از بهترین ها مشاوره بگیرید

تماس از سراسر کشور 9099071612
از 8 صبح الی 12 شب حتی در ایام تعطیل
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر

شرایط انتقالی دانشگاه علمی کاربردی 📞 جدیدترین شرایط انتقالی

علاوه بر مقاله اي که تقديم شما ميشود مشاوران ارشد «پاسخ با ما» آماده پاسخگوئي تلفني به شما عزيزان مي باشند ، وقت شما طلاست ، تماس از 8 صبح لغايت 12 شب ، حتی در ایام تعطیل ، تماس از طريق تلفن ثابت بدون کد و صفر :

9099071612

شرایط انتقالی دانشگاه علمی کاربردی

دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی ممکن است به دلایلی همچون دور بودن‌ دانشگاه محل تحصیل خود ، قصد گرفتن‌ انتقالی داشته‌ باشند. این دسته از دانشجویان باید درخواست خود را برای انتقالی در سامانه هم آوا ثبت کنند. سپس بر اساس شرایط تعیین شده‌ ، امکان موافقت با درخواست آنها وجود دارد. شرایط انتقالی دانشگاه علمی کاربردی شامل شرایطی برای دانشجویان شاهد و ایثارگر ، دانشجویان متاهل ، دانشجویان بیمار و … می باشد که در ادامه مطلب می خواهیم به طور کامل شرح دهیم. برای کسب اطلاعات در این زمینه ، در ادامه ما را همراهی کنید.

سوالات خود را پیرامون زمان ، نحوه و شرایط انتقالی دانشگاه علمی کاربردی از مشاوران ما بپرسید تا با اطلاعات دقیق راهنمایی شوید.

همین حالا تماس بگیرید 

تماس از سراسر کشور 9099071612

تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، حتی ایام تعطیل

بررسی شرایط انتقالی دانشگاه علمی کاربردی

در تمام دانشگاه های سراسری ، آزاد و علمی کاربردی این امکان برای دانشجویان فراهم است که در صورت دور بودن‌ دانشگاه یا به هر دلیل شخصی دیگر ، انتقالی بگیرند. انتقالی دانشگاه علمی کاربردی با برخورداری از یکسری شرایط امکان پذیر است که این شرایط عبارتند از :

  • دانشجویان در طول دوران تحصیل خود فقط یک بار می توانند انتقالی بگیرند.
  • دانشجویان ترم اول تحت هیچ شرایطی مجاز به انتقالی گرفتن‌ نیستند.
  • دانشجویانی که واجد هیچ یک از شرایط خاص نیستند ، انتقالی آنها بر اساس معدل شان انجام می گیرد.
  • با درخواست انتقالی دانشجو در صورتی موافقت می شود که انتقال دادن‌ او باعث کاهش حد نصاب درسی در واحد دانشگاه مبدا نشود.

موارد فوق ، شرایط عمومی انتقالی دانشگاه علمی کاربردی هستند اما دانشجویان باید دارای یکسری شرایط خاص هم باشند که در ادامه شرح می دهیم :

میهمانی یا انتقال بر اساس شرایط ازدواج و یا طلاق دانشجویان

دانشجویانی که ازدواج کرده‌ اند و یا طلاق گرفته‌ اند ، بر اساس شرایط زیر می توانند برای انتقالی در دانشگاه علمی کاربردی درخواست دهند :

  • دانشجویان متاهل خانم می توانند برای درخواست انتقالی یا میهمانی به شهر محل زندگی همسر و یا نزدیک ترین مرکز آموزشی به محل سکونت همسر که رشته‌ او را ارائه می دهد ، اقدام کنند.
  • دانشجویان متاهل زن که محل زندگی و کار همسر آنها پس از پذیرش در دانشگاه تغییر کرده‌ است ، می توانند به شهر محل زندگی و یا نزدیک ترین دانشگاه به محل سکونت ، انتقالی بگیرند اما باید ظرفیت وجود داشته‌ باشد.
  • دانشجویان دختر که بعد از پذیرفته‌ شدن‌ در دانشگاه محل زندگی و کار آنها تغییر می کند ، می توانند به شهر محل زندگی و یا به نزدیک ترین مرکز آموزشی انتقالی بگیرند. در این شرایط ، باید رشته‌ دانشجو در آن دانشگاه ارائه شده‌ باشد و دارای ظرفیت باشد.
  • دانشجویان خانم که پس از پذیرش در دانشگاه متارکه کرده‌ اند ، می توانند به دانشگاه علمی کاربردی شهر محل زندگی خانواده خود انتقالی بگیرند اما باید رشته‌ تحصیلی مدنظر او در دانشگاه دایر باشد.
  • دانشجویان آقا که پس از ثبت نام در دانشگاه متارکه کرده‌ اند و حضانت فرزند بر عهده آنهاست ، امکان انتقالی گرفتن‌ به یکی از مراکز آموزشی محل زندگی خود را دارند.
احتمالا این را هم بپسندید  هزینه ثبت نام دانشگاه آزاد با کنکور 1403 📞 هزینه انتخاب رشته کنکور دانشگاه آزاد

