نحوه مطالعه کنکور هنر برای برخی از داوطلبانی که قصد شرکت در آزمون این گروه آزمایشی را دارند ، مورد سوال است مخصوصا اینکه منابع مطالعاتی متنوعی دارند و داوطلبان برای انتخاب منابع اصولی باید تحقیقات زیادی انجام دهند. در کنکور سراسری هنر ، سوالات از دروس اختصاصی مطرح می شوند و شرکت کنندگان برای کسب رتبه مناسب و ورود به یک رشته و دانشگاه خوب ، باید تسلط بالایی به تمام دروس داشته باشند. ما در این مطلب می خواهیم با بررسی نحوه مطالعه کنکور هنر ، شما را برای شرکت در آزمون راهنمایی کنیم. لطفا با ما همراه باشید.
شما عزیزان می توانید برای دریافت مشاوره تخصصی در زمینه نحوه برنامه ریزی درسی کنکور سراسری و انتخاب منابع استاندارد کنکور با مشاوران ما در ارتباط باشید تا راهنمایی شوید.
همین حالا تماس بگیرید
تماس از سراسر کشور 9099071612
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، حتی ایام تعطیل
بررسی نحوه مطالعه کنکور هنر
کنکور سراسری هنر هر سال به عنوان آزمون رشته شناور برگزار می شود و داوطلبان می توانند در این آزمون به عنوان رشته اصلی یا رشته شناور شرکت کنند. دروس تخصصی آزمون هنر شامل درک عمومی هنر ، درک عمومی ریاضی فیزیک ، خلاصیت تصویری و تجسمی هستند که از مجموع این دروس به طور کل 100 سوال طراحی می شود. داوطلبان برای مطالعه دروس کنکور هنر باید منابع استاندارد تهیه کنند و روش های درس مطالعه را به کار بگیرند. همچنین لازم است از ضرایب دروس مختلف مطلع باشند تا برای دروس مهم تر ، زمان مطالعه بیشتری اختصاص دهند.
در ادامه ، به توضیح درباره نحوه مطالعه کنکور هنر می پردازیم :
توجه به دروس عمومی
موضوع مهمی که در همین ابتدای مطلب می خواهیم بررسی کنیم ، توجه به دروس عمومی است. این دروس شامل زبان و ادبیات فارسی ، زبان عربی ، فرهنگ و معارف اسلامی و زبان انگلیسی ، از آزمون سراسری حذف شده اند اما تاثیر دارند. شما باید در امتحانات نهایی دروس عمومی ، نمرات بالایی را کسب کنید تا بتوانید از تاثیر مثبت آنها بر سوابق تحصیلی خود بهره مند شوید و رتبه کل آزمون تان ارتقاء پیدا کند.
بررسی ضرایب دروس کنکور هنر
برای مطالعه دروس اختصاصی کنکور هنر ، ضرایب آنها را بررسی کنید و دروسی که ضریب بیشتری دارند را به آنها زمان مطالعه بالاتری اختصاص دهید. درس درک عمومی هنر در کنکور دارای ضریب 12 می باشد و پر اهمیت تر درس است. همچنین ضریب درس درک عمومی ریاضی فیزیک برابر با 5 و ضریب درس خلاقیت تصویری و تجسمی هم برابر با 3 می باشد. البته کمتر بودن ضریب یک درس به معنای بی اهمیت بودن آن نیست و همه دروس مهم هستند.
