مجموعه مدیریت در مقطع کارشناسی ارشد ، رشته ها و گرایش های بسیاری دارد و به همین دلیل داوطلبانی که در آزمون این مجموعه شرکت کرده اند ، شرایط انتخاب رشته متفاوت تری نسبت به اکثر داوطلبان آزمون ارشد دارند. شما برای انتخاب رشته کارشناسی ارشد مدیریت ، می توانید از رشته های کل مجموعه مدیریت انتخاب کنید و محدود به انتخاب یک رشته مثل مدیریت بازرگانی یا مدیریت مالی نیستید همچنین برای انتخاب رشته باید به رتبه ای که در هر یک از رشته ها کسب کرده اید توجه داشته باشید. در این مطلب می خواهیم مشاوره انتخاب رشته ارشد مدیریت را ارائه نماییم. لطفا با ما همراه باشید.
می توانید با دریافت مشاوره تلفنی تخصصی از مشاوران مجرب ما در پاسخ با ما ، سوالات خود را درباره گرایش های مدیریت، بازار کار، رتبه قبولی گرایش های مختلف و نحوه تکمیل فرم انتخاب رشته ارشد بپرسید.
همین حالا تماس بگیرید
تماس از سراسر کشور 9099071612
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، حتی ایام تعطیل
مشاوره انتخاب رشته ارشد مدیریت
بعد از اعلام نتایج اولیه کنکور کارشناسی ارشد و انتشار کارنامه اولیه ، داوطلبان باید با توجه به رتبه و نمراتی که کسب کرده اند ، اقدام به انتخاب رشته نمایند. انتخاب رشته کارشناسی ارشد ، مرحله ای مهم تر از شرکت در آزمون می باشد و داوطلب باید از موارد مختلفی آگاهی داشته باشد تا بتواند این مرحله را پشت سر بگذارد.
برای انتخاب رشته ارشد مدیریت ، اگر در کل مجموعه مدیریت شرکت کرده اید ، برای شما کارنامه ای منتشر خواهد شد که با توجه به دروسی که پاسخ داده اید ، در هر رشته از مجموعه مدیریت یک رتبه کسب می کنید. شما در زمان انتخاب رشته مدیریت می توانید از تمام رشته ها و گرایش های مدیریت انتخاب نمایید اما باید برخی موارد را مدنظر قرار دهید.
مهم ترین نکات انتخاب رشته کارشناسی ارشد مدیریت عبارتند از :
شناخت گرایش های ارشد مدیریت
در مرحله اول برای انتخاب رشته کارشناسی ارشد مدیریت باید شناخت کاملی از گرایش ها و رشته های مختلف مجموعه مدیریت داشته باشید. این مجموعه تشکیل شده از چند رشته می باشد و هر رشته هم شامل چندین گرایش است. شما باید با در نظر گرفتن علاقه مندی های خود و توجه به بازار کار رشته های مختلف مدیریت ، انتخاب رشته را انجام دهید همچنین باید بدانید که دروس در هر یک از رشته ها و گرایش ها چگونه هستند.
دانشگاه ملاک انتخاب است یا رشته؟
احتمالا برای شما هم سوال است که در مرحله انتخاب رشته به دانشگاه اهمیت دهید یا رشته؟ در این مورد به نظر بسیاری از مشاوران ، رشته مهم تر است زیرا اگر شما صرفا دانشگاه را اولویت قرار دهید و وارد رشته ای شوید که به آن علاقه ندارید ، ادامه تحصیل برای شما سخت خواهد شد. درست است که رشته های مدیریت از نظر ماهیت نزدیک به هم هستند اما دارای تفاوت هایی هم می باشد و شرایط کاری متفاوتی دارند.
توجه به شهریه دانشگاه ها
اگر تصمیم دارید در دانشگاهی غیر از روزانه هم انتخاب رشته کنید باید به شهریه دانشگاه ها نیز توجه داشته باشید. شهریه دانشگاه آزاد ، شهریه دانشگاه پردیس خودگردان ، پیام نور ، غیرانتفاعی و دیگر دانشگاه های شهریه پرداز را بررسی کنید و دانشگاهی متناسب با توانمندی مالی خود را انتخاب نمایید.
بازار کار گرایش های رشته مدیریت
برای انتخاب رشته کارشناسی ارشد مدیریت ، درباره بازار کار گرایش های مختلف به طور کامل تحقیق کنید و اگر تصمیم دارید بعد از فارغ التحصیلی وارد کار شوید ، رشته و گرایشی را انتخاب کنید که شرایط شغلی بهتری دارد. برای بهره مندی از مشاوره بازار کار مدیریت می توانید با مشاوران ما تماس بگیرید تا شما را به طور کامل راهنمایی کنند.