مرتبط بخوانید : دانشگاه غیرانتفاعی بهتره یا علمی کاربردی

شرایط انتقالی دانشگاه علمی کاربردی بر اساس سرپرستی خانواده

دانشجویانی که سرپرست خانواده محسوب می شود و دارای حکم سرپرستی ، قیم نامه ، امین بر عاجز ، کفالت و یا مدرک حضانت یکی از بستگان درجه یک خود (پدر، مادر، خواهر، برادر، فرزند) هستند ، می توانند در دانشگاه علمی کاربردی انتقالی بگیرند. شرایط انتقالی دانشگاه علمی کاربردی بدین صورت است که باید در دانشگاه مقصد ، رشته‌ تحصیلی دایر باشد و ظرفیت لازم را داشته‌ باشد.

ضوابط میهمانی یا انتقال دانشجویان بیمار (صعب العلاج) و معلول

دسته دیگری از دانشجویان علمی کاربردی که تقاضای انتقالی یا مهمانی را دارند ، دانشجویانی هستند که بیماری صعب العلاج دارند و یا معلول هستند. این دسته از دانشجویان می توانند درخواست خود را برای انتقالی گرفتن‌ ثبت کنند تا مسئولین مربوطه با توجه به ظرفیت واحدهای دانشگاهی ، درخواست آنها را مورد بررسی قرار دهند. دانشجویان روشن دل و معلولان جسمی حرکتی شدید ، در همان ترم اول هم امکان گرفتن‌ انتقالی دارند و درخواست آنها بر اساس ظرفیت های موجود ، بررسی می شود. در صورت موافقت شدن‌ با درخواست این دسته از داوطلبان ، برای ترم های بعدی نیاز به بررسی های مجدد پرونده آنها نیست.

ضوابط میهمانی یا انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر

قسمتی از شرایط انتقالی دانشگاه علمی کاربردی مربوط به دانشجویان شاهد و ایثارگر می باشد. این دسته از دانشجویان در فرایند گرفتن‌ انتقالی از دانشگاه دارای امتیازات خاص خود هستند و می توانند برای انتقالی به یکی از مراکز آموزشی نزدیک به محل سکونت خود اقدام کنند. مشمولان ضوابط میهمانی یا انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر ، عبارتند از :

  • فرزندان مونث شاهد
  • فرزندان مذکر شاهد
  • همسر شهید
  • جانبازان 50 درصد و یا بالاتر و آزادگان
  • همسر جانبازان 50 درصد و یا بالاتر و آزادگان
  • فرزندان مونث جانبازان 50 درصد و یا بالاتر و آزادگان
  • فرزندان مذکر جانبازان 50 درصد و یا بالاتر و آزادگان
  • جانبازان 25 درصد تا 49 درصد

مجوز انتقالی دانشجویان دارای شرایط فوق توسط اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر صادر می شود و دانشجویان فقط یکبار فرصت انتقالی گرفتن‌ در طی دوران تحصیل دارند. لازم به ذکر است که اگر ظرفیت سهمیه با دانشجویان دارای شرایط فوق تکمیل نشود ، ظرفیت باقی مانده‌ به همسر و فرزندان جانبازان 25 تا 49 درصد اختصاص داده‌ خواهد شد.

مرتبط بخوانید : تکمیل ظرفیت دانشگاه علمی کاربردی

شرایط انتقالی دانشگاه علمی کاربردی بر اساس فوت والدین، همسر و یا فرزند

دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی که یکی از والدین آنها فوت شده‌ است و پس از پذیرش در دانشگاه همسر آنها فوت شده‌ است ، می توانند انتقالی بگیرند. دانشجویان مذکور ، امکان منتقل شدن‌ به دانشگاه علمی کاربردی نزدیک به محل سکونت خود را دارند.

