مصاحبه دکتری حقوق عمومی مرحله ای مهم از فرایند پذیرش است و داوطلبانی که در آزمون شرکت کرده اند ، باید منتظر دعوت به مصاحبه باشند تا در این مرحله هم با کسب نمره مناسب ، پذیرش خود را در مقطع دکتری تخصصی نهایی کنند. در فرایند مصاحبه دکتری رشته حقوق عمومی ، موارد مختلفی مورد ارزیابی قرار می گیرند از جمله پایان نامه کارشناسی ارشد ، طرح پژوهشی دکتری ، سوابق پژوهشی و… در نهایت با امتیازاتی که داوطلب در مراحل مختلف کسب می کند ، پذیرش یا عدم پذیرش او مشخص خواهد شد. در ادامه این مطلب می خواهیم بررسی های بیشتری از فرایند مصاحبه دکتری حقوق عمومی داشته باشیم. لطفا همراه ما بمانید.
شما عزیزان میتوانید هرگونه سوال و ابهام خود را در مورد معیارهای ارزیابی و جزئیات مصاحبه مقطع دکتری تخصصی از مشاوران ارشد ما در پاسخ با ما بپرسید ،
کارشناسان ما تمامی ایام هفته حتی روزهای تعطیل از 8 صبح لغایت 12 شب پاسخگوی شما عزیزان میباشند.
همین حالا تماس بگیرید
تماس از سراسر کشور 9099071612
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، حتی ایام تعطیل
زمان ثبت نام و برگزاری مصاحبه دکتری حقوق عمومی 1404
مصاحبه دکترای حقوق عمومی در زمانبندی مقرر برگزار می شود و داوطلبانی که به مصاحبه دعوت شده اند ابتدا باید ثبت نام اینترنتی را در زمان تعیین شده انجام دهند سپس با دریافت کارت ورود به جلسه برای حضور در حوزه مصاحبه اقدام کنند. زمان برگزاری مصاحبه ، چند هفته پس از اعلام نتایج اولیه آزمون دکترا است و احتمالا طبق روال سال های قبل ، در اواخر خردادماه 1404 برگزار شود. بلافاصله پس از انتشار اسامی پذیرفته شدگان ، سامانه ثبت نام اینترنتی مصاحبه فعال خواهد شد که معمولا همان سایت رسمی دانشگاه مربوطه است. داوطلبان باید در این سامانه ، ثبت نام کنند تا کارت ورود به جلسه برای آنها صادر شود.
مرتبط بخوانید : راهنمای مصاحبه دکتری استعداد درخشان دانشگاه آزاد
معیارهای ارزیابی مصاحبه ph.d حقوق عمومی
توجه شما را به مهم ترین معیارهای ارزیابی در مصاحبه دکترا حقوق عمومی جلب می کنیم. این معیارها به شرح زیر هستند:
ارزیابی علمی و تخصصی
اساتید در بخش علمی و تخصصی مصاحبه دکترا حقوق عمومی ، تلاش می کنند تا میزان تسلط علمی شما را به مباحث اصلی رشته حقوق عمومی بسنجند. سوالاتی که در این مرحله مطرح می شوند شامل مفاهیم بنیادی همچون حقوق اساسی ، ساختار نظام حکومتی ایران ، حقوق اداری ، نظریه های دولت ، تفسیر قانون اساسی و گاهی مقایسه تطبیقی با نظام های حقوقی هستند.
بررسی پایان نامه کارشناسی ارشد در مصاحبه دکتری حقوق عمومی
بخش مهم از مصاحبه دکترا حقوق عمومی ، بررسی پایان نامه است و یکی از ملاک های اصلی ارزیابی توانمندی پژوهشی داوطلبان محسوب می شود. سوالاتی که در این بخش طراحی می شوند معمولا در ارتباط با موضوع پایان نامه ، ساختار ، روش تحقیق ، یافته های پایان نامه و… هستند ضمن اینکه پایان نامه از نظر نوآوری و ارزش پژوهشی نیز بررسی می شود. داوطلب اگر بتواند از پایان نامه خود به خوبی دفاع کند ، توان پژوهشی بالای خود را به اثبات می رساند.
