از بهترین ها مشاوره بگیرید

تماس از سراسر کشور 9099071612
از 8 صبح الی 12 شب حتی در ایام تعطیل
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر

مصاحبه دکتری وزارت بهداشت 📞 راهنمای ثبت نام و شرکت در مصاحبه

علاوه بر مقاله اي که تقديم شما ميشود مشاوران ارشد «پاسخ با ما» آماده پاسخگوئي تلفني به شما عزيزان مي باشند ، وقت شما طلاست ، تماس از 8 صبح لغايت 12 شب ، حتی در ایام تعطیل ، تماس از طريق تلفن ثابت بدون کد و صفر :

9099071612

مصاحبه دکتری وزارت بهداشت

بعد از پذیرفته شدن در آزمون کتبی دکتری علوم پزشکی ، شما باید خود را برای شرکت در مصاحبه دکتری وزارت بهداشت آماده کنید. این مصاحبه ، از اهمیت بالایی برخوردار است و شرایط خاصی دارد. پیش از هرچیزی شما باید مدارک مورد نیاز برای حضور در مصاحبه را فراهم نمایید و در اختیار مسئول برگزاری مصاحبه قرار دهید. در مصاحبه دکتری علوم پزشکی سوالات مختلفی در زمینه های علمی ، پژوهشی ، زبان انگلیسی ، پایان نامه و… از شما پرسیده می شوند که موفقیت شما در گرو پاسخگویی صحیح به این سوالات خواهد بود. تاریخ و محل برگزاری مصاحبه را باید پیگیری کنید و در زمان از پیش تعیین شده‌ ، در جلسه مصاحبه حاضر شوید. تکمیل بودن مدارک ، داشتن تمام شرایط لازم و همچنین تسلط روی سوالاتی که پرسیده‌ می شوند ، نتیجه جلسه را مشخص می کند. در ادامه با ما همراه باشید تا شرایط لازم برای شرکت در مصاحبه دکتری وزارت بهداشت را برای شما توضیح دهیم.

برای دریافت راهنمایی در خصوص شرایط و نحوه برگزاری مصاحبه مقطع دکتری تخصصی ، با مشاوران مجرب پاسخ با ما در ارتباط باشید.

کارشناسان ما تمامی ایام هفته حتی روزهای تعطیل از 8 صبح لغایت 12 شب پاسخگوی شما عزیزان میباشند.

همین حالا تماس بگیرید

تماس از سراسر کشور 9099071612

تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، حتی ایام تعطیل

روند پذیرش در مقطع دکتری دانشگاه های علوم پزشکی

کنکور دکتری وزارت بهداشت ، شامل دو مرحله آزمون کتبی و مصاحبه حضوری می باشد که تمام متقاضیان مقطع دکتری ، باید این دو مرحله را با موفقیت پشت سر بگذارند تا بتوانند پذیرش دانشگاه را به دست آورند. بعد از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری علوم پزشکی ، شما می توانید فرم انتخاب رشته‌ را پر کنید که این کار را باید با توجه به رتبه و تراز کسب شده‌ انجام دهید. حالا اگر حد تراز کافی را برای یک کد رشته‌ محل به دست آورده‌ باشید ، در اعلام نتایج نهایی ، دعوت به مصاحبه خواهید شد.

 پس در صورتی که دعوت به مصاحبه دکتری وزارت بهداشت نشده‌ اید ، یعنی نمره قبلی مورد نیاز را در آزمون دکتری کسب نکرده‌ اید. داوطلبانی که حد تراز مورد نیاز را داشته باشند ، سراغ مرحله دوم خواهند رفت که مصاحبه حضوری است. این افراد اگر به هر دلیلی نتواند در زمان تعیین شده‌ در سر جلسه مصاحبه حاضر شوند ، غیبت آنها به معنی انصراف در نظر گرفته خواهد شد و نام آنها از لیست پذیرش دانشگاه کنار می رود.

