از بهترین ها مشاوره بگیرید

تماس از سراسر کشور 9099071612
از 8 صبح الی 12 شب حتی در ایام تعطیل
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر

شرایط انتقالی دانشگاه غیر انتفاعی ارشد 📞 دریافت انتقالی دانشگاه غیر انتفاعی در سال 1403

علاوه بر مقاله اي که تقديم شما ميشود مشاوران ارشد «پاسخ با ما» آماده پاسخگوئي تلفني به شما عزيزان مي باشند ، وقت شما طلاست ، تماس از 8 صبح لغايت 12 شب ، حتی در ایام تعطیل ، تماس از طريق تلفن ثابت بدون کد و صفر :

9099071612

شرایط انتقالی دانشگاه غیر انتفاعی ارشد

برخی از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه غیرانتفاعی ممکن است به دلایل متفاوتی همچون علاقه نداشتن به دانشگاه محل تحصیل ، دور بودن‌ دانشگاه و … متقاضی انتقالی به واحد دانشگاهی مد نظر خود باشند. امکان دریافت انتقالی برای دانشجویان دانشگاه غیرانتفاعی وجود دارد ولی شرایط و ضوابطی وجود دارد که دانشجویان باید پس از اطلاع از این شرایط ، برای ثبت درخواست انتقالی اقدام نمایند. در ادامه این مطلب به بررسی شرایط انتقالی دانشگاه غیر انتفاعی ارشد می پردازیم.

سوالات خود را در خصوص شرایط انتقالی دانشگاه غیر انتفاعی ارشد 1403 از مشاوران ما بپرسید تا با اطلاعات دقیق راهنمایی شوید.

همین حالا تماس بگیرید 

تماس از سراسر کشور 9099071612

تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، حتی ایام تعطیل

شرایط انتقالی دانشگاه غیر انتفاعی ارشد 1403

دانشجویان دانشگاه غیرانتفاعی که متقاضی انتقالی هستند ، می توانند درخواست خود را به صورت الکترونیکی به دانشگاه مقصد یعنی دانشگاهی که مدنظرشان است ، ارسال نمایند و منتظر بررسی مدارک خود توسط دانشگاه باشند. شرایط دریافت انتقالی در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه غیرانتفاعی به شرح زیر می باشد :

  • رشته‌ و گرایش تحصیلی دانشجو باید در دانشگاه مقصد ارائه شده‌ باشد.
  • امکان تغییر رشته‌ همزمان با انتقالی وجود ندارد ولی دانشجویان می توانند گرایش تحصیلی خود را تغییر دهند.
  • انتقالی از دانشگاه غیرانتفاعی فقط به دانشگاه غیرانتفاعی امکان پذیر است و نمی توان به سایر دانشگاه ها مخصوصا دانشگاه روزانه ، انتقالی گرفت.
  • ثبت درخواست به صورت اینترنتی انجام می گیرد و نیازی به مراجعه حضوری به دانشگاه نیست.
  • دانشجویان دوره کارشناسی ارشد دانشگاه غیرانتفاعی باید معدل بالاتر از معدل دانشجوی ورودی همان سال و همان رشته‌ در دانشگاه مقصد را کسب کنند.
  • دریافت انتقالی از ترم دوم به بعد امکان پذیر است.
  • انتقالی به دانشگاه های هم گروه و یا سایر گروه ها، بدون لحاظ گروه بندی به شرط موافقت دانشگاه های مبدا و مقصد و یا نظر کمیته منتخب وزیر علوم انجام می گیرد.

مرتبط بخوانید : شرایط انتقالی دانشگاه پیام نور 

زمان انتقالی کارشناسی ارشد دانشگاه غیرانتفاعی

ثبت نام نقل و انتقالات و میهمانی دانشگاه غیرانتقاعی دو بار در سال و برای هر دو نیمسال تحصیلی مهرماه و بهمن ماه انجام می گیرد. دانشجویانی که متقاضی انتقالی در نیمسال اول تحصیلی هستند ، باید در اردیبهشت ماه برای ثبت درخواست خود اقدام نمایند تا در صورت موافقت با درخواست آنها ، از مهرماه وارد دانشگاه جدید شوند.