احتمالا این را هم بپسندید  دانشگاه سما بوشهر – معرفی و راهنمای کامل

ضوابط میهمانی یا انتقال همسر، فرزندان و کارکنان شاغل و بازنشسته دانشگاه علمی کاربردی

دسته دیگری از دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی که با درخواست انتقالی آنها موافقت می شود ، همسر، فرزندان و کارکنان شاغل و بازنشسته دانشگاه علمی کاربردی می باشند. شرایط انتقالی دانشگاه علمی کاربردی برای این دسته از داوطلبان ، به شرح موارد زیر می باشد :

  • درخواست انتقالی کارکنان رسمی ، پیمانی ، قراردادی یا شرکتی دانشگاه برای انتقالی به دانشگاه نزدیک به محل خدمت ، با استعلام از اداره کل امور اداری و پشتیبانی امکان پذیر می باشد.
  • انتقالی همسر و فرزندان کارکنان دانشگاه برای انتقالی به دانشگاه محل خدمت پدر ، مادر یا همسر ، با استعلام از اداره کل امور اداری و پشتیبانی و بر اساس ضوابط و مقررات موجود انجام می گیرد.

شرایط انتقالی دانشگاه علمی کاربردی بر اساس چند دانشجویی

اگر از یک خانواده بیشتر از یک دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی مشغول به تحصیل باشند ، میهمانی یک یا جند نفر از آنها به محل زندگی قیم قابل انجام است. اعضای خانواده مشغول به تحصیل در دانشگاه علمی کاربردی می تواند پدر ، مادر ، خواهر ، برادر ، همسر و فرزند باشد.

ضوابط میهمانی یا انتقال ورزشکاران و قهرمانان ملی

دانشجویانی که جزو ورزشکاران و قهرمانان ملی محسوب می شوند و در تیم های ملی فدراسیون های ورزشی عضویت دارند ، می توانند برای میهمانی و انتقالی خود درخواست دهند. میهمانی این دسته از دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی حداکثر دو ترم است همچنین افرادی که در تیم های ورزشی باشگاه های فرهنگی ورزشی عضویت دارند ، مجاز به گرفتن‌ انتقالی هستند.

مرتبط بخوانید : شرایط دکتری بدون آزمون دانشگاه جامع علمی کاربردی

راهنمای ثبت نام انتقالی دانشگاه علمی کاربردی

شرایط انتقالی دانشگاه علمی کاربردی

دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی در یکی از نیمسال های مهرماه و بهمن ماه مجاز هستند که درخواست خود را برای انتقالی ثبت کنند. برای انتقالی گرفتن‌ در ترم مهر ، نیاز به ثبت درخواست در خردادماه می باشد همچنین دانشجویانی که می خواهند در بهمن ماه وارد دانشگاه جدید شوند ، باید در آذرماه درخواست خود را ثبت نمایند. نحوه ثبت نام انتقالی و میهمانی دانشگاه علمی کاربردی با مراجعه به سایت هم آوا می باشد. در این سامانه باید یکی از گزینه های “درخواست انتقال” یا “درخواست میهمانی” را انتخاب کرده‌ و درخواست را ثبت کنید.

سوالات شما

  • شرایط انتقالی دانشگاه علمی کاربردی چگونه است؟

شرایط انتقالی دانشگاه علمی کاربردی در این مطلب به طور کامل بررسی شده‌ است.

  • آیا دانشجویان علمی کاربردی می توانند در بهمن ماه انتقالی بگیرند؟

بله ، دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی در یکی از نیمسال های مهرماه و بهمن ماه مجاز هستند که درخواست خود را برای انتقالی ثبت کنند.

  • برای دریافت انتقالی دانشگاه علمی کاربردی ، حداقل معدل لازم چقدر است؟

دریافت انتقالی دانشگاه علمی کاربردی ، شرط معدل ندارد اما دانشجویان باید از یکسری شرایط برخوردار باشند که در این مطلب توضیح داده‌ ایم.

علاوه بر مقاله اي که تقديم شما ميشود مشاوران ارشد «پاسخ با ما» آماده پاسخگوئي تلفني به شما عزيزان مي باشند ، وقت شما طلاست ، تماس از 8 صبح لغايت 12 شب ، حتی در ایام تعطیل ، تماس از طريق تلفن ثابت :

تماس از سراسر کشور: 9099071612

همچنین ببینید

تراز قبولی پرستاری خودگردان دانشگاه ازاد

تراز قبولی پرستاری خودگردان دانشگاه ازاد 📞 طبق قبولی های دو سال اخیر

رشته‌ های علوم پزشکی و پیراپزشکی توسط دانشگاه آزاد نیز ارائه می شوند و داوطلبان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس از تلفن ثابت بدون کد وصفر