از بهترین ها مشاوره بگیرید

تماس از سراسر کشور 9099071612
از 8 صبح الی 12 شب حتی در ایام تعطیل
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر

جدول متغیرها در سامانه پژوهشیار – راهنمای جدول متغیر ها

علاوه بر مقاله اي که تقديم شما ميشود مشاوران ارشد «پاسخ با ما» آماده پاسخگوئي تلفني به شما عزيزان مي باشند ، وقت شما طلاست ، تماس از 8 صبح لغايت 12 شب ، حتی در ایام تعطیل ، تماس از طريق تلفن ثابت بدون کد و صفر :

9099071612

 

در یک پروپوزال پژوهشی متغیرها به صورت های مختلفی ارائه می شوند که مرسوم ترین روش ، تشکیل جدولی از متغیرهاست که در این جدول نام ، نوع و مقیاس متغیر و همچنین تعریف علمی و نحوه اندازه گیری متغیر تعیین می شود. دانشجو باید متغیرهای پایان نامه تحقیقاتی خود را عملیاتی کرده و همچنین نتایج حاصل شده از تحقیق را از جز به کل تعمیم دهد. جدول متغیر ها در سامانه پژوهشیار بر اساس نقشی که در پژوهش ایفا می کنند ، واحد اندازه گیری و ارزش های عددی به چند دسته تقسیم می شوند مثلا متغیرها بر حسب واحد اندازه گیری شامل دو دسته پیوسته و گسسته هستند و با بر حسب نقش به دو صورت مستقل و وابسته هستند.

جدول متغیرها در سامانه پژوهشیار

همانطور که می دانید ، در فروردین ماه سال 98 کلیه اطلاعات دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری از سامانه پایش دانشگاه آزاد به سامانه پژوهشیار منتقل شده است و دانشجویان می بایست برای ثبت درخواست استاد راهنما و ارائه پروپوزال ، به سامانه پژوهشیار مراجعه فرمایند.

دانشجویان پس از تکمیل فرم الف پایان نامه ، ثبت درخواست استاد راهنما ، دریافت کد شناسایی و همچنین انجام ثبت نام سامانه پژوهشیار ، می بایست عنوان پایان نامه خود را در سامانه قرار دهند تا مورد تایید استاد راهنما ، استاد مشاور ، مدیر گروه و شورای تخصصی گروه و دفتر پژوهشی قرار گیرد و پس از تایید شدن ، پروپوزال خود را ارائه دهند.

دانشجویان می توانند تمامی مراحل پایان نامه خود را از طریق سایت پژوهشیار مشاهده نمایند و با سبز شدن یک مرحله یعنی تایید شدن ، نوبت انجام مرحله بعدی است. پس از مرحله تعیین استاد راهنما ، باید اطلاعات مربوط به پروپوزال وارد سامانه شود که به شرح زیر می باشند :

  1. مشخصات پایان نامه
  2. اطلاعات پایان نامه / رساله
  3. جدول زمانبندی مراحل اجرا
  4. روش شناسی تحقیق
  5. استفاده از امکانات آزمایشگاهی واحد
  6. جدول متغیر ها
  7. هزینه های متفرقه
  8. ضمائم پژوهشیار
  9. و ..

در مورد سامانه پژوهشیار سوالی دارید؟

همین حالا تماس بگیرید 

تماس از سراسر کشور 9099071612

تماس از استان تهران 9092301611

تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، 8 صبح تا 12 شب حتی ایام تعطیل

نحوه ثبت جدول متغیرها در سامانه پژوهشیار

بخش ششم در ثبت اطلاعات پروپوزال ، مربوط به جدول متغیرهاست که باید تکمیل گردد. توجه داشته باشید که تکمیل کردن بخش های ستاره دار شده الزامی است. برای ثبت متغیرهای پژوهش ، از منوی سمت راست صفحه بر روی عبارت جدول متغیرها کلیک نمایید و سپس با زدن دکمه ثبت جدول متغیرها ، اطلاعات لازم را درج نمایید.

 

عنوان متغیر ، نقش متغیر (مستقل یا وابسته) ، نوع منغیر (کیفی یا کمی) ، نحوه اندازه گیری و مقیاس متغیر همگی باید مشخص شوند.

پس از درج اطلاعات ، دکمه ذخیره را بزنید تا وارد مرحله بعدی شوید.

