یکی از اهدافی که نظام آموزشی جدید دنبال می کند ، انتخاب رشته بر اساس هدایت تحصیلی است. بر اساس هدایت تحصیلی ، دانش آموزان نهمی می توانند مطابق با علاقه مندی و توانایی هایی که دارند ، وارد رشته مورد علاقه خود شوند. هدایت تحصیلی در مدارس غیرانتفاعی نیز مشابه با سایر مدارس و با بهره گیری از مشاوره تحصیلی ، توصیه ها و راهنمایی هایی خانواده ، معلمان ، مدیر ، کادر اجرایی مدرسه و… صورت می گیرد. برای آشنایی با جزئیات بیشتر در مورد هدایت تحصیلی در مدارس غیرانتفاعی در ادامه با ما همراه شوید.
شما عزیزان میتوانید سوالات خود را در خصوص هدایت تحصیلی در مدارس غیرانتفاعی ، از مشاوران ما بپرسید تا راهنمایی شوید.
همین حالا تماس بگیرید
تماس از سراسر کشور 9099071612
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، حتی ایام تعطیل
هدایت تحصیلی در مدارس غیرانتفاعی
ورود دانش آموزان به بهترین شاخه و یا رشته تحصیلی به طوری که بیشترین تناسب را با استعداد و علاقه آن ها داشته باشد ، هدایت تحصیلی نامیده می شود. در حقیقت هدایت تحصیلی چند سالی است که برای هدفمندتر کردن فرآیند انتخاب رشته صورت می گیرد و دارای اهمیت بسیار زیادی است. هدایت تحصیلی صحیح دارای تاثیر بسیار زیادی در آینده تحصیلی و شغلی دانش آموزان می باشد.
در طی فرآیند هدایت تحصیلی ، مطابق با فرم ها و نظرسنجی های مختلف و همینطور نمرات و شرایط تحصیلی هر یک از دانش آموزان ، بهترین گزینه برای انتخاب رشته به آن ها پیشنهاد می شود. در حقیقت در طی هدایت تحصیلی ، متقاضیان بر اساس سه فاکتور شامل علاقه مندی ، توانایی و همینطور سوابق تحصیلی که دارند ، وارد بهترین مسیر تحصیلی می شوند.
لازم به ذکر است که هدایت تحصیلی در مدارس غیرانتفاعی اجباری می باشد. برای انتخاب هر کدام از رشته های تحصیلی نیز یک حداقل نمراتی تعریف شده است. اگر دانش آموزان موفق به کسب حداقل نمرات لازم برای ورود به یک رشته نشده باشد ، نمی تواند وارد رشته مورد نظر شود.
مرتبط بخوانید : چگونه هدایت تحصیلی خود را ببینیم
زمان هدایت تحصیلی در مدارس غیرانتفاعی
اگر دانش آموزان و اولیا از زمان هدایت تحصیلی در مدارس غیرانتفاعی اطلاع داشته باشند ، می توانند با تمرکز و آگاهی بیشتر و بالاتری نیز انتخاب های خود را الویت بندی کنند. همینطور روند اینترنتی برای تکمیل فرآیند انتخاب رشته را تکمیل نمایند.
زمان هدایت تحصیلی در مدارس غیرانتفاعی در سال گذشته در اواخر مرداد ماه صورت گرفت. به طوری که پس از اعلام نتایج امتحانات نوبت دوم و دریافت کارنامه پایه نهم ، دانش آموزان توانستند از طریق پورتال وزارت آموزش و پرورش ، هدایت تحصیلی خود را تکمیل کنند.
نحوه انتخاب رشته بر اساس هدایت تحصیلی در مدارس غیرانتفاعی
به طور کلی نحوه اجرای هدایت تحصیلی شامل تهیه نمون برگ های هدایت تحصیلی می باشد. در این نمون برگ ها از دانش آموزان ، معلمان ، والدین و همینطور مشاوران مدرسه نظرخواهی می شود و پس از جمع بندی این نظرات ، هدایت تحصیلی دانش آموزان صورت می گیرد.
تمامی دانش آموزان باید برای تکمیل فرآیند هدایت تحصیلی ، جهت دریافت نمون برگه های هدایت تحصیلی ، به سایت مای مدیو به نشانی اینترنتی “my.medu.ir” مراجعه کنند. در نهایت نیز به صورت اینترنتی نسبت به تکمیل فرم های دریافتی اقدامات لازم را انجام دهند.
