از بهترین ها مشاوره بگیرید

تماس از سراسر کشور 9099071612
از 8 صبح الی 12 شب حتی در ایام تعطیل
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر

سامانه پژوهشیار – لینک ورود به سامانه پژوهشیار و راهنمای استفاده

علاوه بر مقاله اي که تقديم شما ميشود مشاوران ارشد «پاسخ با ما» آماده پاسخگوئي تلفني به شما عزيزان مي باشند ، وقت شما طلاست ، تماس از 8 صبح لغايت 12 شب ، حتی در ایام تعطیل ، تماس از طريق تلفن ثابت بدون کد و صفر :

9099071612

سامانه پژوهشیار – لینک ورود به سامانه پژوهشیار و راهنمای استفاده از سامانه

 

سیستم جامع مدیریت اطلاعات و فرایندهای پژوهشی (پژوهشیار) به عنوان سامانه ای منتخب برای استفاده دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و دکتری در واحد های دانشگاهی ، معرفی شده است و تا زمان غیر حضوری بودن دانشگاه ها ، تمام امور مربوط به پایان نامه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری از قبیل ثبت پروپوزال ، داوری پروپوزال ،  اخذ تاییدیه های گروه آموزشی ، ارتباط با استاد راهنما و مشاور ، دریافت کد اخلاق و کد پایان‌ نامه و … تا زمان دفاع دانشجو در سامانه پژوهشیار به صورت الکترونیکی انجام می گیرد.

راهنمای سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد

سامانه جامع مدیریت اموز پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی ris.iau.ac.ir می باشد و با استفاده از این سامانه ، دیگر لزومی به مراجعه حضوری به دانشگاه نیست. دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تمام واحد های دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین اساتید ، برای ارائه پایان نامه در سامانه پژوهشیار باید چند مرحله را طی کنند که برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد شامل 15 مرحله و برای دانشجویان مقطع دکتری نیز 17 مرحله است.

  1. ارائه پروپوزال توسط دانشجو به استاد راهنما و مشاور
  2. تایید پروپوزال انتخابی دانشجو توسط استاد راهنما ، مشاور و گروه آموزشی
  3. تصویب پروپوزال ارائه شده در شورای تخصصی گروه آموزشی
  4. تایید پروپوزال ارائه شده توسط رئیس دانشکده
  5. ارائه کد پیگیری به دانشجو از طریق سامانه پژوهشیار

دانشجویان از طریق سامانه پژوهشیار می توانند تمام مراحل پایان نامه خود را به صورت آنلاین بررسی کنند و کد خاتمه پایان نامه نیز از طریق همین سامانه صادر می شود.

جهت ورود به سامانه پژوهشیار دانشگاه آزاد اسلامی ، بر روی لینک زیر کلیک کنید.

لینک ورود به سایت پژوهشیار دانشگاه آزاد

سپس بر روی گزینه ورود به سامانه پژوهشیار کلیک نمایید.

سامانه پژوهشیار

 

دانشجویان باید در سامانه پژوهشیار ثبت نام کنند و سپس با استفاده از نام کاربری و رمز عبور ارائه شده توسط سامانه ، وارد حساب کاربری خود شوند. جهت ثبت نام بر روی گزینه “ثبت نام در سامانه” کلیک کنید.

سامانه پژوهشیار

 

جهت ایجاد حساب کاربری لازم است اطلاعات درخواستی در فرم درج شود.

سامانه پژوهشیار

 

در انتها باید دانشگاه خود را تعیین کنید و سپس نام گروه یا دانشکده مورد نظرتان را بنویسید. برای انتخاب خارج از دانشگاه ، کافی است یک از دانشگاه ها را انتخاب نمایید تا این قسمت درختواره ظاهر شود.

احتمالا این را هم بپسندید  جدول متغیرها در سامانه پژوهشیار - راهنمای جدول متغیر ها

سامانه پژوهشیار

 

با زدن دکمه ایجاد حساب کاربری ، نام کاربری و رمز ورود از طریق پیامک و همچنین ایمیل ، برای شما ارسال می شود که لازم است با استفاده از آنها وارد سامانه شوید.

سامانه پژوهشیار

 

با وارد کردن اطلاعات خود ، وارد صفحه زیر خواهید شد و دانشجو باید کد رهگیری و کد پایان نامه را که از دانشگاه دریافت کرده است ، در سامانه وارد کند.

سامانه پژوهشیار

شما عزیزان میتوانید هرگونه سوال و ابهام خود را در مورد سامانه پژوهشیار از مشاوران ارشد ما در پاسخ با ما بپرسید ، کارشناسان ما تمامی ایام هفته حتی روزهای تعطیل از 8 صبح لغایت 12 شب پاسخگوی شما عزیزان میباشند لطفا بخاطر داشته باشید که تماس صرفا از تلفن ثابت و بدون گرفتن کد و صفر امکانپذیر است .