مرتبط بخوانید : بهترین منابع تست کنکور
نحوه مطالعه کنکور هنر – شناخت مباحث امتحانی
3 درس در آزمون هنر مطرح می شوند اما هر کدام از این دروس دارای مباحثی هستند. شما برای مطالعه کنکور هنر ، باید مباحث را بشناسید و به صورت مبحثی درس بخوانید. این مباحث به شرح زیر هستند:
- درس درک عمومی هنر : شامل مباحث تاریخ هنر ایران و جهان ، نقاشی ، سبک شناسی ، خلاقیت موسیقی ، خلاقیت نمایشی و خواص مواد
- درک عمومی ریاضی فیزیک : شامل مباحث محاسبات عددی ، هندسه ، تست هوش ، ترسیم فنی و علم مناظر و مرایا و فیزیک
- خلاقیت تصویری : شامل مباحث اصول اولیه و کلی دیزاین ، سبک شناسی و تکنیک شناسی ، مبانی هنرهای تجسمی ، خط در گرافیک
استفاده از منابع استاندارد
پس از شناخت مباحث امتحانی کنکور هنر باید به فکر تهیه منابع برای هر یک از دروس باشید. منابع کنکور هنر متنوع هستند و انتخاب کتاب های کمک آموزشی استاندارد نیاز به تحقیقات کافی دارد. شما باید کتاب هایی که در سطح توانمندی خودتان است را تهیه کنید همچنین منابع انتخابی باید جامع بوده و تمام مباحث را پوشش دهند. توصیه می شود در این زمینه با مشاوران مجرب مرکز تحصیلی پاسخ با ما تماس بگیرید تا منابع مناسب را به شما معرفی کنند.
اهمیت مطالعه درسنامه ها
برای شروع مطالعه هر یک از مباحث کنکور هنر ابتدا درسنامه ها را بررسی کنید و مطالعه دقیق داشته باشید. کتابی انتخاب کنید که درسنامه های جامع داشته باشد و تمام مباحث و نکات مهم کنکوری را پوشش دهد. پس از مطالعه درسنامه و یادگیری مباحث جدید می توانید به سراغ تست زنی بروید.
نحوه مطالعه کنکور هنر – تست زنی آموزشی
بخشی از یادگیری شما با حل تست های آموزشی تکمیل می شود پس از اهمیت تست زنی غافل نشوید و بلافاصله بعد از یادگیری هر مبحث جدید ، تست های آموزشی را حل کنید. با حل کردن تست های آموزشی ، نکات جدیدی را یاد می گیرید که باید این نکات را حاشیه نویسی کنید تا در زمان مرور مطالب ، آنها را یاد بگیرید.
حل تست زماندار
یک روز بعد از مطالعه هر مبحث جدید ، به سراغ تست های زماندار بروید. برای این شیوه تست زنی باید مجموعه از 10 تا 15 تست را آماده کنید و زمان لازم را هم مشخص کنید. سپس باید در آن زمان ، تست ها را پاسخ دهید. با این روش ، مهارت تست زنی و مدیریت زمان خود را تقویت می کنید و در جلسه آزمون هم عملکرد بهتری خواهید داشت.
خلاصه نویسی و مرور
از اهمیت خلاصه نویسی و مرور مطالب غافل نشوید و حتما بعد از تکمیل آموزش هر مبحث جدید ، یک خلاصه نویسی داشته باشید. با خلاصه نویسی کردن می توانید مطالبی که یاد گرفته اید را دسته بندی کنید. شما در طول سال آمادگی برای کنکور باید چندین بار مباحث را دوره و مرور کنید که خلاصه نویسی ها در این زمان ها می توانند کار مرور را راحت تر کنند.
مرتبط بخوانید : راهنمای انتخاب رشته کنکور هنر
شرکت در آزمون آزمایشی
از خودتان آزمون بگیرید تا میزان تسلط تان بر مباحث را محک بزنید و نقاط ضعف و قوت خود را بشناسید. زمان آزمون آزمایشی بهتر است هر دو هفته یکبار باشد و از کل مباحثی که در این دو هفته مطالعه کرده اید ، یک مجموعه تست تهیه کنید و پاسخ دهید. با شرکت در آزمون آزمایشی می توایند مهارت تست زنی و مدیریت زمان خود را نیز تقویت کنید و با شبیه سازی کردن فضای کنکور ، با آمادگی بیشتری در جلسه آزمون حضور خواهید داشت.
سوالات شما
- نحوه مطالعه کنکور هنر به چه صورت است؟
در این مطلب راجع به نحوه مطالعه کنکور هنر توضیحات لازم را ارائه کرده ایم.
- آیا در کنکور هنر از دروس عمومی سوال طراحی می شود؟
خیر ، دروس عمومی از کنکور سراسری کل گروه های آزمایشی حذف شده اند.
- برای کنکور هنر باید روزانه چند ساعت مطالعه کنیم؟
تعداد ساعات مطالعه برای کنکور هنر بستگی به توانمندی و سطح یادگیری شما دارد.