هر یک از دانشگاه ها مزایا و معایبی دارند که شما به عنوان داوطلبی که قصد ادامه تحصیل در دانشگاه را دارید ، باید از این مزایا و معایب اطلاع داشته باشید و با آگاهی کامل دانشگاه انتخاب کنید. دانشگاه غیرانتفاعی یکی از دانشگاه های سراسری است که به دلیل دارا بودن رشته های تحصیلی متنوع و همچنین پذیرش بدون کنکور علاوه بر پذیرش با کنکور ، متقاضیان زیادی دارد. در این مطلب می خواهیم بررسی کنیم که معایب دانشگاه غیرانتفاعی چیست و تحصیل در این دانشگاه چه سختی ها و مشکلاتی دارد. تا انتهای مطلب همراه ما باشید.
شما عزیزان میتوانید برای دریافت پاسخ سوالات خود در زمینه شرایط ثبت نام و تحصیل در دانشگاه غیرانتفاعی ، با مشاوران ارشد ما در پاسخ با ما ارتباط برقرار کنید ،
کارشناسان ما تمامی ایام هفته حتی روزهای تعطیل از 8 صبح لغایت 12 شب پاسخگوی شما عزیزان میباشند.
همین حالا تماس بگیرید
تماس از سراسر کشور 9099071612
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، حتی ایام تعطیل
معایب دانشگاه غیرانتفاعی
یکی از دانشگاه های معتبر و مورد تایید وزارت علوم تحقیقات و فناوری ، دانشگاه غیرانتفاعی است که دارای مقاطع تحصیلی کاردانی ، کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی است. پذیرش در این دانشگاه هم به صورت با کنکور و هم به صورت بدون کنکور امکان پذیر است و اگر علاقه ای به شرکت در کنکور سراسری ندارید و یا رتبه لازم برای قبولی در این دانشگاه را به دست نیاورده اید ، می توانید بر اساس سوابق تحصیلی پذیرش بگیرید.
دانشگاه غیرانتفاعی مزایای زیادی دارد که شما را برای تحصیل در این دانشگاه تشویق می کنند. از تنوع و تعدد رشته های تحصیلی گرفته و شرایط پذیرش آسان و بر اساس سوابق تحصیلی در رشته های محبوبی همچون حسابداری ، حقوق ، روانشناسی و …. گرفته تا معتبر بودن مدرک تحصیلی این دانشگاه که همه این مزایا باعث جذب دانشجویان زیادی شده است. اما در کنار تمام این مزایا ، بد نیست از معایب دانشگاه غیرانتفاعی نیز اطلاع داشته باشید تا بیشتر با این دانشگاه آشنا شوید.
مرتبط بخوانید : معایب دانشگاه علمی کاربردی – بدی های تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی
پرداخت شهریه
شما برای تحصیل در دانشگاه غیرانتفاعی ملزم به پرداخت شهریه هستید که میزان شهریه این دانشگاه از شهریه دانشگاه آزاد کمتر است. در دانشگاه غیرانتفاعی شهریه بر اساس رشته تحصیلی و سال ورود به دانشگاه تعیین می شود و معمولا رشته های تحصیلی کم متفاضی تر شهریه کمتری دارند و در مقابل رشته های محبوبی همچون حقوق ، حسابداری ، روانشناسی و بعضی رشته های مهندسی ، شهریه بالاتری دارند.
محدودیت ادامه تحصیل از معایب دانشگاه غیرانتفاعی
در دانشگاه غیرانتفاعی تمام مقاطع کاردانی ، کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری اجرا می شوند اما رشته های ارائه شده در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی محدود هستند و شاید در رشته تحصیلی شما امکان ادامه تحصیل وجود نداشته باشد.
رتبه قبولی
برای قبولی در رشته های تاپ دانشگاه های برتر غیرانتفاعی همچون دانشگاه علم و فرهنگ ، باید در کنکور سراسری شرکت کنید و رتبه مناسبی نیز به دست آورید. بنابراین برای قبولی در برخی رشته ها در دانشگاه غیرانتفاعی حتما باید در کنکور شرکت کنید و امکان پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی وجود ندارد.
مرتبط بخوانید : رنک دانشگاه آزاد بهتر است یا غیرانتفاعی
عدم ارائه خوابگاه از معایب دانشگاه غیرانتفاعی
دانشگاه غیرانتفاعی خوابگاه ارائه نمی کند پس اگر این دانشگاه را انتخاب می کنید حتما این موضوع را مدنظر داشته باشید که مسئولیتی در قبال ارائه خوابگاه به دانشجویان ندارد.
اعتبار مدرک دانشگاه غیرانتفاعی
همانطور که بالاتر نیز توضیح داده شد ، مدرک دانشگاه غیرانتفاعی کاملا معتبر و زیر نظر وزارت علوم تحقیقات و فناوری می باشد. شما با مدرک دانشگاه غیرانتفاعی می توانید وارد بازار کار شوید ، در آزمون های استخدامی و آزمون دانشگاه ها شرکت کنید و یا اگر قصد مهاجرت تحصیلی دارید ، این امکان برای شما فراهم است.
مرتبط بخوانید : مزایای دانشگاه فرهنگیان و معایب دانشگاه فرهنگیان
سوالات متداول
- معایب دانشگاه غیرانتفاعی چیست ؟
معایب دانشگاه غیرانتفاعی کامل در این مطلب بررسی شد.
- آیا مدرک دانشگاه غیرانتفاعی معتبر است ؟
بله مدرک دانشگاه غیرانتفاعی کاملا معتبر و زیر نظر وزارت علوم تحقیقات و فناوری می باشد.
- آیا شهریه دانشگاه غیرانتفاعی زیاد است ؟
شهریه دانشگاه غیرانتفاعی از شهریه دانشگاه آزاد کمتر است.