ثبت نام کاردانی ناپیوسته را می توانید در دانشگاه های آزاد ، علمی کاربردی و سراسری انجام دهید. این مقطع که به مدت دو سال زمان تحصیل دارد ، ویژه علاقه مندان به دریافت مدرک فوق دیپلم می باشد. شما با داشتن مدرک دیپلم نظام جدید یا مدرک پیش دانشگاهی ، مجاز خواهید بود که در این مقطع ثبت نام نمایید. برای ثبت نام کاردانی ناپیوسته 1403 در دانشگاه های مختلف و اطلاع از شرایط پذیرش هر یک از دانشگاه ها ، لطفا در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
شما عزیزان می توانید برای بهره مندی از مشاوره ثبت نام بدون کنکور کاردانی ، با مشاوران مجرب ما در مرکز مشاوره تحصیلی پاسخ با ما تماس بگیرید. کارشناسان این مجموعه تحصیلی با سال ها تجربه ای که در این زمینه دارند ، اطلاعات دقیق را در اختیار شما قرار خواهند داد.
همین حالا تماس بگیرید
تماس از سراسر کشور 9099071612
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، حتی ایام تعطیل
دانشگاه های دارای مقطع کاردانی ناپیوسته
احتمالا برای شما هم سوال است که مقطع کاردانی ناپیوسته را در کدام دانشگاه ها می توانید تحصیل کنید. این مقطع در دانشگاه های آزاد ، غیرانتفاعی ، علمی کاربردی ، روزانه و شبانه دایر است که البته قبولی در دانشگاه های روزانه و شبانه فقط با شرکت در کنکور سراسری ممکن می باشد. در صورت علاقه مندی به پذیرش بدون کنکور ، می توانید ثبت نام دانشگاه های آزاد ، غیرانتفاعی و علمی کاربردی را انجام دهید. این دانشگاه ها هر یک دارای شرایط پذیرش می باشند و زمانبندی ثبت نام آنها نیز متفاوت است.
مرتبط بخوانید : استخدام آموزش و پرورش با مدرک کاردانی
لیست رشته های کاردانی ناپیوسته
موضوع بعدی که در ثبت نام کاردانی ناپیوسته دانشگاه ها باید مد نظر قرار دهید ، بررسی رشته های تحصیلی ارائه شده هستند. شما قبل از آنکه بخواهید هزینه ای کنید باید بدانید که کدام رشته ها در کدام دانشگاه ها دایر هستند و آیا دانشگاه مد نظر شما ، رشته مورد تقاضایتان را دارد یا خیر.
برای این منظور ، دفترچه های راهنمای نام نویسی در اختیار شما قرار می گیرند. این دفترچه ها شامل یک فایل راهنما هستند که داخل آن ، تمام رشته های تحصیلی ارائه شده در هر یک از واحدها ، معرفی شده اند.
برخی از رشته ها ، به شرح زیر هستند :
- کاردانی تعمیر و نگهداری هواپیما
- کاردانی جهانگردی
- کاردانی آمار
- کاردانی آموزش ریاضی
- کاردانی آموزش و پرورش ابتدایی
- کاردانی سخت افزار کامپیوتر
- کاردانی علم اطلاعات و دانش شناسی
- کاردانی امور دولتی
- کاردانی الکترونیک هواپیمایی
- کاردانی اویونیک هواپیما
- کاردانی نقشه برداری
- کاردانی امور مالی و مالیاتی
- کاردانی مراقبت پرواز
- کاردانی معماری
- کاردانی شیمی آزمایشگاهی
- کاردانی ارتباطات و فناوری اطلاعات
- کاردانی امور بانکی
- کاردانی علوم آزمایشگاهی
- کاردانی فوریت های پزشکی
- کاردانی تکنولوژی تولیدات دامی
- کاردانی حسابداری
- کاردانی روابط کار
- کاردانی مدیریت بازرگانی
- کاردانی مدیریت صنعتی
- کاردانی علوم آزمایشگاهی دامپزشکی
- کاردانی امور اراضی
- کاردانی آموزش و پرورش ابتدایی
- کاردانی اتاق عمل
- کاردانی تکنولوژی تولیدات گیاهی
- کاردانی امور زراعی و باغی