دانش آموزانی که تصمیم دارند فرآیند انتخاب رشته نهم به دهم را تکمیل کنند ، باید وقتی که وارد سایت مای مدیو شدند ، اطلاعات خود را شامل کد ملی و رمز عبور وارد کنند. سپس وارد پورتال شخصی خود شوند. در نهایت نیز می توانند از قسمت هدایت تحصیلی ، فرم های اینترنتی مربوطه را تکمیل کنند و الویت های خود را وارد فرم هدایت تحصیلی نمایند. مرحله پایانی فرآیند هدایت تحصیلی شامل دریافت رسید است که از طریق همین سایت مای مدیو قابل انجام می باشد.
مرتبط بخوانید : هدایت تحصیلی برای رشته انسانی
اعلام هدایت تحصیلی در مدارس غیرانتفاعی
نتیجه هدایت تحصیلی در مدارس غیرانتفاعی از طریق پنجره خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش منتشر می شود. به طوری که در قالب یک نمون برگ در بازه های زمانی مقرر منتشر خواهد شد.
معمولا نتیجه هدایت تحصیلی در اوایل مرداد ماه در اختیار دانش آموزان قرار می گیرد. تمامی دانش آموزان باید برای دریافت نتیجه هدایت تحصیلی به پنجره خدمات الکترونیک آموزش و پرورش به نشانی اینترنتی ” my.medu.ir ” مراجعه کنند. در سایت مای مدیو باید بعد از وارد کردن اطلاعات خواسته شده ، بر روی گزینه “ورود” کلیک کرده و وارد بخش هدایت تحصیلی شوند. بعد از این با انتخاب نمون برگ هدایت تحصیلی ، می توان از نتیجه هدایت تحصیلی در مدارس غیرانتفاعی مطلع شد.
مرتبط بخوانید : تاثیر هدایت تحصیلی در انتخاب رشته
مشاوره هدایت تحصیلی در مدارس غیرانتفاعی
تمامی دانش آموزان برای اینکه بتوانند وارد رشته تحصیلی مورد علاقه خود شوند ، باید حد نصاب نمره ای را به دست آورند. اگر دانش آموزان نتوانند نمرات لازم را برای ورود به رشته مورد علاقه خود به دست آورند ، می توانند نمون برگ درخواست تعیین رشته مجدد را تکمیل کنند. سپس می توانند در امتحانات تعیین رشته در شهریور ماه شرکت کنند. به طوری که همزمان با امتحانات دانش آموزان تجدیدی ، در امتحانات شهریور ماه حضور داشته باشند.
در نظر داشته باشید که حد نصاب نمره لازم جهت تحصیل در هر یک از رشته ها ، مطابق با نمرات پایانی سه سال در دوره اول متوسطه در درس و یا دروس مربوطه محاسبه می گردد. اگر که دانش آموز موفق به کسب حد نصاب نمره لازم شود ، بدون هیچ مشکلی می تواند وارد مدارس غیردولتی و غیرانتفاعی شود.
در صورتی که در زمینه هدایت تحصیلی در مدارس غیرانتفاعی سوالی دارید ، می توانید برای دریافت مشاوره از طریق راه های ارتباطی با کارشناسان مرکز پاسخ با ما تماس بگیرید.
سوالات شما
- هدایت تحصیلی در مدارس غیرانتفاعی چگونه است ؟
هدایت تحصیلی در مدارس غیرانتفاعی دارای شرایطی مشابه با دیگر مدارس است که جزئیات آن را در متن مقاله فوق آورده ایم.
- زمان هدایت تحصیلی در مدارس غیرانتفاعی چه تاریخی است ؟
معمولا هدایت تحصیلی در مدارس غیرانتفاعی در مرداد ماه انجام می شود.
- دانش آموزان نهمی برای هدایت تحصیلی در مدارس غیرانتفاعی ، باید به کدام سایت مراجعه کنند ؟
تمامی دانش آموزان باید برای تکمیل هدایت تحصیلی در مدارس غیرانتفاعی به سایت مای مدیو مراجعه کنند.