کاردانی پرستاری از مقاطع تحصیلی این رشته است و داوطلبانی که تمایل به دریافت مدرک فوق دیپلم از رشته پرستاری دارند ، می توانند ثبت نام نمایند. با تحصیل در رشته پرستاری می توان به عنوان پرستار در بیمارستان ها و مراکز درمانی مشغول به کار شد. همچنین در صورت تمایل نیز امکان ادامه تحصیل تا مقطع دکتری تخصصی وزارت بهداشت وجود دارد. اگر درباره ثبت نام کاردانی پرستاری سوالاتی دارید ، در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا شما را به طور کامل راهنمایی کنیم.
برای دریافت مشاوره تخصصی ثبت نام مقطع کاردانی ، مشاوران ما در مرکز مشاوره تحصیلی پاسخ با ما آماده ارائه راهنمایی های لازم به شما داوطلبان عزیز هستند.
کارشناسان ما تمامی ایام هفته حتی روزهای تعطیل از 8 صبح لغایت 12 شب پاسخگوی شما عزیزان میباشند.
همین حالا تماس بگیرید
تماس از سراسر کشور 9099071612
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، حتی ایام تعطیل
کاردانی پرستاری چیست
رشته پرستاری عمدتا در مقطع کارشناسی پیوسته ارائه می شود و به مدت 4 سال زمان تحصیل دارد. دانشجویان بعد از 4 سال تحصیل مدرک لیسانس دریافت می کنند و می توانند وارد کار شوند. همچنین در صورت تمایل نیز می توانند با شرکت در آزمون های ارشد و دکتری وزارت بهداشت ، تحصیلات خود را ادامه دهند.
اما مقطع کاردانی این رشته در تعداد محدودی از دانشگاه ها ارائه می شود و به مدت دو سال زمان تحصیل دارد. بعد از دو سال تحصیل به فارغ التحصیلان مدرک فوق دیپلم اعطاء می گردد که می توانند با مدرک خود برای ورود به کار یا ادامه تحصیل اقدام نمایند.
مرتبط بخوانید : فوق لیسانس پرستاری – راهنمای قبولی در فوق لیسانس پرستاری
فوق دیپلم رشته پرستاری در دانشگاه روزانه
کاردانی پرستاری در دانشگاه های علوم پزشکی روزانه ارائه می شود و داوطلبان می توانند بدون کنکور در این رشته پذیرش شوند. نحوه پذیرش در رشته کاردانی پرستاری بدون کنکور دانشگاه روزانه بدین صورت است که داوطلب باید دارای شرایط لازم از جمله شرط معدل ، شرط سنی و …. باشد. سپس در انتخاب رشته کنکور شرکت نماید.
البته لازم است بدانید که ظرفیت پذیرش رشته کاردانی پرستاری در دانشگاه روزانه بسیار محدود است و فقط در بعضی از سالها ارائه می شود. داوطلبان در صورت داشتن شرایط لازم (شرط حداقل معدل کل دیپلم 15 و شرط سنی حداکثر 25 سال تمام) می بایست ثبت نام کنکور سراسری تجربی را انجام دهند تا امکان شرکت در انتخاب رشته را داشته باشند. دانشگاه های ارائه دهنده و ظرفیت پذیرش رشته محل کاردانی پرستاری در دفترچه انتخاب رشته کنکور تجربی درج شده است.
بعد از انتخاب رشته باید منتظر دعوت به مصاحبه باشید و اگر به مصاحبه دعوت نشدید ، در واقع شرایط لازم را نداشته باشید. دعوت به مصاحبه به صورت چند برابر ظرفیت انجام می گیرد و پس اجرای آن ، پذیرفته شدگان نهایی مشخص می شوند.
کاردانی پرستاری دانشگاه آزاد
رشته پرستاری در دانشگاه آزاد نیز ارائه می شود اما نه در دوره کاردانی و فقط در دوره کارشناسی پیوسته دایر است. همچنین ورود به رشته پرستاری دانشگاه آزاد فقط با شرکت در کنکور سراسری تجربی و کسب رتبه لازم امکان پذیر است. به عبارتی ، این دانشگاه به صورت بدون کنکور ثبت نام انجام نمی دهد.
