از بهترین ها مشاوره بگیرید

تماس از سراسر کشور 9099071612
از 8 صبح الی 12 شب حتی در ایام تعطیل
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر

ثبت نام بهیاری – راهنمای ثبت نام بهیاری در دبیرستان و جهاد دانشگاهی

علاوه بر مقاله اي که تقديم شما ميشود مشاوران ارشد «پاسخ با ما» آماده پاسخگوئي تلفني به شما عزيزان مي باشند ، وقت شما طلاست ، تماس از 8 صبح لغايت 12 شب ، حتی در ایام تعطیل ، تماس از طريق تلفن ثابت بدون کد و صفر :

9099071612

ثبت نام بهیاری

با توجه به کمبود نیروی بهیار در بیمارستان ها و مراکز درمانی ، وزارت بهداشت هر ساله با همکاری جهاد دانشگاهی ، مراکز درمانی و هلال احمر اقدام به جذب بهیار می کند و افرادی که به فعالیت در بیمارستان ها علاقه مند هستند می توانند با ثبت نام رشته بهیاری و گذراندن دوره های مربوطه ، به عنوان بهیار استخدام شوند. مدرک بهیاری ، یک مدرک معتبر و مورد تایید وزارت بهداشت می باشد و این مدرک فقط به افرادی اعطاء می شود که دوره های بهیاری را در مراکز معتبر گذرانده باشند. با مدرک بهیاری می توان در بیمارستان ها و مراکز درمانی که به بهیار نیاز دارند استخدام شد و در کنار کادر درمانی و پرستاران مشغول فعالیت شد. ما در این صفحه می خواهیم شما را برای ثبت نام بهیاری به طور کامل راهنمایی کنیم. با ما تا انتهای مطلب همراه باشید.

زمان ثبت نام بهیاری 

بهیار یکی از اعضای کادر درمان است که خدمات بهداشتی و درمانی را به بیماران و مددجویان ارائه می کند. افرادی که مدرک بهیاری دریافت می کنند ، تحت نظر یک پرستار در بیمارستان ها و مراکز درمانی مشغول به کار می شوند و به کسب درآمد می پردازند.

ثبت نام بهیاری از دو طریق امکان پذیر است ؛ در روش اول فقط دانش آموزان کلاس نهم می توانند با ثبت نام در آزمون بهیاری وارد دبیرستان شوند و پس از سه سال تحصیلات متوسطه دوم ، دیپلم بهیاری بگیرند. در این شیوه ، آزمونی تحت عنوان آزمون بهیاری برای دانش آموزان علاقه مند پایه نهم برگزار می شود و در صورت کسب نمره قبولی ، امکان ورود به دبیرستان بهیاری وجود دارد.

مرتبط بخوانید : بهیاری پایه نهم و بهیاری پایه دهم و شرایط ورود به هنرستان بهیاری

بنابراین اگر دانش آموز هستید و می خواهید در آینده به عنوان بهیار مشغول به کار شوید ، باید در زمان انتخاب رشته نهم به دهم رشته بهیاری را انتخاب کنید اما اگر تحصیلات دبیرستانی خود را به پایان رسانده اید ، راه دیگری برای ورود به شغل بهیاری وجود دارد.

علاقه مندان به بهیاری می توانند در دوره های بهیاری جهاد دانشگاهی شرکت نمایند و با دریافت مدرک معتبر از این مرکز ، وارد شغل شوند. زمان ثبت نام در دوره های بهیاری جهاد دانشگاهی بر اساس تعداد متقاضیان هر سال مشخص می شود و زمانبندی دقیقی ندارد. شما عزیزان می توانید از طریق ارتباط با مشاوران ما ، پیگیر زمان ثبت نام دوره بهیاری جهاد دانشگاهی شوید.

