فارغ التحصیلان از مقطع کارشناسی رشته های علوم پزشکی در صورت تمایل به ادامه تحصیل می توانند در آزمون کارشناسی ارشد وزارت بهداشت شرکت کنند و وارد دانشگاه های مختلفی مثل روزانه و پردیس خودگردان شوند. رشته های کارشناسی ارشد علوم پزشکی در دانشگاه پردیس خودگردان نیز ارائه می شوند از جمله پرستاری ، اتاق عمل و… که گرایش های مختلفی هم دارند. داوطلبان کنکوری پیش از انتخاب رشته در دانشگاه پردیس خودگردان ، لازم است میزان شهریه را بررسی کنند زیرا تحصیل در دانشگاه پردیس خودگردان ، هزینه نسبتا بالایی دارد و دانشجو باید از توانمندی مالی کافی برخوردار باشد. برای بررسی شهریه پردیس ارشد علوم پزشکی ، با ما در ادامه این مطلب همراه باشید.
برای پرسیدن سوالات خود راجع به میزان شهریه مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه های مختلف ، تحفیفات شهریه ، شرایط دریافت انواع وام شهریه و… با مشاوران پاسخ با ما تماس بگیرید.
مشاوران ما تمامی ایام هفته حتی روزهای تعطیل از 8 صبح لغایت 12 شب پاسخگوی شما عزیزان میباشند.
همین حالا تماس بگیرید
تماس از سراسر کشور 9099071612
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، حتی ایام تعطیل
بررسی شهریه پردیس ارشد علوم پزشکی
دانشگاه پردیس خودگردان یک دانشگاه شهریه پرداز است که عمده رشته های ارائه شده در آن نیز از گروه علوم پزشکی و پیراپزشکی هستند. ورود به دانشگاه پردیس خودگردان با شرکت در کنکور و کسب رتبه مناسب ، امکان پذیر می باشد و پذیرفته شدگان باید توان مالی کافی برای پرداخت شهریه را داشته باشند. شهریه این دانشگاه ، شامل بخش های ثابت و متغیر می باشد و دانشجویان باید به ازای هر ترم تحصیل ، هر دو بخش از شهریه را واریز نمایند.
میزان شهریه ثابت
هزینه ثابت دانشگاه پردیس خودگردان همانطور که از اسم آن نیز مشخص است ، یک رقم ثابت است و تا زمان اتمام تحصیلات ، مبلغ آن بیشتر یا کمتر نخواهد شد. میزان شهریه ثابت ، در زمان ورود به دانشگاه تعیین می گردد و نوع رشته تحصیلی دانشجو ، مشخص کننده آن است. دانشجویان رشته هایی که دروس عملی بیشتری دارند ، مبلغ شهریه ثابت بالاتری را پرداخت می کنند.
هزینه متغیر
بخش زیادی از شهریه پردیس ارشد علوم پزشکی را هزینه متغیر دروس انتخابی تعیین می کند. دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد می توانند در هر ترم از 6 الی 14 واحد درسی اخذ کنند که در صورت انتخاب واحدهای درسی بیشتر ، شهریه متغیر بیشتری پرداخت خواهند کرد. شهریه متغیر را نوع و تعداد واحدهای درسی اخذ شده در یک ترم مشخص می نماید و سالانه هم حداقل 20 درصد افزایش دارد.
با در نظر گرفتن توضیحات فوق ، شهریه پردیس ارشد علوم پزشکی به شرح زیر می باشد :
- شهریه ثابت : 4.500.000 الی 8.500.000 تومان
- شهریه متغیر دروس عمومی نظری : 450.000 الی 750.000 تومان
- شهریه متغیر دروس عمومی عملی : 750.000 الی 900.000 تومان
- شهریه متغیر دروس پایه نظری : 580.000 الی 710.000 تومان
- شهریه متغیر دروس پایه عملی : 680.000 الی 8.200.000 تومان
- شهریه متغیر دروس تخصصی نظری : 820.000 الی 1.000.000 تومان
- شهریه متغیر دروس تخصصی عملی : 1.100.000 الی 1.400.000 تومان
- شهریه متعیر واحد آزمایشگاهی : 1.500.000 الی 2.100.000 تومان
- شهریه متغیر واحد کارآموزی : 1.200.000 الی 1.500.000 تومان
میزان شهریه پردیس ارشد علوم پزشکی در هر یک از واحدهای دانشگاه پردیس خودگردان متفاوت است به طوری که در دانشگاه های دارای سطح علمی بهتر و کیفیت آموزشی بالاتر ، شهریه بیشتری از دانشجویان دریافت می شود.
مرتبط بخوانید : شهریه دکتری دانشگاه آزاد
راهنمای پرداخت شهریه دانشجویان ورودی جدید ارشد پردیس
پذیرفته شدگان دانشگاه پردیس علوم پزشکی برای پذیرش قطعی در دانشگاه باید برای ثبت نام اقدام نمایند. لازم است جهت ثبت نام ، ابتدا به سامانه دانشگاه مراجعه کرده و مراحل پیش ثبت نام اینترنتی را طی کنند. سپس همراه با مدارک و رسید ثبت نام اینترنتی ، به دانشگاه مراجعه نمایند و ثبت نام را تکمیل کنند. دانشجویان ورودی جدید باید در زمان ثبت نام دانشگاه ، بخشی از شهریه را به صورت علی الحساب واریز کنند تا انتخاب واحد برای آنها انجام گیرد. معمولا در ابتدای ترم ، کل شهریه ثابت و قسمتی از شهریه متغیر اخذ می گردد و در صورت عدم پرداخت شهریه ، انتخاب واحد برای دانشجو انجام نخواهد شد.
مرتبط بخوانید : شهریه دانشگاه پردیس فرهنگیان
سوالات شما
- شهریه پردیس ارشد علوم پزشکی چقدر است؟
شهریه رشته های پیراپزشکی و علوم پزشکی دانشگاه پردیس خودگردان را می توانید در این مطلب بررسی کنید.
- پذیرفته شدگان برای ثبت نام دانشگاه پردیس علوم پزشکی ، چقدر شهریه باید پرداخت کنند؟
از دانشجویان ورودی جدید دانشگاه پردیس علوم پزشکی معمولا بخشی از شهریه متغیر و کل شهریه ثابت به صورت علی الحساب دریافت می گردد.
- میزان افزایش شهریه ارشد پردیس علوم پزشکی چقدر است؟
شهریه دانشگاه پردیس خودگردان سالانه حداقل 20 درصد افزایش می یابد.