قبولی در آزمون مرکز وکلا نیازمند این است که شرکت کنندگان در این آزمون حداقل نمره قانونی تعیین شده را کسب کنند. حداقل نمره قانونی در سهمیه آزاد برابر با 70 درصد امتیاز میانگین نمرات یک درصد حائزان بالاترین امتیاز است. این میزان در سهمیه ایثارگران به 60 درصد تغییر پیدا می کند. درصورتی که علاقه مند هستید با تراز قبولی در ازمون مرکز وکلا آشنا شوید ، در ادامه این محتوا با ما همراه شوید.
شما عزیزان می توانید سوالات خود را راجع به تراز قبولی در ازمون مرکز وکلا از مشاوران ما بپرسید تا به طور کامل راهنمایی شوید.
کارشناسان ما تمامی ایام هفته حتی روزهای تعطیل از 8 صبح لغایت 12 شب پاسخگوی شما عزیزان میباشند.
همین حالا تماس بگیرید
تماس از سراسر کشور 9099071612
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، حتی ایام تعطیل
بررسی تراز قبولی در ازمون مرکز وکلا
آزمون وکالت دارای متقاضیان بسیاری است و هر ساله تعداد زیادی از شرکت کنندگان با هدف دریافت پروانه وکالت در این آزمون شرکت می کنند. آزمون وکالت هر ساله توسط قوه قضاییه و دادگستری برگزار می شود. متقاضیانی که در این آزمون شرکت می کنند ، باید موفق به کسب حد نصاب نمره لازم برای قبولی در این آزمون شوند.
تراز قبولی در ازمون مرکز وکلا قوه قضاییه
هر ساله آزمون وکالت از سوی قوه قضاییه برای علاقه مندان برگزار می گردد. متقاضیانی که دارای مدرک کارشناسی و بالاتر در رشته حقوق هستند ، می توانند برای نام نویسی و شرکت در این آزمون اقدامات لازم را انجام دهند.
لازمه قبولی در آزمون وکالت مرکز قوه قضاییه این است که متقاضیان آمادگی لازم برای پاسخگویی به سوالات را داشته باشند و بتوانند حداقل تراز قبولی را در این آزمون به دست آورند. بعد از برگزاری این آزمون نتیجه در قالب یک کارنامه در اختیار شرکت کنندگان قرار خواهد گرفت. کسانی که توانسته باشند از حد نصاب تراز قبولی در آزمون مرکز وکلا قوه قضاییه ، تراز بالاتری را کسب کنند ، موفق به شرکت در دوره های کارآموزی خواهند شد.
بر اساس قبولی های آزمون مرکز وکلا قوه قضاییه ، یک نمونه تراز قبولی برابر با 11000 است. بنابراین متقاضیان باید بتوانند ترازی در این حدود به دست آورند تا جزو اسامی پذیرفته شدگان آزمون وکالت مرکز در قوه قضاییه شوند.
تراز قبولی در ازمون مرکز وکلا دادگستری
آزمون وکالت از سوی دادگستری نیز برگزار می گردد. متقاضیانی که علاقه مند به پذیرش در رشته وکالت هستند ، باید دارای مدرک کارشناسی و یا بالاتر در رشته حقوق باشند.
شرکت کنندگان در آزمون وکالت مرکز دادگستری نیز باید آمادگی خود را برای حضور در آزمون بالا ببرند تا بتوانند وارد دوره کارآموزی شوند. متقاضیانی که موفق به کسب تراز لازم شوند ، جزو اسامی پذیرفته شدگان اعلام خواهند شد.
یک نمونه تراز قبولی در آزمون مرکز وکلا دادگستری در دوره قبل ، برابر با 11300 است. با اینکه ممکن است هر ساله تراز قبولی در آزمون وکالت مرکز دادگستری با تغییراتی همراه باشد ، با این حال اطلاع از آن ها نیز یک دید خوبی از محدوده قبولی را به شما خواهد داد.