همین حالا تماس بگیرید 

تماس از سراسر کشور 9099071612

تماس از استان تهران 9092301611

تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، حتی ایام تعطیل

راهنمای گردش کار درخواست اساتید در سایت پژوهشیار

 

پس از ثبت نام در سامانه پژوهشیار ، باید در صفحه کاربری خود در قسمت فعالیت های شما ، بر روی گزینه ارسال درخواست جدید کلیک کنید. در صفحه جدیدی که نمایش داده می شود ، بر روی گزینه درخواست اساتید مقطع کارشناسی ارشد کلیک نمایید و مراحل زیر را طی کنید :

  • مشخصات پیشنهادی
  • انتخاب زمینه پژوهشی
  • انتخاب استاد راهنما / مشاور
  • خاتمه و ارسال

اعضای هیات علمی باید در واحد اشتغال خود به عنوان هیات علمی ثبت نام کنند و سپس به مدیر گروه ، رییس دانشکده و معاون پژوهشی درخواست دهند که برای آنها نقش دانشجو در سامانه تعریف شود تا با اختصاص این نقش ، فعالیت های دانشجویی خود را انجام دهند.

راهنمای سامانه پژوهشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران

سامانه پژوهشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران و سایر دانشگاه های علوم پزشکی ، به نشانی ris.lums.ac.ir می باشد و دانشجویان این دانشگاه ها باید از طریق مراجعه به سامانه مذکور و ایجاد حساب کاربری ، اقدام به ثبت پروپوزال و ارائه پایان نامه کنند.

لینک ورود به سایت پژوهشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران

پس از کلیک بر روی لینک فوق ، وارد صفحه زیر خواهید شد که باید بر روی گزینه “ورود به سامانه پژوهشیار” کلیک نمایید.

سامانه پژوهشیار

سپس دکمه ثبت نام در سامانه را بزنید تا حساب کاربری خود را ایجاد کنید.

سامانه پژوهشیار

برای ایجاد حساب کاربری می بایست اطلاعات درخواستی را در فرم درج نمایید.

سامانه پژوهشیار

دانشگاه محل تحصیل خود را از لیست گزینه ها جستجو و انتخاب کنید و سپس بر روی گزینه ایجاد حساب کاربری کلیک نمایید.

سامانه پژوهشیار

پس از مراحل فوق ، ثبت نام شما با موفقیت در سامانه پژوهشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام می گیرد و نام کاربری و کلمه عبور از طریق پیامک و ایمیل ، ارسال می شود.

سامانه پژوهشیار

 

پاسخ به سوالات متداول دانشجویان در خصوص سامانه پژوهشیار

  • چرا پس از ثبت نام در سایت پژوهشیار رمز عبور ارسال نمی شود ؟

رمز عبور سامانه از طریق شماره تلفن و آدرس ایمیل ارسال می شود و ممکن است این اطلاعات را اشتباه درج کرده باشید. در غیر اینصورت لازم است به کارشناس پژوهشی واحد دانشگاهی خود مراجعه فرمایید.

  • بازیابی رمز عبور سامانه پژوهشیار به چه صورت است ؟

در صورت فراموشی رمز عبور سامانه ، می توانید با کلیک بر روی گزینه رمز عبور خود را فراموش کرده ام ، شماره تلفن یا آدرس ایمیل خود را وارد کنید تا رمز جدید به شما ارائه شود.

  • دلیل عدم ارائه بعضی رشته های تحصیلی در سامانه پژوهشیار چیست ؟

لیست رشته های تمامی واحد های دانشگاهی ، توسط خود دانشگاه ها برای پشتیبانی سامانه ارسال می شوند. به واحد دانشگاهی خود اطلاع دهید که رشته شما را نیز به پشتیبانی سامانه ارسال نماید.

  • چرا نام استاد راهنما و مشاور مورد نظر در سامانه پژوهشیار نمایش داده نمی شود ؟

اساتید باید پس از اینکه در سایت پژوهشیار ثبت نام کردند ، توسط مدیر گروه ، رییس دانشکده یا معاون پژوهشی در نقش استاد راهنما و مشاور قرار بگیرند.

  • اگر لازم به اعمال تغییراتی در پایان نامه یا رساله باشد ، چگونه می توان اینکار را انجام داد ؟

پس از کلیک بر روی گزینه خاتمه و ارسال ، تحت هیچ شرایطی امکان ویرایش پایان نامه وجود ندارد و برای انجام هر گونه ویرایش باید به استاد راهنما و مدیر گروه خود اطلاع دهید. در حالت کلی ، ویرایش پایان نامه در مرحله 2 توسط استاد راهنما و در مرحله 3 توسط مدیر گروه امکان پذیر است.

علاوه بر مقاله اي که تقديم شما ميشود مشاوران ارشد «پاسخ با ما» آماده پاسخگوئي تلفني به شما عزيزان مي باشند ، وقت شما طلاست ، تماس از 8 صبح لغايت 12 شب ، حتی در ایام تعطیل ، تماس از طريق تلفن ثابت :

تماس از سراسر کشور: 9099071612

همچنین ببینید

توجیه ارتباط پروپوزال با زمینه پژوهشی چیست؟

  توجیه ارتباط پروپوزال با زمینه پژوهشی چیست ؟ پروپوزال به معنای طرح تحقیق است …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس از تلفن ثابت بدون کد وصفر