رشته پزشکی از جهت موقعیت اجتماعی ، بسیار پرطرفدار است و خیلی از افراد در سن های بالاتر از سن معمول کنکور ، تصمیم می گیرند که دوباره درس بخوانند و با قبولی در رشته پزشکی ، به آرزوی چند ساله خود برسند. کنکور پزشکی در ۴۰ سالگی چالش های زیادی دارد اما محدودیتی برای افراد سن بالا برای قبولی در رشته پزشکی ، اعمال نشده است. شما در سن بالا هم می توانید منابع کنکور سراسری تجربی را تهیه کنید و با مطالعه کردن منابع ، آمادگی لازم برای قبولی در رشته پزشکی را به دست آورید. تیم تحصیلی پاسخ با ما این مطلب را آماده کرده است تا شرایط کنکور پزشکی در ۴۰ سالگی را بررسی کند. لطفا همراه باشید.
شما عزیزان میتوانید برای بهره مندی از مشاوره شرکت در کنکور پزشکی و دریافت برنامه ریزی حرفه ای ، با مشاوران مجموعه تحصیلی پاسخ با ما ارتباط برقرار نمایید.
کارشناسان ما تمامی ایام هفته حتی روزهای تعطیل از 8 صبح لغایت 12 شب پاسخگوی شما عزیزان میباشند.
همین حالا تماس بگیرید
تماس از سراسر کشور 9099071612
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، حتی ایام تعطیل
آیا کنکور پزشکی در ۴۰ سالگی ممکن است؟
رشته پزشکی جزو پرطرفدارترین رشته ها در کنکور تجربی است. بسیاری از شرکت کنندگان کنکور تجربی ، تمایل دارند که رتبه مناسبی به دست آورده و در رشته پزشکی قبول شوند. قبولی در رشته پزشکی به آسانی نیست و با توجه به ظرفیت محدودی که به نسبت تعداد متقاضیان دارد ، داوطلبان باید بتوانند رتبه خیلی خوبی در آزمون کسب نمایند. کسب رتبه خیلی خوب در کنکور تجربی سخت است و به همین دلیل بسیاری از علاقه مندان به رشته پزشکی ، موفق به قبولی در این رشته نمی شوند اما بعد از چند سال ، تصمیم می گیرند که دوباره در کنکور شرکت کنند.
شرکت در کنکور پزشکی در سن بالا ، هیچ محدوددیتی ندارد و داوطلبان با سن بالای 40 سال هم می توانند با شرکت در کنکور تجربی ، برای ورود به رشته پزشکی اقدام کنند. البته کنکور پزشکی در ۴۰ سالگی به نسبت کنکور در سن های پایین ، می تواند کمی چالشی باشد.
مرتبط بخوانید : کنکور چگونه برگزار می شود
ثبت نام بدون کنکور پزشکی در سن بالا
به دلیل سخت بودن قبولی در رشته پزشکی از طریق کنکور تجربی ، علاقه مندان تمایل دارند که به شیوه بدون کنکور وارد این رشته شوند. رشته پزشکی را دانشگاه های علوم پزشکی روزانه ، پردیس خودگردان و آزاد ارائه می کنند که قبولی در تمام این دانشگاه ها فقط با شرکت در کنکور تجربی و کسب رتبه خوب ، ممکن است. داوطلبان در صورت کسب رتبه خیلی عالی ، شانس قبولی در دانشگاه روزانه را خواهند داشت اما با رتبه کمی بالاتر ، می توانند به قبولی در دانشگاه های پردیس خودگردان و آزاد امیدوار باشند.
بنابراین ثبت نام بدون کنکور پزشکی در ۴۰ سالگی ممکن نیست و هیچ دانشگاهی این رشته را بدون کنکور برگزار نمی کند. شایعاتی هم درباره خرید صندلی پزشکی دانشگاه پردیس خودگردان وجود دارد که این اخبار صحت ندارند.
مرتبط بخوانید : 2 روش تغییر رشته از حسابداری به پزشکی
شرایط و راهنمای شرکت در کنکور پزشکی در ۴۰ سالگی
شرکت در کنکور پزشکی در ۴۰ سالگی بعضی شرایط و محدودیت هایی دارد که در این بخش می خواهیم بررسی کنیم :
برخورداری از توان فیزیکی لازم
دانشجویان رشته پزشکی نیاز به توان فیزیکی بالایی دارند. آنها باید توان زود بیدار شدن برای درس خواندن ، دیر خوابیدن ، بسیار سر پا ایستادن ، تعداد زیادی بیمار دیدن و سرپا ایستادن ، ماندن طولانی مدت در بیمارستان و ادامه دادن با وجود خستگی را داشته باشند. تحصیل در رشته پزشکی ، یک سال یا دو سال نیست. بلکه دست کم باید 7 سال با این شرایط درس بخوانید تا بتوانید مدرک پزشکی عمومی خود را بگیرید.