مرتبط بخوانید : کارت ورود به جلسه آزمون وکالت 1403
نمونه کارنامه قبولی در آزمون وکالت کانون مرکز در سال های گذشته
در این قسمت چند نمونه از کارنامه های قبولی در آزمون وکالت کانون مرکز در سال های گذشته را آورده ایم که دید خوبی از محدوده قبولی این آزمون به شما می دهد. نمرات درج شده در مقابل هر درس نمرات خام هستند.
کارنامه اول
تراز : 11330
- حقوق مدنی : 7890
- آیین دادرسی مدنی : 9330
- حقوق تجارت : 4550
- اصول استنباط حقوق اسلامی : 7830
- حقوق جزای عمومی و اختصاصی :6550
- آیین دادرسی کیفری : 8660
کارنامه دوم
تراز : 11300
- حقوق مدنی : 6660
- آیین دادرسی مدنی : 9100
- حقوق تجارت : 6800
- اصول استنباط حقوق اسلامی : 7600
- حقوق جزای عمومی و اختصاصی : 8160
- آیین دادرسی کیفری : 6660
کارنامه سوم
تراز : 10600
- حقوق مدنی : 8597
- آیین دادرسی مدنی : 7800
- حقوق تجارت : 5330
- اصول استنباط حقوق اسلامی : 7000
- حقوق جزای عمومی و اختصاصی : 6100
- آیین دادرسی کیفری : 6160
کارنامه چهارم
تراز : 9550
- حقوق مدنی : 6490
- آیین دادرسی مدنی : 4660
- حقوق تجارت : 4800
- اصول استنباط حقوق اسلامی : 8000
- حقوق جزای عمومی و اختصاصی : 6670
- آیین دادرسی کیفری : 6650
مرتبط بخوانید : بررسی حذفیات سوالات آزمون وکالت
مشاوره تراز قبولی در ازمون مرکز وکلا
آزمون وکالت جزو آزمون های سخت و پرمتقاضی است و متقاضیانی که دارای آمادگی لازم در این زمینه باشند ، موفق به کسب عنوان قبولی خواهند شد. در این محتوا سعی کردیم به محدوده تراز قبولی در آزمون وکالت قوه قضاییه و دادگستری اشاره کنیم. اطلاع از محدوده تراز قبولی در آزمون مرکز وکلا ، دید خوبی را به شما خواهد داد.
ظرفیت آزمون وکالت بسیار محدود است. به همین دلیل داوطلبانی می توانند این ظرفیت ها را برای خود کنند که منابع آزمون وکالت را به خوبی مطالعه کرده باشند و آمادگی لازم برای شرکت و حضور در آزمون داشته باشند. قطعا قبولی در این آزمون نیازمند برنامه ریزی دقیق است. متقاضیان باید با اطلاع از روش موثر مطالعه و با تمرین و تکرار نمونه سوالات آزمون وکالت در سال های گذشته ، تسلط خوبی را در پاسخگویی به سوالات این آزمون به دست آورند.
آزمون وکالت توسط سازمان سنجش آموزش کشور و مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه ازاد برگزار می گردد. متقاضیانی که در این آزمون شرکت می کنند ، بعد از برگزاری آزمون می توانند نتایج خود را در قالب یک کارنامه دریافت کنند.
اگر در زمینه برنامه ریزی جهت مطالعه سرفصل های امتحانی آزمون وکالت نیاز به راهنمایی دارید ، می توانید از مشاوران تحصیلی پاسخ با ما راهنمایی دریافت کنید. کارشناسان مجموعه پاسخگوی سوالات شما عزیزان هستند.
مرتبط بخوانید : ثبت نام پروانه وکالت بدون آزمون
سوالات شما
- حداقل تراز قبولی در ازمون مرکز وکلا چقدر است ؟
به تراز قبولی در ازمون مرکز وکلا در متن مقاله فوق اشاره کردیم.
- آیا تراز قبولی در کارنامه شرکت کنندگان درج خواهد شد ؟
تراز اکتسابی هر یک از شرکت کنندگان در آزمون وکالت در کارنامه آن ها درج می شود.
- در کارنامه آزمون وکالت ، چه مواردی درج می گردد ؟
از جمله مواردی که در کارنامه آزمون وکالت درج می شود ، شامل رتبه داوطلب ، تراز داوطلب ، نمرات خام دروس و… هستند.