بسیاری از دانشجویان دانشگاه پیام نور شرایط تحصیل در دانشگاه فعلی خود را ندارند و به همین دلیل متقاضی انتقالی به واحد دانشگاهی دیگری می باشند. خوشبختانه امکان انتقالی گرفتن در دانشگاه پیام نور وجود دارد ولی دانشجویان متقاضی باید شرایطی داشته باشند که در ادامه این مطلب به بررسی شرایط انتقالی دانشگاه پیام نور می پردازیم.
شما داوطلبان عزیز می توانید برای راهنمایی در خصوص شرایط انتقالی دانشگاه پیام نور با مشاوران مجرب ما تماس بگیرید.
همین حالا تماس بگیرید
تماس از سراسر کشور 9099071612
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، حتی ایام تعطیل
شرایط انتقالی دانشگاه پیام نور 1403
ضوابط انتقالی دانشگاه پیام نور شرایط چندان سختی نیست و اگر دانشجو بتواند موافقت دانشگاه مبدا و مقصد را کسب کند ، با درخواست او مبنی بر انتقالی گرفتن ، موافقت می شود. شرایط انتقالی دانشگاه پیام نور به شرح زیر هستند :
ضوابط تحصیلی لازم برای انتقالی دانشگاه پیام نور
- دانشجویان رشته های علوم پایه و فنی مهندسی با حداقل معدل کل 15 و دانشجویان رشته های انسانی و رشته های هنر با حداقل معدل 16 از داشتن نمره آزمون یعنی شرط فوق ، معاف هستند.
- دانشجوی متقاضی انتقالی باید حداقل 24 واحد درسی در دانشگاه مبدا گذرانده باشد که دروس معادل سازی و پیش دانشگاهی ، محاسبه نمی شود.
- دانشجویانی که درخواست انتقالی دارند ، باید حداقل دارای معدل 12 باشند.
سایر شرایط
- در زمان انتقالی امکان تغییر رشته نیز وجود دارد.
نمره آزمون ورودی دانشجویی که درخواست انتقالی دارد ، باید از نمره آزمون آخرین فرد پذیرفته شده در همان رشته و همان سال ، بیشتر باشد. - نمره آزمون دانشجویان تکمیل ظرفیت و شاهد ، می بایست استعلام شود.
- دانشجویان برای انتقالی گرفتن باید از یک و نیم ماه قبل از شروع ترم تحصیلی جدید ، درخواست خود را ثبت کنند.
- انتقالی در دانشگاه پیام نور فقط در مقاطع هم سطح یا از مقاطع بالا به پایین امکان پذیر است.
- انتقالی در صورتی امکان پذیر است که رشته تحصیلی دانشجو در دانشگاه مقصد نیز ارائه شده باشد مگر آنکه دانشجو بخواهد رشته تحصیلی خود را تغییر دهد.
- در صورت موافقت با درخواست انتقالی دانشجو ، کلیه سوابق تحصیلی او از دانشگاه مبدا به دانشگاه مقصد ارسال می شود.
- هر یک از دانشجویان در هر مقطع تحصیلی فقط یکبار امکان انتقالی گرفتن را دارند.
- انتقالی دانشجویان دانشگاه پیام نور به دوره های حضوری دانشگاه دولتی امکان پذیر نیست.
- دانشجویان واحد های برون مرزی در صورت تمایل به انتقالی به واحد های داخل کشور ، باید درخواست خود را از طریق اداره کل خدمات آموزشی ثبت کنند.
- امکان انتقالی از دانشگاه پیام نور به دانشگاه آزاد وجود دارد اما هر دو دانشگاه باید موافقت کنند.
- دانشجویان دانشگاه پیام نور برای ورود به دانشگاه دولتی می توانند دانشگاه نیمه حضوری را انتخاب کنند و امکان انتقالی به کلاس های حضوری وجود ندارد.
مرتبط بخوانید : زمان انتقالی دانشگاه پیام نور
ضوابط انتقالی دانشگاه پیام نور ارشد
- دانشجویان فراگیر ارشد دانشگاه پیام نور پس از اتمام یک ترم تحصیلی و کسب حداقل معدل 12 ، می توانند برای انتقالی اقدام نمایند.
- دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور اجازه انتقالی گرفتن ندارند و فقط مجازند از تسهیلات مهمانی دائم استفاده کنند.
- دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه پیام نور ، امکان میهمان شدن در ترم اول ندارند و حداقل باید یک ترم در دانشگاه مبدا تحصیل کنند.
- دانشجویان مقاطع ارشد و دکتری می توانند از تسهیلات میهمانی اضطراری استفاده کنند و امتحانات پایان ترم را در واحد دانشگاهی نزدیک به محل سکونت خود بگذرانند.
در این رابطه بخوانید : شرایط مهمان شدن در دانشگاه پیام نور
زمان و نحوه ثبت درخواست انتقالی دانشگاه پیام نور
زمان ثبت درخواست انتقالی دانشگاه پیام نور ، شش هفته قبل از شروع ترم تحصیلی جدید است. ترم مهر دانشگاه پیام نور از هفته سوم شهریورماه آغاز می شود. بنابراین اگر متقاضی انتقالی در این نیمسال هستید ، باید از ابتدای مرداد ماه برای ثبت درخواست خود اقدام کنید. همچنین ترم بهمن دانشگاه پیام نور از هفته دوم بهمن آغاز می شود. متقاضیان انتقالی نیمسال دوم باید از ابتدای دی ماه ، مدارک خود را جهت انتقالی گرفتن به دانشگاه ارائه کنند.
- نحوه ثبت نام انتقالی دانشگاه پیام نور بدین صورت است که دانشجویان باید به سیستم گلستان پیام نور مراجعه نمایند و از مسیر : آموزش ->دانشجو->درخواست ها->تقاضای انتقال و مهمان->تقاضای انتقال ، درخواست خود را ثبت کنند.
- پس از ثبت درخواست اینترنتی در سامانه گلستان ، دانشگاه تقاضای دانشجو را بررسی می کند و چنانچه شرایط اولیه را داشته باشد ، لازم است که دانشجو برای ارائه مدارک اقدام کند.
در مورد آخرین شرایط انتقالی دانشگاه پیام نور سوالی دارید ؟
همین حالا تماس بگیرید
تماس از سراسر کشور 9099071612
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، حتی ایام تعطیل
دریافت مشاوره انتقالی دانشگاه پیام نور
با مطالعه این مطلب متوجه شدید که دانشجویان دانشگاه پیام نور امکان انتقالی گرفتن دارند ولی باید از شرایط لازم برخوردار باشند. از جمله تعداد واحد های درسی گذرانده شده ، شرط معدل و … ثبت نام انتقالی دانشگاه پیام ور از طریق سایت گلستان انجام می گیرد. چنانجه پس از مطالعه این مطلب ، ابهامات و سوالاتی در خصوص انتقالی دانشگاه پیام نور دارید و نیازمند راهنمایی هستید ، پیشنهاد می شود با مشاوران ما در مرکز مشاوره تحصیلی پاسخ با ما تماس بگیرید تا کامل راهنمایی شوید. مشاوران تمامی روزها از 8 صبح الی 12 شب آماده پاسخگویی به شما عزیزان هستند.
سوالات متداول
- شرایط انتقالی دانشگاه پیام نور به چه صورت است ؟
گذراندن حداقل 24 واحد درسی ، دارا بودن حداقل معدل 12 و … از شرایط انتقالی دانشگاه پیام نور هستند که توضیحات بیشتر را می توانید در مطلب مطالعه کنید.
- چه زمانی برای انتقالی دانشگاه پیام نور اقدام کنیم ؟
زمان انتقالی دانشگاه پیام نور 6 هفته قبل از شروع ترم جدید است.
- نحوه ثبت درخواست انتقالی دانشگاه پیام نور به چه صورت است ؟
دانشجویان متقاضی انتقالی دانشگاه پیام نور برای ثبت درخواست خود باید به سیستم گلستان مراجعه نمایند