همچنین زمان ثبت نام انتقالی نیمسال دوم دانشگاه غیرانتفاعی در نیمه اول دی ماه است. دانشجویان با ثبت نام در سامانه نقل و انتقالات ، یک کدرهگیری دریافت می کنند و سپس درخواست دانشجو توسط دانشگاه های مبدا و مقصد مورد بررسی قرار گرفته‌ و در نهایت تایید یا رد می شود.

لازم به ذکر است که برای ثبت نام انتقالی دانشگاه غیرانتفاعی باید در موعد مقرر اقدام نمایید و در صورتی که خارج از مهلت تعیین شده‌ ثبت درخواست کنید ، درخواست شما مورد بررسی قرار نخواهد گرفت.

مرتبط بخوانید : هر ترم دانشگاه غیر انتفاعی چند ماه است

شرایط مهمان شدن‌ در دانشگاه غیرانتفاعی

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه غیرانتفاعی در صورتی که درخواست میهمانی دارند و واجد شرایط لازم هستند ، می توانند برای گرفتن‌ میهمانی به دانشگاه مدنظرشان اقدام نمایند. مهمانی در دانشگاه غیرانتفاعی از سه نوع تشکیل شده‌ است که شامل موارد زیر هستند :

  • مهمان مبنا : اگر دانشگاه مد نظر دانشجو ، نزدیک ترین دانشگاه به محل سکونت او و خانواده‌ اش باشد ، می تواند پس از اعلام نتایج سازمان سنجش و موافقت دانشگاه مبدا ، در دانشگاه نزدیک مهمان شود.
  • مهمانی دانشجویان : دانشجویانی که حداقل یک نیمسال در دانشگاه پذیرفته‌ شده‌ خود گذرانده‌ اند و دارای معدل لازم نیز می باشند ، می توانند میهمانی بگیرند.
  • مهمانی دائم : دانشجویان دانشگاه غیرانتفاعی که دارای معدل لازم هستند و حداقل یک ترم در دانشگاه مبدا تحصیل کرده‌ اند ، می توانند با رای کمیسیون مرکزی و در صورت داشتن شرایط خاص ، میهمانی دائم بگیرند.

سوالات متداول

  • آیا انتقالی گرفتن‌ در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه غیرانتفاعی امکان پذیر است ؟

بله ، دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه غیرانتفاعی می توانند در صورت داشتن شرایط لازم ، برای انتقالی گرفتن‌ اقدام کنند.

  • شرایط انتقالی دانشگاه غیر انتفاعی ارشد چیست ؟

برای انتقالی گرفتن‌ در دانشگاه غیرانتفاعی شرایطی همچون شرط معدل ، موافقت دانشگاه های مبدا و مقصد و … وجود دارد که توضیحات کامل تر را در این مطلب ارائه کرده ایم.

  • شرایط میهمانی دانشگاه غیر انتفاعی ارشد به چه صورت است ؟

میهمانی دانشگاه غیرانتفاعی شامل چند نوع است که در این مطلب توضیحات کافی را ارائه کردیم.

علاوه بر مقاله اي که تقديم شما ميشود مشاوران ارشد «پاسخ با ما» آماده پاسخگوئي تلفني به شما عزيزان مي باشند ، وقت شما طلاست ، تماس از 8 صبح لغايت 12 شب ، حتی در ایام تعطیل ، تماس از طريق تلفن ثابت :

تماس از سراسر کشور: 9099071612

4 نظر

  1. سلام نمیتوان با معدل بالا از دانشگاه غیرانتفاعی به دولتی انتقالی داد؟لیسانس داشته باشم برای فوق لیسانس اقدام کنم

  2. ابوالفضل

    سلام وقتتون بخیر من دانشگاه غیرانتفاعی میرم و بر اساس سوابق تحصیلی آیا میتونم به دانشگاه غیر انتفاعی دیگری در شهر دیگر انتقالی بگیریم؟!

    • پاسخ با ما

      با سلام. شرایط انتقالی دانشگاه غیر انتفاعی ارشد را در مطلب بررسی کرده ایم. برای دریافت راهنمایی های بیشتر لطفا با مشاوران ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس از تلفن ثابت بدون کد وصفر