ارتباطات اجتماعی
یکی از محدودیت های کنکور پزشکی در ۴۰ سالگی ، ارتباطات اجتماعی است. یک شخص 40 ساله در دانشگاه ، سخت تر می تواند با نسل جوان تر ارتباط برقرار کرده و با آنها ارتباط درسی داشته باشد. شما برای تحصیل در رشته پزشکی نیازمند ارتباط با چند دانشجو هستید که از یکدیگر حمایت کنید تا در مواقع درس خواندن ، شرکت در امتحانات ، کشیک کشیدن و … همراه یکدیگر باشید.
تهیه برنامه ریزی برای ثبت نام کنکور پزشکی در ۴۰ سالگی
با توجه به اینکه چندین سال است از فضای کنکور دور مانده اید ، احتمالا درس خواندن برای شما کمی سخت باشد. شما برای قبولی در رشته پزشکی باید برنامه ریزی بسیار اصولی و دقیق داشته باشید و توصیه می شود از حضور یک مشاور مجرب هم در کنار خود بهره مند شوید تا در این مسیر همراه شما باشد.
در برنامه ریزی برای کنکور پزشکی ، نیاز به اختصاص ساعات مطالعه بالاست و این مورد ، یکی از محدویت های شرکت در کنکور پزشکی در ۴۰ سالگی است. بسیاری از افراد سن بالا ، علاقه زیادی به مطالعه چندین ساعت در طول روز ندارند مگر آنکه بسیار با انگیزه باشند.
تهیه منابع تخصصی
برای شرکت در کنکور پزشکی در ۴۰ سالگی باید منابع تحصصی را تهیه و مطالعه کنید. منابع کنکور تجربی برای قبولی در رشته پزشکی شامل دروس ریاضیات ، شیمی ، زیست شناسی ، فیزیک و زمین شناسی هستند که با کسب درصد های بالا در این دروس می توانید به قبولی در رشته پزشکی امیدوار باشید. شما باید منابع درسی را تهیه کنید و برای هر کتاب درسی ، از منابع کمک آموزشی و کتاب های تست نیز استفاده کنید.
با مطالعه منابع کمک آموزشی ، می توانید مباحث داخل کتاب های درسی را عمیق تر یاد بگیرید. همچنین باید روزانه تست بزنید تا علاوه بر آشنایی با سبک طراحی تست ها ، مهارت خود را در مدیریت زمان و تست زنی سریع ، تقویت کنید.
کمک گرفتن از مشاور برای کنکور پزشکی در ۴۰ سالگی
توصیه می شود برای شرکت در کنکور پزشکی در سن 40 سالگی حتما با یک مشاور مشورت کنید. مشاور می تواند با بررسی شرایط و سطح شما ، جدول برنامه ریزی روزانه ، هفتگی و ماهانه تنظیم کند تا شما با پیگیری این جدول های برنامه ریزی بتوانید تمام دروس آزمون را مطالعه کنید. همچنین یک مشاور تحصیلی مجرب شما را برای انتخاب منابع خوب نیز راهنمایی می کند و متناسب با سطحی که دارید ، منابع در سطح شما را معرفی می کند.
مرتبط بخوانید : پردرآمدترین رشته های پیراپزشکی
سخن پایانی
در کل ، کنکور پزشکی در ۴۰ سالگی ، آرزوی دست نیافتنی نیست. شما می توانید با برنامه ریزی صحیح و پایبندی به برنامه ریزی ، در این رشته قبول شوید. تحصیل در رشته پزشکی ، اگرچه سخت و چالشی است اما جذابیت های خاص خود را دارد. بنابراین توصیه می شود اگر چندین سال است که رویای قبولی در این رشته را دارید ، حتما در کنکور شرکت کنید. مشاوران ارشد ما در مجموعه تحصیلی پاسخ با ما نیز می توانند در این مسیر ، همراه شما باشند.
سوالات شما
- آیا شرکت در کنکور پزشکی در ۴۰ سالگی ممکن است؟
بله ، داوطلبان در هر سنی می توانند با شرکت در کنکور تجربی وارد رشته پزشکی شوند.
- آیا داوطلبان سن بالا می توانند رشته پزشکی بدون کنکور را ثبت نام کنند؟
خیر ، رشته پزشکی بدون کنکور در هیچ یک از واحدهای علوم پزشکی ارائه نمی شود.
- کنکور پزشکی در ۴۰ سالگی چه محدودیت هایی دارد؟
داوطلبان سن بالا برای شرکت در کنکور پزشکی ، محدودیتی ندارند اما با بعضی چالش ها مواجه هستند که در این مطلب بررسی کرده ایم.