مرتبط بخوانید : ثبت نام بدون کنکور کاردانی
شرایط ثبت نام کاردانی ناپیوسته
از شرایط نام نویسی مقطع کاردانی ناپیوسته اطلاع دارید؟ این شرایط در دانشگاه های آزاد و علمی کاربردی به شرح زیر می باشند :
شرایط ثبت نام کاردانی ناپیوسته بدون کنکور دانشگاه آزاد
برای ثبت نام کاردانی ناپیوسته دانشگاه آزاد باید یکی از مدارک تحصیلی زیر را ارائه دهید :
- مدرک دیپلم نظام جدید
- مدرک دیپلم نظام قدیم + پیش دانشگاهی
- مدرک دیپلم 4 ساله نظام قدیم
- مدرک کاردانی
ثبت نام در مقطع کاردانی ناپیوسته دانشگاه آزاد با ارائه مدرک کاردانی نیز امکان پذیر می باشد اما داوطلبان آقا در صورتی می توانند در این مقطع مجددا ثبت نام کنند که معافیت دائم یا کارت پایان خدمت داشته باشید. شما در صورت تمایل به ثبت نام کاردانی ناپیوسته دانشگاه آزاد باید در یکی از نیمسال های مهر و بهمن اقدام کنید که معمولا رشته های نیمسال اول از تعداد و ظرفیت پذیرش بیشتری برخوردار هستند. ثبت نام این دانشگاه در سامانه azmoon.org انجام می پذیرد و هزینه مربوطه هم باید در همین سامانه پرداخت گردد.
ثبت نام کاردانی ناپیوسته دانشگاه جامع علمی کاربردی
دانشگاه علمی کاربردی دارای دو مقطع کاردانی و کارشناسی می باشد که ثبت نام کاردانی این دانشگاه تنها با ارائه مدرک دیپلم امکان پذیر می باشد و اگر فارغ التحصیل نظام قدیم هستید و مدرک پیش دانشگاهی ندارید ، می توانید در دانشگاه علمی کاربردی ثبت نام نمایید. رشته های کاردانی دانشگاه علمی کاربردی بسیار متنوع هستند و از تمام گروه های انسانی ، هنر ، زبان ، ریاضیات و مهندسی ، علوم تجربی و … ارائه می شوند. شما تنها با داشتن مدرک دیپلم ، این امکان را دارید که در یکی از نیمسال های مهر یا بهمن وارد دانشگاه علمی کاربردی شوید و بعد از دو سال تحصیل ، مدرک معتبر دریافت نمایید.
مرتبط بخوانید : شرایط ادامه تحصیل بعد از کاردانی
شرایط نام نویسی کاردانی ناپیوسته دانشگاه های سراسری
رشته های کاردانی ناپیوسته در دانشگاه های سراسری هم ارائه می شوند. این رشته ها را می توانید در دانشگاه های غیرانتفاعی ، روزانه و شبانه تحصیل کنید. همچنین لازم است بدانید که دانشگاه پیام نور فقط در مقطع کارشناسی پیوسته دانشجو پذیرش می نماید. در صورت علاقه مندی به تحصیل در رشته های کاردانی ناپیوسته دانشگاه های سراسری ، می توانید در نیمسال های مهر و بهمن این دانشگاه ها پذیرش بگیرید. ثبت نام کاردانی ناپیوسته دانشگاه های سراسری نیاز به ارائه مدرک دیپلم نظام جدید یا مدرک پیش دانشگاهی دارد همچنین داوطلبانی که مدرک فوق دیپلم دارند ، می توانند برای دریافت مجدد این مدرک در یک رشته دیگر ، ثبت نام کنند.
سوالات شما
- شرایط ثبت نام کاردانی ناپیوسته دانشگاه آزاد چگونه است؟
برای نام نویسی رشته های کاردانی ناپیوسته دانشگاه آزاد باید دارای مدرک تحصیلی لازم باشید که در این مطلب توضیح دادیم.
- رشته های کاردانی ناپیوسته کدام ها هستند؟
شما برای ثبت نام در مقطع کاردانی ناپیوسته می توانید رشته هایی را از گروه های انسانی ، فنی مهندسی ، علوم پایه و … انتخاب کنید.
- شرط معدل ثبت نام کاردانی ناپیوسته چقدر است؟
نام نویسی کاردانی ناپیوسته هیچ یک از دانشگاه ها ، شرط معدل ندارد.