد توصیه می شود از مراجعه حضوری به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی خودداری نمایند زیرا فرایند بررسی سوابق تحصیلی و پذیرش داوطلبان توسط سازمان مرکزی انجام می گیرد و دانشگاه ها امکان ثبت نام بدون اجازه سازمان را ندارند. آدرس سامانه سازمان سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی Azmoon.org می باشد و لینک ثبت نام هم در این سامانه فعال می گردد.
مراحل ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد در سایت Azmoon.org به ترتیب زیر است :
- وارد سایت شوید و لینک ثبت نام مربوط به مقطع مورد تقاضای خود را انتخاب نمایید. (کاردانی پیوسته ، کاردانی ناپیوسته ، کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته)
- در مرحله بعد باید دفترچه ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد مربوط به مقطع مدنظرتان را دانلود کرده و آن بررسی نمایید.
- لیست رشته محل های مدنظرتان را از داخل دفترچه راهنما پیدا کرده و آنها را یادداشت کنید.
- بعد از اطمینان از ارائه شدن رشته های تحصیلی مورد تقاضای خود ، لازم است در سایت Azmoon.org هزینه بپردازید.
- برای پرداخت هزینه ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد در سایت Azmoon.org ، باید اطلاعات کارت بانکی خود را درج کنید.
- بعد از واریز هزینه ، فرم ثبت نام را مشاهده خواهید کرد که باید آن را لیست رشته محل های مورد تقاضا تکمیل نمایید.
مرتبط بخوانید : راهنمای ثبت نام پذیرفته شدگان دانشگاه آزاد
شرایط پذیرش دانشگاه آزاد بدون آزمون ثبت نام
پذیرش در رشته های بدون آزمون دانشگاه آزاد نیازمند برخورداری از دو شرط به شرح زیر می باشد :
- دارا بودن معدل مناسب : شرط اول ثبت نام بدون آزمون دانشگاه آزاد ، داشتن معدل مناسب است. البته این دانشگاه هیچ گونه شرط معدلی را تعیین نکرده است و با توجه به وجود ظرفیت های پذیرش مناسب ، اکثر کسانی که ثبت نام می کنند قبول می شوند. اما بدیهی است که در رشته های با ظرفیت محدود اولویت با داوطلبان دارای معدل بهتر است.
- ارائه مدرک تحصیلی لازم : شرط مهم تر از برخورداری از معدل خوب ، ارائه مدرک تحصیلی لازم است. برای ثبت نام در هر یک از مقاطع دانشگاه آزاد باید مدارک تحصیلی زیر ارائه شوند :
- مقطع کاردانی پیوسته : دیپلم نظام جدید یا نظام قدیم رشته های فنی حرفه ای و کاردانش – دیپلم نظام جدید رشته های ریاضی ، تجربی و انسانی
- مقطع کاردانی ناپیوسته : دیپلم نظام قدیم + پیش دانشگاهی رشته های ریاضی ، تجربی و انسانی – دیپلم نظام قدیم + مدرک کاردانی رشته های فنی حرفه ای و کاردانش – دیپلم نظام جدید رشته های فنی حرفه ای ، کاردانش و نظری
- مقطع کارشناسی پیوسته : دیپلم نظام قدیم + پیش دانشگاهی رشته های ریاضی ، تجربی و انسانی – دیپلم نظام قدیم + مدرک کاردانی رشته های فنی حرفه ای و کاردانش – دیپلم نظام جدید رشته های فنی حرفه ای ، کاردانش و نظری
- مقطع کارشناسی ناپیوسته : مدرک کاردانی
اگر از شرایط فوق برخوردار هستید ، می توانید ثبت نام بدون آزمون دانشگاه آزاد را انجام دهید.
مرتبط بخوانید : ردیف و قبولی ذخیره دانشگاه آزاد چیست
اعلام نتایج دانشگاه آزاد بدون آزمون
مدت کوتاهی پس از ثبت نام بدون آزمون دانشگاه آزاد ، نتایج آن بر روی سامانه قرار خواهد گرفت. داوطلبانی که ثبت نام کرده اند باید با استفاده از کدپیگیری ، نتایج را دریافت کنند و اگر قبول شده باشند ، اقدامات لازم برای ثبت نام در دانشگاه را انجام دهند.
سوالات شما
- کدام رشته ها در دانشگاه آزاد بدون آزمون هستند؟
رشته های بسیاری به صورت بدون کنکور در دانشگاه آزاد ارائه می شوند که لیست پرمتقاضی ترین آنها را در این مطلب قرار دادیم.
- آیا رشته های پیراپزشکی به شیوه بدون کنکور در دانشگاه آزاد ارائه می شوند؟
خیر ، پذیرش در رشته های پیراپزشکی مثل پرستاری ، اتاق عمل ، هوشبری و … در دانشگاه آزاد فقط با کسب رتبه مناسب در کنکور تجربی امکان پذیر می باشد.
- سامانه دانشگاه آزاد بدون آزمون ثبت نام کدام است؟
آدرس سامانه سازمان سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی برای ثبت نام بدون کنکور به نشانی Azmoon.org می باشد