سنجش توانایی زبان انگلیسی
حتما در فرایند مصاحبه دکتری حقوق عمومی به سنجش توانمندی زبان انگلیسی شما نیز پرداخته می شود زیرا تسلط به زبان انگلیسی برای تحصیل در مقطع دکتری بسیار مهم است. از داوطلب خواسته می شود یک متن حقوقی را به زبان انگلیسی خوانده و ترجمه کند و اگر هم مدرک زبان دارد ، لازم است مدرک را در جلسه مصاحبه ارائه نماید.
ارزیابی سوابق پژوهشی و آموزشی
در یک بخش دیگر از مصاحبه دکترا حقوق عمومی به ارزیابی سوابق پژوهشی و آموزشی داوطلب نیز پرداخت می شود. موارد مورد بررسی در این بخش ، عبارتند از:
- مقالاتی که به اسم داوطلب منتشر شده است.
- مقالاتی که داوطلب در تهیه آنها نقش داشته است.
- کنفرانس های علمی که داوطلب حضور داشته است.
- سابقه تدریس دروس دانشگاهی.
- شرکت در کارگاه های تخصصی.
- سابقه همکاری با مراکز پژوهشی یا نهادهای حقوقی.
- نگارش کتاب یا فصل از کتاب.
داوطلبان باید مدارک مربوط به این موارد را ارائه دهند و درباره محتوای آنها نیز توضیحات لازم را ارائه کنند.
سوالات انگیزشی و شخصی در مصاحبه دکتری حقوق عمومی
در مصاحبه دکتری حقوق عمومی ، چند سوال انگیزشی و شخصی هم طراحی می شود و اساتید می خواهند بدانند داوطلبان با چه هدفی وارد مقطع دکتری تخصصی شده اند و چه اهدافی را می خواهند در آینده دنبال کننذ. سوالاتی مثل
- چرا دکتری حقوق عمومی؟
- برنامه شما برای ادامه مسیر شغلی چیست؟
- چه انگیزهای برای پژوهش دارید؟
- و…
مرتبط بخوانید : راهنمای مصاحبه دکتری دانشگاه ازاد
نحوه امتیازبندی مصاحبه دکترا رشته حقوق عمومی
امتیاز بندی در مقطع دکتری بر اساس شیوه پذیرش آموزشی و پژوهشی یا پژوهشی است. داوطلبانی که به شیوه آموزشی و پژوهشی اقدام به پذیرش می کنند ، باید 50 درصد امتیاز را از آزمون کتبی به دست آورند و 50 درصد هم به مصاحبه اختصاص داده می شود که 30 درصد آن مربوط مصاحبه علمی و سنجش علمی و 20 درصد هم مربوط به سوابق آموزشی ، پژوهشی و فناوری است.
هزینه شرکت در مصاحبه دکتری حقوق عمومی
شما برای شرکت در مرحله مصاحبه دکتری حقوق عمومی باید هزینه آن را بپردازید و بدون پرداخت هزینه ، کارت ورود به جلسه صادر نخواهد شد. هزینه مصاحبه بستگی به دانشگاه دارد اما معمولا از 100 تا 400 هزار تومان متغیر است.
سوالات شما
- مصاحبه دکتری حقوق عمومی در چه تاریخی برگزار خواهد شد؟
زمان برگزاری مصاحبه دکترا در دانشگاه های مختلف ، متفاوت است اما در اواخر خردادماه اجرا می شود.
- ارائه مقاله در مصاحبه دکتری ، چند امتیاز دارد؟
امتیاز سوابق پژوهشی در فرایند مصاحبه آموزشی و پژوهشی ، 30 امتیاز است و مقاله هم به عنوان یکی از موارد پژوهشی بررسی می شود.
- آیا معدل مقطع کارشناسی ارشد تاثیری در مصاحبه دارد؟
بله ، معدل مقطع کارشناسی ارشد به عنوان بخشی از سوابق علمی و تخصصی ، معیار مهمی محسوب می شود.