مرتبط بخوانید : برای گرفتن فوق دیپلم چند واحد باید پاس شود
فوق دیپلم پرستاری دانشگاه پردیس خودگردان
اگر در ارتباط با کاردانی پرستاری دانشگاه پردیس خودگردان سوالی دارید لازم است بدانید که در این دانشگاه نیز فقط مقطع کارشناسی پیوسته رشته پرستاری ارائه می شود و شرط قبولی هم شرکت در کنکور سراسری تجربی و به دست آوردن رتبه لازم است.
لازم به ذکر است که تحصیل در دانشگاه پردیس خودگردان شهریه نسبتا بالایی دارد و اگر تصمیم دارید با شرکت در کنکور در این دانشگاه قبول شوید ، حتما قبل از ثبت نام قطعی در دانشگاه ، میزان شهریه را بررسی نمایید.
مرتبط بخوانید : استخدام رشته پرستاری در آموزش و پرورش
ثبت نام کاردانی پرستاری علمی کاربردی
برخی از علاقه مندان به تحصیل در رشته پرستاری ، درباره شرایط تحصیل کاردانی پرستاری علمی کاربردی سوال می پرسند. در این رابطه باید بدانید که هیچ یک از رشته های گروه علوم پزشکی و پیراپزشکی در دانشگاه علمی کاربردی ارائه نمی شوند. رشته پرستاری فقط در سه دانشگاه علوم پزشکی روزانه ، آزاد و پردیس خودگردان ارائه می شود و سایر دانشگاه ها از جمله دانشگاه علمی کاربردی ، فقط در تعدادی از رشته های مرتبط پذیرش دارند.
از رشته های علوم پزشکی مرتبط که در دانشگاه علمی کاربردی ارائه می شوند ، به شرح زیر هستند :
- تجهیزات فنی اتاق عمل
- تجهیزات فنی آزمایشگاه
- تشخیص پزشکی
- تجهیزات آزمایشگاه پزشکی
- تجهیزات کنترل عفونی و استریلیزاسیون
نکته جالب توجه درباره رشته های فوق این است که می توانید بدون کنکور هم ثبت نام کنید و نیازی به معدل چندان بالایی هم نیستو
شرایط ادامه تحصیل پس از کاردانی پرستاری
همانطور که تا به اینجای مطلب مطالعه کردید ، رشته کاردانی پرستاری فقط در دانشگاه های علوم پزشکی روزانه ارائه می شود و نحوه پذیرش نیز به صورت بدون کنکور و بر اساس سوابق تحصیلی می باشد. بعد از دریافت مدرک کاردانی خود می توانید با شرکت در آزمون کاردانی به کارشناسی برای ادامه تحصیل اقدام نمایید و سپس با شرکت در آزمون های کارشناسی ارشد و دکتری وزارت بهداشت ، امکان ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر وجود دارد.
آزمون کاردانی به کارشناسی را سازمان سنجش همه ساله برگزار می نماید و با قبولی در دانشگاه برای دریافت مدرک لیسانس خود به مدت دو سال تحصیل خواهید کرد. پذیرش در مقطع کارشناسی ناپیوسته رشته های پیراپزشکی به صورت بدون کنکور امکان پذیر نیست و حتما باید در آزمون رتبه مناسبی را به دست آورید.
سوالات شما
- کاردانی پرستاری را کدام دانشگاه ها ارائه می کنند ؟
رشته فوق دیپلم پرستاری در دانشگاه های علوم پزشکی روزانه ارائه می شود.
- تحصیل در رشته فوق دیپلم پرستاری چند سال طول می کشد ؟
مدت زمان تحصیل در مقطع کاردانی رشته پرستاری ، دو سال است.
سلام من ساکن رشت هستم و ۳۵ سالمه میخوام پیش دانشگاهی تجربی امتحان بدم و واسه کنکورثبت نام کنم آیا میتونم؟؟ بعدش آینده شغلی دارم باوجودسن بالا؟؟
با سلام. بله می توانید وارد کار شوید
سلام. آیا فردی با داشتن 59 تا 60 سال امکان هیچگونه تحصیلی در زمینه پرستاری حتی با هزینه بالا ندارد؟
با سلام. ورود به رشته پرستاری از طریق شرکت در کنکور سراسری امکان پذیر می باشد.
سلام امكان آزمون فوق ديپلم پرستارى با سن ٣٧ سال را دارم؟
با سلام. ورود به رشته پرستاری با شرکت در کنکور سراسری ممکن است