بررسی دفترچه انتخاب رشته کنکور ارشد مدیریت
از بررسی دفترچه انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد غافل نشوید زیرا باید اطلاعات دقیقی درباره شرایط و ضوابط انتخاب رشته داشته باشید تا بتوانید فرم را به درستی تکمیل کنید. داخل دفترچه انتخاب رشته ، تمام رشته محل های روزانه ، شبانه ، غیرانتفاعی ، پیام نور و … درج شده اند و ظرفیت پذیرش آنها نیز مشخص است. شما می توانید این دفترچه را از سایت سازمان سنجش دانلود نمایید. همچنین دفترچه انتخاب رشته دانشگاه آزاد هم توسط سایت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی انتشار می یابد.
احتمال قبولی و اولویت بندی درست گرایش ها
برای انتخاب رشته کارشناسی ارشد مدیریت ، رتبه قبولی سال های قبل را بررسی کنید تا از شانس قبولی خود در رشته محل های مختلف اطلاع یابید. بعد از تخمین شانس قبولی باید برای اولویت بندی درست رشته ها و گرایش در فرم انتخاب رشته اقدام کنید. رشته هایی که بیشترین علاقه را به آنها دارید باید در ابتدای فرم قرار بگیرند.
مرتبط بخوانید : ارشد فراگیر مدیریت
زمان و سامانه انتخاب رشته کارشناسی ارشد مدیریت
برای انتخاب رشته کارشناسی ارشد باید از زمان آن مطلع باشید و در تاریخ معین نسبت به انتخاب رشته اقدام کنید. انتخاب رشته کارشناسی ارشد مدیریت برای دانشگاه های سراسری و آزاد به طور مجزا انجام می شود و سامانه متفاوتی دارند اما زمان انتخاب رشته این دانشگاه ها تقریبا در اواخر خردادماه می باشد. شما برای انتخاب رشته ارشد سراسری باید به سایت سازمان سنجش آموزش کشور وارد شوید که به نشانی sanjesh.org در دسترس است. همچنین انتخاب رشته کارشناسی ارشد آزاد در سامانه اختصاصی این دانشگاه به نشانی azmoon.org انجام می گیرد.
برای انتخاب رشته ارشد سراسری هزینه ای پرداخت نخواهید کرد. اما اگر بخواهید از رشته های ارائه شده در دانشگاه های پیام نور و غیرانتفاعی انتخاب کنید ، باید کارت این دانشگاه ها را تهیه نمایید. همچنین انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد با پرداخت هزینه همراه می باشد.
مرتبط بخوانید : امریه سازمان اداری و استخدامی کشور
مشاوره تلفنی انتخاب رشته کارشناسی ارشد مدیریت
برای بهره مندی از مشاوره تلفنی انتخاب رشته کارشناسی ارشد مدیریت ، مشاوران ما در خدمت شما هستند. می توانید در زمینه های زیر توسط مشاوران راهنمایی شوید. اگر هم تمایل داشته باشید ، مشاوران می توانند فرم انتخاب رشته شما را اولویت بندی کرده و تکمیل نمایند.
- مشاوره در زمینه بازار کار رشته ها و گرایش های مختلف مدیریت
- مشاوره در خصوص شرایط اپلای در رشته های مختلف مدیریت
- مشاوره انتخاب بهترین گرایش با توجه به سختی دروس
- مشاوره نحوه اولویت بندی فرم انتخاب رشته کنکور
- و…
مرتبط بخوانید : رشته های پذیرش ارشد فراگیر
سوالات شما
- انتخاب رشته ارشد مدیریت در کدام سایت انجام می شود؟
شما برای انتخاب رشته کارشناسی ارشد سراسری باید وارد سایت سازمان سنجش شوید.
- آیا انتخاب رشته ارشد سراسری و آزاد مجزاست؟
بله ، فرایند انتخاب رشته ارشد سراسری و آزاد به طور مجزا انجام می گیرد.
- چگونه از خدمات مشاوره انتخاب رشته ارشد مدیریت استفاده کنیم؟
مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی پاسخ با ما آماده راهنمایی شما عزیزان و ارائه خدمات مشاوره انتخاب رشته ارشد مدیریت هستند. می توانید برای دریافت خدمات به صورت تلفنی تماس حاصل بفرمایید.