داوطلبانی که قصد شرکت در آزمون دکتری را دارند ، باید با نحوه ثبت نام در آزمون آشنا باشند و ثبت نام خود را در سایت سازمان سنجش آموزش کشور انجام دهند. نحوه ثبت نام دکتری ، با مراجعه به سامانه اینترنتی سازمان سنجش است و تمام توضیحات مربوط به ثبت نام نیز داخل دفترچه راهنما موجود است. به داوطلبان توصیه می شود برای ثبت نام آزمون دکتری ، ابتدا دفترچه را مطالعه کنند و پس از آن می توانند با واریز هزینه در سایت سنجش ، اقدام به ثبت نام نمایند. اگر می خواهید با نحوه ثبت نام آزمون دکتری آشنا شوید ، لطفا در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا توضیحات لازم را ارائه دهیم.
اگر می خواهید ثبت نام آزمون دکتری را بدون مشکل و سریع انجام دهید ، لطفا با مشاوران ما در مرکز مشاوره تحصیلی پاسخ با ما تماس بگیرید تا ثبت نام شما را به صورت تلفتی انجام دهند.
همین حالا تماس بگیرید
تماس از سراسر کشور : 9099071612
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، حتی ایام تعطیل
مراحل ثبت نام آزمون دکتری 1404
آزمون دکتری تخصصی هر ساله زیر نظر وزارت علوم تحقیقات و فناوری برگزار می شود و مسئول ثبت نام از داوطلبان نیز سازمان سنجش آموزش کشور است. داوطلبانی که از شرایط ثبت نام دکتری برخوردار هستند ، برای ثبت نام خود لازم است به سایت سازمان سنجش به نشانی Sanjesh.org مراجعه نمایند.
مراحل ثبت نام در آزمون دکتری به شرح زیر است :
- ورود به سایت سازمان سنجش آموزش کشور
- مراجعه به بخش آزمون دکتری سایت سنجش
- دانلود دفترچه ثبت نام آزمون دکتری و بررسی توضیحات داخل آن
- واریز هزینه در سایت سازمان سنجش
- دریافت فرم ثبت نام و تکمیل آن
- تایید نهایی و دریافت شماره پرونده و کدپیگیری ثبت نام
در بخش های بعدی ، نحوه ثبت نام دکتری را همراه با راهنمای تصویری توضیح خواهیم داد.
مرتبط بخوانید : نحوه ثبت نام ، برگزاری و مصاحبه آزمون دکتری
نحوه ثبت نام دکتری در سایت سازمان سنجش
همانطور که در بخش قبلی هم توضیح دادیم ، شما برای ثبت نام آزمون دکتری ابتدا باید وارد سایت سنجش شوید و بعد از ورود به بخش دکترای تخصصی این سایت ، می توانید سایر مراحل ثبت نام را انجام دهید. در این بخش ، راهنمای تصویری ثبت نام را برای شما قرار داده ایم :
- از منوی بالای سامانه Sanjesh.org بر روی گزینه “دکتری تخصصی” کلیک کنید.
- سپس باید در صفحه آزمون دکتری ، گزینه “ثبت نام آزمون نیمه متمرکز ورودی دوره دکتری (ph.D) سال 1404 ” را انتخاب نمایید.
- در مرحله بعدی ثبت نام ، لازم است هزینه ثبت نام دکتری را بپردازید. برای این منظور باید گزینه “خرید کارت” را از سمت راست صفحه انتخاب کنید.
- برای خرید کارت از سایت سنجش ، باید سریال مدنظرتان را تعیین نمایید زیرا این سامانه مسئول ثبت نام چندین آزمون و دانشگاه است. برای ثبت نام دکتری باید “سریال ثبت نام آزمون دکتری 1404 ” را تهیه کنید.
- بعد از ورود به صفحه خرید سریال ، باید مشخصات خواسته شده را وارد کنید و دکمه “تایید و ادامه” را انتخاب نمایید.
- در مرحله بعد باید اطلاعاتی که نمایش داده شده است را تایید کنید و سپس دکمه “ادامه روند پرداخت” را انتخاب نمایید.
- سپس بر روی گزینه “تایید و گام بعدی” کلیک کنید.
- حالا باید شماره سریال ثبت نام و کد امنیتی را درج کنید و دکمه تایید را بزنید.
- بعد از ورود به فرم ثبت نام آزمون دکتری، باید آن را با اطلاعاتی که خواسته شده است ، به طور دقیق تکمیل کنید.
- در پایان هم لازم است شماره پرونده و کدپیگیری ثبت نام را دریافت نمایید.
