به فاصله چند روز پس از اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت ، فرایند انتخاب رشته آغاز می گردد. علاقه مندان به قبولی در رشته های ارشد علوم پزشکی ، باید انتخاب رشته را انجام دهند و سپس منتظر اعلام نتایج باشند. نحوه انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 1404 به صورت اینترنتی می باشد و در سایت سنجش پزشکی ، لینک انتخاب رشه فعال خواهد شد. اگر شما هم می خواهید در آزمون کارشناسی ارشد وزار بهداشت اقدام به انتخاب رشته کنید ، لطفا در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا توضیحاتی را خدمتتان ارائه نماییم.
شما داوطلبان عزیز آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت میتوانید برای دریافت مشاوره تخصصی در زمینه آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت و سپردن انتخاب رشته خود به مشاوران با تجربه مجموعه ، یک تماس مفید با مشاوران ارشد مرکز مشاوره تحصیلی پاسخ با ما داشته باشید ،
مشاوران ما تمامی ایام هفته حتی روزهای تعطیل از 8 صبح لغایت 12 شب پاسخگوی شما عزیزان میباشند.
همین حالا تماس بگیرید
تماس از سراسر کشور 9099071612
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، حتی ایام تعطیل
نحوه انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت در سایت سنجش پزشکی
داوطلبان برای انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت ، باید به سایت سازمان سنجش پزشکی به نشانی sanjeshp.ir مراجعه کنند. در این سامانه ، لینک انتخاب رشته فعال می شود و داوطلب بدون پرداخت هزینه و با ارائه اطلاعات خود ، می تواند به فرم انتخاب رشته دسترسی پیدا کند.
مراحل و نحوه انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت 1404 به صورت زیر است :
- وارد سایت سازمان سنجش پزشکی به نشانی sanjeshp.ir شوید.
- بر روی گزینه “کارشناسی ارشد” در منوی سامانه کلیک کنید.
- سپس گزینه “ارشد” را انتخاب کنید.
- در قدم بعد بر روی گزینه “انتخاب رشته – محل / ویرایش انتخاب ها” کلیک نمایید.
پس از مراحل فوق ، فرم انتخاب رشته را مشاهده خواهید کرد که می توانید آن را با رشته محل هایی که از قبل تهیه کرده اید ، تکمیل کنید.
مرتبط بخوانید : انتخاب رشته ارشد تربیت معلم
ضرورت مطالعه دفترچه انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت
برای شرکت در مرحله انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت ، حتما دفترچه راهنما را مورد مطالعه قرار دهید. این دفترچه تشکیل شده از دو بخش است ، در بخش اول آن به بررسی ضوابط آزمون ، انواع دانشگاه های پذیرنده دانشجو ، شیوه گزینش ، نحوه انتخا رشته محل و ضوابط انتخاب رشته پرداخته شده است. در بخش دوم هم کد رشته محل ها معرفی شده اند که داوطلب باید بعد از بررسی ظرفیت آنها ، کد رشته محل های مورد تقاضا را تهیه کند.
دفترچه انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت با شروع فرایند انتخاب رشته ، در سایت سنجش پزشکی منتشر خواهد شد. شما برای دانلود دفترچه ، حتما باید دفترچه مربوط به آزمون سال 1404 را دریافت نمایید.
مرتبط بخوانید : ورود و راهنمای استفاده از سامانه موحد وزارت بهداشت
نکات مهم انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت
- برای انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت باید به نمره کل خود که داخل کارنامه درج شده است ، توجه داشته باشید و اگر نمره کل شما کمتر از حد نصاب قبولی در یک رشته محل باشد ، مجاز به انتخاب آن نخواهید بود.
- در انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت به شهریه پرداز بودن یا رایگان بودن تحصیل در دانشگاه ها توجه داشته باشید.
- امکان انتقالی ، جابجایی و تغییر رشته در مقطع کارشناسی ارشد وزارت بهداشت وجود ندارد و بعد از قبولی در یک رشته محل ، نمی توانید برای این موارد اقدام کنید.
- درباره شهریه دانشگاه های شهریه پرداز تحقیق کنید و با آگاهی از هزینه تحصیل در این دانشگاه ها ، انتخاب رشته را انجام دهید.
- قانون خاصی برای نحوه اولویت بندی کردن کد رشته ها داخل فرم انتخاب رشته آزمون ارشد وزارت بهداشت وجود ندارد اما داوطلبان باید علاقه خود را مهم ترین عامل تاثیر گذار در انتخاب رشته ، مد نظر قرار دهند.
- حداکثر تعداد انتخاب های داوطلب بستگی به دانشگاه های ارائه دهنده آن رشته دارد برای مثال اگر رشته فوق لیسانس پرستاری در 5 دانشگاه ارائه شده باشد ، (8 رشته محل ظرفیت عادی و 8 رشته محل دوره های شهریه پرداز) ، داوطلب مجاز است این رشته را حداکثر در 16 رشته محل انتخاب نماید.
- درباره سهمیه های کنکور کارشناسی ارشد وزارت بهداشت ، اطلاعات کافی به دست آورید.
- انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت دانشگاه های روزانه ، شهریه پرداز و دانشگاه آزاد ، به صورت مشترک و همزمان انجام می گیرد.
- بعضی از دانشگاه های ارشد وزارت بهداشت مانند ارتش ، بقیه اله ، دانشگاه آزاد اسلامی ، دانشگاه تربیت مدرس ، دانشگاه شاهد ، سازمان انتقال خون ایران ، مرکز قلب شهید رجایی و موسسه سرم سازی رازی ، دارای شرایط پذیرش ویژه خود هستند. در صورت انتخاب رشته در این دانشگاه ها باید از شرایط مربوطه مطلع گردید.
نحوه ویرایش انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت
داوطلبانی که انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت را انجام داده اند ، تا آخرین مهلتی که برای انتخاب رشته فراهم است ، می توانند فرم انتخاب رشته شان را ویرایش کنند. نحوه ویرایش انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت با مراجعه به سایت سنجش پزشکی است و با انتخاب گزینه “انتخاب رشته – محل / ویرایش انتخاب ها” می توان اقدامات لازم را به عمل آورد. برای اعمال تغییرات در لیست رشته های انتخابی می توان یکی از گزینه های “حذف” یا “جابجایی” را انتخاب نمود.
مرتبط بخوانید : انتخاب رشته کارشناسی ارشد پردیس خودگردان
مشاوره انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت
در این مطلب به بررسی نحوه انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت پرداختیم تا شما بتوانید با راهنمای ارائه شده در این مطلب ، انتخاب رشته را انجام دهید. اگر در زمینه های رتبه قبولی ، شرایط پذیرش خاص در دانشگاه های مختلف ، نحوه انتخاب رشته اینترنتی و … نیازمند راهنمایی هستید ، می توانید با مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی پاسخ با ما تماس حاصل بفرمایید تا شما را به طور کامل راهنمایی کنند.
سوالات شما
- نحوه انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت به چه صورت است؟
انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی را باید در سایت سنجش پزشکی انجام دهید.
- فرم انتخاب رشته کارشناسی ارشد وزارت بهداشت را چگونه اولویت بندی کنیم؟
مهم ترین عامل تاثیر گذار در انتخاب رشته آزمون ارشد وزارت بهداشت ، علاقه مندی است.
- تعداد انتخاب های مجاز در انتخاب رشته ارشد وزارت بهداشت ، چند انتخاب است؟
حداکثر تعداد انتخاب های داوطلب بستگی به دانشگاه های ارائه دهنده آن رشته دارد.