شرایط نام نویسی دوره بهیاری جهاد دانشگاهی

برای ثبت نام بهیاری چه بخواهید از طریق آزمون نهم به دهم اقدام کنید و چه از طریق جهاد دانشگاهی ، باید دارای شرایط لازم باشید. این شرایط به شرح زیر می باشند :

احتمالا این را هم بپسندید  آزمون بهیاری چیست - آزمون بهیاری در دبیرستان و جهاد دانشگاهی

شرایط ثبت نام در آزمون بهیاری از پایه نهم به دهم

آزمون بهیاری نهم به دهم مختص به دانش آموزان پایه نهم است و این آزمون معمولا در اواخر مردادماه تا اوایل شهریورماه اجرا می شود. شرایط آزمون عبارتند از :

  • داشتن تابعیت جمهوری اسلامی ایران
  • دارا بودن شرط معدل که برای هر یک از دبیرستان های بهیاری متفاوت است.
  • ارائه مدرک قبولی پایه نهم
  • کسب نمره قبولی در آزمون کتبی که نمره قبولی هر یک از هنرستان های بهیاری متفاوت است.
  • قبولی در مرحله مصاحبه حضوری
  • فرزندان آزادگان ، خانواده های شهدا ، جانبازان ، اسرا ، مفقودین و جانبازان از کار افتاده در اولویت پذیرش هستند.
  • افراد بومی هر استان در اولویت پذیرش دبیرستان های بهیاری همان استان قرار دارند.

معدل لازم برای قبولی در آزمون بهیاری هر یک از هنرستان های بهیاری متفاوت است و بستگی به ظرفیت پذیرش و تعدا متقاضیان هر منطقه دارد اما با داشتن معدل بالاتر شانس قبولی بیشتری خواهید داشت.

شرایط ثبت نام آزمون بهیاری 1401 جهاد دانشگاهی

ثبت نام بهیاری جهاد دانشگاهی سالانه 3 تا 4 بار انجام می شود و زمان دقیقی ندارد. متقاضیان واجد شرایط زیر می توانند در این دوره ها حضور داشته باشند :

  • ارائه مدرک دیپلم رشته های نظری ، فنی حرفه ای ، کاردانش و معارف اسلامی
  • دارا بودن حداقل سن 16 سال و حداکثر سن 45 سال
  • دارا بودن تابعیت جمهوری اسلامی ایران
  • دارا بودن حداقل معدل دیپلم 12

می توانید اخبار مربوط به زمان شروع ثبت نام بهیاری جهاد دانشگاهی را از طریق ارتباط با مشاوران ما پیگیری کنید و با شروع ثبت نام ، نام نویسی خود را انجام دهید.

راهنمای ثبت نام بهیاری

دانش آموزان کلاس نهمی که تقاضای ورود به هنرستان بهیاری را دارند برای ثبت نام در این هنرستان ها لازم است به سایت دانشگاه علوم پزشکی استان خود مراجعه کنند و با ارائه کد ملی و همچنین بارگذاری مدارک لازم ، ثبت نام خود را انجام دهند.

پس از انجام مراحل ثبت نام اینترنتی بهیاری در سایت دانشگاه علوم پزشکی استان ، یک کد رهگیری برای شما پیامک می شود که باید این کد را نگهدارید. نتایج از طریق همین سامانه اطلاع رسانی می گردد و شما با استفاده از کد پیگیری می توانید نتایج را دریافت کرده و از قبولی یا عدم قبولی خود مطلع شوید. ثبت نام اینترنتی دبیرستان بهیاری رایگان است و هزینه ای از دانش آموزان دریافت نمی شود. ضمن اینکه تحصیل در این دبیرستان ها شهریه ای ندارد.

اگر می خواهید در دوره بهیاری جهاد دانشگاهی شرکت کنید ، لازم است بدانید که دوره های این مرکز شامل سه بخش آموزش تئوری ، عملی و بالینی هستند. دوره آموزشی تئوری و عملی 300 ساعت است و دوره بالینی طی 9 ماه و در 1080 ساعت در بیمارستان برگزار می شود.