مرتبط بخوانید : نمره مصاحبه دکتری از چند است

شرایط مصاحبه دکتری وزارت بهداشت

اگر می خواهید واجد شرایط شرکت در مصاحبه وزارت بهداشت در مقطع دکتری باشید ، لازم است شرایط زیر را مهیا کنید:

  • در زمان تعیین شده‌ باید در جلسه مصاحبه حضور پیدا کنید و به پرسش های گروه اساتید دانشگاه ، پاسخ دهید. زمان دقیق را می توانید از طریق اطلاعیه های دانشگاه پیگیری نمایید اما معمولا این زمان در دی ماه خواهد بود. برای مثال سال گذشته زمان مصاحبه دکتری وزارت بهداشت از 8 دی آغاز شد و تا 23 دی ماه ادامه پیدا کرد.
  • شرکت در مصاحبه نیازمند پرداخت هزینه آن خواهد بود. بنابراین تمام متقاضیان باید مبلغی را برای این مورد تقبل نمایند. این هزینه هر سال چند درصد افزایش پیدا می کند و در سال گذشته برابر با 338 هزار تومان بوده‌ است.
  • پیش تر به دلیل شیوه ویروس کرونا ، شاهد برگزاری جلسات مصاحبه به صورت مجازی بودیم اما هم اکنون اکثر جلسه ها حضوری هستند. البته هنوز هم بعضی از مصاحبه ها به شکل مجازی می باشند که برای آنها باید ویدیو آماده کرده‌ و در سایت دانشگاه آپلود کنید.

مرتبط بخوانید : مصاحبه دکتری چگونه است

مدارک مورد نیاز برای شرکت در مصاحبه دکتری وزارت بهداشت

مصاحبه دکتری وزارت بهداشت

تعدادی از متقاضیان واجد شرایط ، به دلیل نقص پرونده و ارائه ندادن مدارک لازم ، شانس ادامه تحصیل در مقطع دکتری را از دست می دهند. برای اینکه چنین اتفاقی برای شما نیافتد ، لازم است مدارک اصلی مصاحبه دکتری دانشگاه های علوم پزشکی را بشناسید که عبارتند از:

  • ارائه کارت ملی و سایر مدارک شناسایی مثل کپی شناسنامه و عکس 3 در 4 برای حضور در مصاحبه دکتری وزارت بهداشت مورد نیاز هستند.
  • کارت ورود به جلسه آزمون دکتری را در بین مدارک خود قرار دهید.
  • امتیاز پایان نامه خیلی مهم است و اگر آن را از دست دهید ، احتمالا نمی توانید در مصاحبه موفق شوید. پس یک نسخه از پایان نامه خود را در اختیار تیم مصاحبه کننده‌ بگذارید.
  • مدارک مربوط به سوابق علمی ، پژوهشی و آموزشی خود را ارائه نمایید.
  • به مقالات منتشر شده‌ خود اشاره کنید.
  • اگر کتب چاپ شده‌ ای دارید ، حتما آنها را معرفی کنید.
  • سند ثبت اختراع می تواند شانس شما را برای پذیرش در مصاحبه بالا ببرد.
  • مدرک زبان انگلیسی لازم دارید.

سوالات متداول

  • مصاحبه دکتری وزارت بهداشت چه زمانی برگزار می شود؟

برگزاری این مصاحبه معمولا از اوایل دی ماه آغاز شده‌ و تا اواخر دی ادامه پیدا می کند.

  • آیا شرکت در مصاحبه دکتری دانشگاه علوم پزشکی رایگان است؟

خیر، برای شرکت در این جلسه باید هزینه مشخصی را پرداخت نمایید.

  • روند پذیرش در مقطع دکتری رشته‌ های علوم پزشکی به چه صورت است؟

ابتدا شما باید در آزمون دکتری نمره تراز خوبی به دست آورید و بعد از آن دعوت به مصاحبه خواهید شد. اگر در مصاحبه نیز هیئت داوران را مجاب کنید، قادر به ادامه تحصیل در مقطع دکتری خواهید بود.

علاوه بر مقاله اي که تقديم شما ميشود مشاوران ارشد «پاسخ با ما» آماده پاسخگوئي تلفني به شما عزيزان مي باشند ، وقت شما طلاست ، تماس از 8 صبح لغايت 12 شب ، حتی در ایام تعطیل ، تماس از طريق تلفن ثابت :

تماس از سراسر کشور: 9099071612

همچنین ببینید

مصاحبه دکتری مدیریت

مصاحبه دکتری مدیریت 📞 جزئیات کامل برگزاری مصاحبه

رشته‌ مدیریت و گرایش های مختلف آن همیشه از رشته‌ های پرطرفدار مقطع دکتری دانشگاه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس از تلفن ثابت بدون کد وصفر