راهنمای تکمیل فرم ثبت نام آزمون دکتری
برای تکمیل فرم ثبت نام آزمون دکتری باید دقت لازم را داشته باشید زیرا در صورت درج اطلاعات اشتباه ، ممکن است برای شرکت در آزمون و پذیرش در دانشگاه ، با مشکل مواجه شوید. بخش های مختلف فرم ، به شرح زیر است :
- مشخصات فردی : در بند 1 تا 9 باید مشخصات فردی خود را به ترتیب نام خانوادگی ، نام ، نام پدر ، جنسیت ، شماره شناسنامه ، سری و سریال شناسنامه ، تاریخ تولد ، کد ملی و دین را درج کنید.
- سهمیه های داوطلبان : در بخش دوم فرم ثبت نام دکتری ، باید سهمیه خود را مشخص کنید و اگر سهمیه ایثارگران دارید ، باید در بند 10 نوع سهمیه را تعیین نمایید. همچنین متقاضیان سهمیه رزمندگان باید طول مدت حضور داوطلبانه در جبهه را به ماه در بند 11 درج کنند و در بند 12 نیز کد پیگیری مربوط به سهمیه درج شود.
- اطلاعات محل تولد و اتباع خارجی : در قسمت سوم فرم ثبت نام دکتری ، باید مشخصات مربوط به محل تولد ، محل صدور شناسنامه ، کد مربوط به اتباع خارجی و شماره گذرنامه اتباع خارجی درج شود. همچنین داوطلبان آقا باید کد نظام وظیفه را در بند 15 وارد کنند.
- نوع معلولیت داوطلب : داوطلبان دارای معلولیت باید در بند 17 ، نوع معلولیت خود را درج کنند.
- بخش مربوط به داوطلبان چپ دست : داوطلبانی که چپ دست هستند ، در این بخش باید مشخص کنند.
- تعیین گروه امتحانی و زبان خارجی مجموعه امتحانی : داوطلبان در بند 20 تا 22 فرم ثبت نام دکتری ، باید گروه امتحانی ، کد و نام مجموعه امتحانی خود را درج کنند.
- سوابق تحصیلی متقاضی : در بند های 23 تا 34 فرم پیش نویس ، باید اطلاعات مربوط به سوابق تحصیلی ارائه شوند که شامل مشخصاتی همچون کد رشته تحصیلی ، کد موسسه ، تاریخ دقیق اخذ مدرک و معدل مقاطع کاردانی ، کارشناسی و کارشناسی ارشد یا دکتری عمومی می باشند.
- سهمیه مربیان : در بند 36 فرم ثبت نام آزمون دکتری ، باید اطلاعات مربوط به مربی رسمی یا آزمایشی ارائه شود.
- وضعیت اشتغال : داوطلبانی که در مراکز دولتی و غیردولتی شاغل هستند ، باید در بند 37 فرم، محل اشتغال به کار خود را وارد کنند.
- قبولی و انصراف در دوره های قبلی : اگر از دانشگاه انصراف داده اید ، در این بخش باید اطلاعات لازم را ارائه دهید.
- حوزه امتحانی ، محل سکونت و اطلاعات تماس داوطلب
- تایید اطلاعات درج شده
نحوه ثبت نام دکتری پیام نور
داوطلبانی که می خواهند برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری وارد دانشگاه پیام نور شوند ، باید ثبت نام آزمون دکتری تخصصی را انجام دهند. رشته های دکتری دانشگاه پیام نور از اکثر گروه های انسانی ، علوم پایه ، فنی مهندسی و…. دایر هستند و می توان با کسب رتبه مناسب در آزمون ، در رشته و گرایش مورد تقاضا پذیرفته شد. اگر تمایل دارید در دانشگاه پیام نور تحصیل کنید ، می توانید ثبت نام آزمون دکتری را طبق مراحلی که در این مطلب توضیح دادیم ، انجام دهید و بعد از اعلام نتایج ، برای انتخاب رشته دانشگاه پیام نور اقدام نمایید.
سوالات شما
- نحوه ثبت نام دکتری 1404 چگونه است؟
ثبت نام آزمون دکتری در سایت سازمان سنجش آموزش کشور انجام می گیرد.
- نحوه ثبت نام دکتری دانشگاه آزاد به چه صورت است؟
نحوه ثبت نام دکتری دانشگاه آزاد به صورت مشترک با ثبت نام دکتر سراسری و از طریق سایت سازمان سنجش است.
- آیا ثبت نام آزمون دکتری نیازمند پرداخت هزینه است؟
بله ، داوطلبان برای ثبت نام آزمون دکتری در سایت سنجش باید هزینه پرداخت کنند.