انواع متغیر ها در پایان نامه و جدول متغیرها در سامانه پژوهشیار

متغیر را می توان اینگونه تعریف کرد که صفات و ویژگی های مشترک در افراد جامعه که مقادیر کمی و کیفی متفاوتی را در بر میگیرند ، یعنی از فردی به فردی دیگر و از حالتی به حالت دیگر متفاوت است. برای مثال صندلی یک مفهوم است و قابل تغییر نیست اما سن یک متغیر است و از فردی به دیگر متفاوت می باشد. متغیر های پایان نامه در سامانه پژوهشیار با توجه به نقش ، واحد اندازه گیری و ارزش های عددی به چند دسته تقسیم می شوند.

شما عزیزان میتوانید هرگونه سوال و ابهام خود را در مورد انواع متغیرها در پایان نامه و نحوه تنظیم جدول متغیرها از مشاوران ارشد ما در پاسخ با ما بپرسید ، کارشناسان ما تمامی ایام هفته حتی روزهای تعطیل از 8 صبح لغایت 12 شب پاسخگوی شما عزیزان میباشند.

همین حالا تماس بگیرید 

تماس از سراسر کشور 9099071612

تماس از استان تهران 9092301611

تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، حتی ایام تعطیل

تقسیم بندی متغیرها بر اساس نقشی که در پژوهش دارند

  • متغیر وابسته : متغیر وابسته ، از تغییرات متغیر مستقل تاثیر می پذیرد.
  • متغیر مستقل : متغیر مستقل ، متغیری است که با تغییر آن ، متغیرهای وابسته نیز تغییر می کنند. این نوع متغیر از قبل توسط محقق دستکاری نمی شود یعنی به صورت پیش فرض وجود دارد.

اگر بخواهیم برای متغیرهای مستقل و وابسته یک مثال بیاوریم ، این مثال ها را در نظر بگیرید :

  • “ساختار زمانی سبب کاهش یا افزایش رضایت مندی مشتریان می شود” در این مثال ساختار سازمانی متغیر مستقل است و رضایت داشتن مشتریان نیز وابسته به ساختار سازمانی می باشد.
  • تاثیر نور برای رشد میوه ، میوه متغیر وابسته و نور متغیر مستقل است.
  • تاثير دوره های ضمن خدمت بر عملكرد بهتر کارمندان ، عملكرد كاركنان متغير وابسته و دوره های آموزش ضمن خدمت متغير مستقل می باشد.

تقسیم بندی متغیرها بر اساس اندازه گیری

  • متغیر کمی : متغیر کمی ، از نظر کمی قابل تغییر است و تفاوتهای ناشی از این متغیر به صورت عددی ثبت می گردد. مثل قد ، وزن ، سن ، نمره های یک آزمون ، زمان ، تعداد محصولات تولیدی یا فروشی و …
  • متغیر کیفی : متغیر کیفی قابل اندازه گیری نیست و به وسیله اعداد و ارقام نمایش داده نمی شود. مثل رنگ مو ، رنگ چشم ، رنگ پوست ، جنس لباس و …

تقسیم بندی متغیرها بر اساس واحد اندازه گیری

  • متغیر پیوسته : متغیرهایی همچون سرعت ، زمان ، وزن و …. که در درجات مختلفی قابل انداز گیری هستند ، متغیرهای پیوسته می باشند که ممکن است به صورت اعشاری نیز باشند.
  • متغیر گسسته : این نوع متغیر ها هرگز به صورت اعشاری قابل نمایش نیستند مثل تعداد دانشجویان یک کلاس ، تعداد مهره های داخل کیسه و …

تقسیم بندی متغیرها بر اساس ارزشهای عددی

  • دو ارزشی : منظور از متغیرهای دو ارزشی یعنی اینکه تنها دو ارزش می توان به آنها نسبت داد مثل جنسیت زن و مرد که دو حالت بیشتر ندارد.
  • چند ارزشی : متغیری که به صورت بیشتر از دو عدد یا ارزش قابل نمایش باشد را چند ارزشی می گویند. مثلا وضعیت اقتصادی به صورت های خیی بالا ، بالا ، متوسط ، ضعیف و خیلی ضعیف بیان می شود.

علاوه بر مقاله اي که تقديم شما ميشود مشاوران ارشد «پاسخ با ما» آماده پاسخگوئي تلفني به شما عزيزان مي باشند ، وقت شما طلاست ، تماس از 8 صبح لغايت 12 شب ، حتی در ایام تعطیل ، تماس از طريق تلفن ثابت :

تماس از سراسر کشور: 9099071612

همچنین ببینید

شهریه دکتری دانشگاه آزاد بین المللی کیش

شهریه دکتری دانشگاه آزاد بین المللی کیش 📞 شهریه ثابت + متغیر

شهریه دکتری دانشگاه آزاد واحد بین الملل کیش چقدر است ؟ میزان شهریه در دانشگاه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس از تلفن ثابت بدون کد وصفر