احتمالا این را هم بپسندید  بهیاری بدون کنکور - راهنمای بهیاری بدون کنکور و پذیرش رشته بهیاری بدون کنکور

ثبت نام در سایت کمک پرستاری

در انتهای دوره برای بررسی میزان آموخته های داوطلب ، آزمون برگزار می شود که در صورت قبولی در آزمون ، مدرک ارائه می گردد. برای ثبت نام اولیه بهیاری جهاد دانشگاهی لازم است در سایت کمک پرستاری به نشانی komakparastari.ir اقدام کنید و پس از تکمیل فرم ها و پرداخت شهریه ، ثبت نام خود را نهایی نمایید.

مدارکی که برای ثبت نام بهیاری جهاد دانشگاهی نیاز هستند شامل عکس 4*3 ، اصل و کپی مدرک دیپلم ، چک بانکی و یا سفته به مبلغ 2 میلیون و 400 هزار تومان ، اصل و کپی کارت ملی ، عکس و کپی شناسنامه و … می باشند.

همچنین شهریه باید در زمان ثبت نام پرداخت شود که سال گذشته به مبلغ 3 میلیون 650 هزار تومان بود و پیش بینی می شود برای دوره جدید افزایش یابد. شهریه را می توان به صورت اقساطی و در سه قسط پرداخت کرد و در این خصوص همکاری های لازم انجام می گیرد.

مرتبط بخوانید : بهیاری بدون کنکور

منابع آزمون بهیاری 

ثبت نام بهیاری

آزمون بهیاری نهم به دهم 5 درس ریاضی ، علوم تجربی ، فارسی ، دینی و زبان انگلیسی را در بر می گیرد و دانش آموزان باید به 20 سوالی که از هر یک از این دروس مطرح می شوند ، پاسخ دهند. در هر منطقه ، نمره قبولی آزمون بهیاری توسط هنرستان تعیین می شود و نمره مشخص و ثابتی نیست. به عنوان مثال ممکن است یک دبیرستان شرط نمره 70 از 100 داشته باشد اما در دبیرستانی دیگر حداقل نمره لازم 90 از 100 مورد تایید باشد. پس از برگزاری آزمون کتبی ، مصاحبه حضوری برای پذیرفته شدگان آزمون اجرا می گردد و نفرات برگزیده شده بعد از برگزاری مصاحبه انتخاب می شوند.

مرتبط بخوانید : نمونه سوالات آزمون بهیاری پایه نهم و پایه دهم 

سوالات شما

  • برای ثبت نام بهیاری چگونه باید اقدام کنیم ؟

متقاضیان ورود به شغل بهیاری می توانند از طریق دبیرستان و یا دوره های بهیاری جهاد دانشگاهی اقدام کنند.

  • آیا ثبت نام دوره های بهیاری شهریه دارد ؟

هنرستان های بهیاری شهریه ندارند اما برای شرکت در دوره های بهیاری جهاد دانشگاهی باید شهریه پرداخت کرد.

  • سایت ثبت نام در آزمون بهیاری کدام است ؟

جهت اطلاع از سایت نام نویسی آزمون بهیاری دبیرستان و جهاد دانشگاهی ، لطفا این مطلب را مطالعه کنید.

علاوه بر مقاله اي که تقديم شما ميشود مشاوران ارشد «پاسخ با ما» آماده پاسخگوئي تلفني به شما عزيزان مي باشند ، وقت شما طلاست ، تماس از 8 صبح لغايت 12 شب ، حتی در ایام تعطیل ، تماس از طريق تلفن ثابت :

تماس از سراسر کشور: 9099071612

همچنین ببینید

بهیاری بدون کنکور

بهیاری بدون کنکور – راهنمای بهیاری بدون کنکور و پذیرش رشته بهیاری بدون کنکور

  ورود به رشته بهیاری بدون کنکور از دو طریق شرکت در دوره های بهیاری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Call Now Buttonتماس از تلفن ثابت بدون کد وصفر