سامانه خدمات اینترنتی مرکز خدمات حوزه های علمیه ، برای طلاب و روحانیون سراسر کشور تسهیلات بیمه را در نظر گرفته است و متقاضیان برای بهره مندی از مزایای بیمه تامین اجتماعی ، بیمه خدمات درمانی ، بیمه تکمیلی و عمر و … می توانند با مراجعه به سامانه سخا به نشانی service.csis.ir ثبت نام کنند و طبق شرایط و قوانین موجود در بیمه نامه ، از طریق همین سایت نیز برای پرداخت سهم مشارکت حق بیمه اقدام نمایند. به همین منظور ، در ادامه مطلب نحوه ثبت نام بیمه تکمیلی و پرداخت حق بیمه در سامانه سخا ، برای شما شرح داده شده است.
شما عزیزان میتوانید هرگونه سوال و ابهام خود را در مورد سامانه سخا بیمه تکمیلی از مشاوران ارشد ما در پاسخ با ما بپرسید ، کارشناسان ما تمامی ایام هفته حتی روزهای تعطیل از 8 صبح لغایت 12 شب پاسخگوی شما عزیزان میباشند
همین حالا تماس بگیرید
تماس از سراسر کشور 9099071612
تماس از استان تهران 9092301611
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، حتی ایام تعطیل
ثبت نام بیمه تکمیلی در سامانه سخا
برای ثبت نام بیمه تکمیلی در سامانه سخا پس از آنکه عضو سامانه شدید ، از طریق پیامکی نام کاربری و رمز عبور برای شما ارسال می شود که باید با استفاده از آن ها وارد سایت شوید و به منوی سامانه دسترسی پیدا کنید.
از منوی سایت سخا بر روی گزینه تسهیلات بیمه کلیک کنید.
سپس وارد بخش بیمه تکمیلی و عمر شوید.
همانند تصویر که مشخص شده است ، بر روی گزینه ثبت نام بیمه تکمیلی و عمر کلیک کنید و در نهایت با وارد کردن اطلاعات خواسته شده ، منتظر باشید که اطلاعاتتان تایید شود.
شما عزیزان میتوانید هرگونه سوال و ابهام خود را در مورد سامانه سخا بیمه تکمیلی از مشاوران ارشد ما در پاسخ با ما بپرسید ، کارشناسان ما تمامی ایام هفته حتی روزهای تعطیل از 8 صبح لغایت 12 شب پاسخگوی شما عزیزان میباشند لطفا بخاطر داشته باشید که تماس صرفا از تلفن ثابت و بدون گرفتن کد و صفر امکانپذیر است .
همین حالا تماس بگیرید
تماس از سراسر کشور 9099071612
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، حتی ایام تعطیل
ثبت نام بیمه تکمیلی نوزادان در سامانه سخا
بیمه تکمیلی شامل نوزادان تازه متولد شده نیز می باشد و برای ثبت نام بیمه تکمیلی نوزادان در سامانه سخا باید از قسمت پذیرش و بروزرسانی وارد بخش “اضافه کردن تحت تکفل” شوید.
پس از ثبت نام و تکمیل فرم ، اطلاعات به صورت خودکار در بیمه تکمیلی و عمر ثبت می شود. لازم به ذکر است که تاریخ شروع قرارداد از لحظه تولد است و تمامی هزینه های درمان از زمان تولد به بعد پرداخت می شود.
پرداخت حق بیمه تکمیلی در سامانه سخا
برای پرداخت سهم مشارکت حق بیمه تکمیلی در سامانه سخا ، پس ار مراجعه به سایت اینترنتی به نشانی service.csis.ir و درج اطلاعات کاربری ، وارد بخش تسهیلات بیمه شوید.
سپس گزینه بیمه تکمیلی و عمر را انتخاب کنید.
در مرحله بعد بر روی گزینه “پرداخت بیمه عمر و درمان” کلیک نمایید.
مبلغ قابل پرداخت را مشاهده و کنترل کنید و در صورت مورد تایید بودن بر روی گزینه پرداخت کلیک نمایید.
نوع و مبلغ پرداختی نمایش داده می شود که لازم است تایید کنید.
پس از این مراحل ، اطلاعات کارت بانکی خود که شامل شماره کارت ، رمز دوم اینترنتی ، تاریخ انقضای کارت و رمز CVV2 می باشد را وارد و تایید کنید تا مبلغ از حساب شما کسر شود.
چنانچه برای پرداخت حق بیمه با اخطار سامانه مواجه شدید ، می توانید با کارشناسنان مرکز مشاوره پاسخ با ما تماس بگیرید تا مشکل عدم پرداخت پیگیری شود.
همچنین می توانید در ساعات ادارای با کارشناسان سامانه خدمات آنلاین تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.
استعلام خسارت درمان از طریق سامانه سخا
طلاب و روحانیون محترم حوزه های علمیه می توانند برای استعلام خسارت های درمانی می توانند به سامانه سخا مراجعه کنند و سپس از بخش تسهیلات بیمه با درج کد ملی ، کد بیمه شده و تاریخ استعلام خسارت بیمه نامه درمان را انجام دهند.
در مورد نحوه استعلام خسارت درمان از طریق سامانه سخا سوالی دارید؟
همین حالا تماس بگیرید
تماس از سراسر کشور 9099071612
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، 8 صبح تا 12 شب حتی ایام تعطیل
بیمه های اختصاص داده شده به طلاب و روحانیون
در ادامه بخشی از خدمات و تسهیلات بیمه که برای طلاب و روحانیون حوزه های علمیه در نظر گرفته شده است را شرح می دهیم :
بیمه تامین اجتماعی
طلاب محترم که کد پذیرش فعال در مراکز خدمات حوزه های علمیه دارند ، با دارا بودن شرایطی که در ادامه گفته می شود ، می توانند از بیمه تامین اجتماعی برخودار شوند :
- در قید حیات بودن
- تابعیت ایرانی
- غیر شاغل بودن
- استفاده نکردن از بیمه دیگر
- طلبه های گرامی متقاضی بیمه تامین اجتماعی باید آقا باشند
- طلاب مجرد با حداقل سن 24 سال تمام و حداکثر 50 سال تمام و داشتن مدرک سطح دو حوزه
- طلاب متاهل با حداقل سن 22 سال تمام و حداکثر 50 سال تمام و داشتن مدرک سطح یک حوزه
طلاب واجد شرایط می توانند با در درست داشتن شناسنامه و کارت ملی خود و همچنین شناسنامه و کارت ملی بیمه شدگان تبعی و یک قطعه عکس از همه اعضای خانواده ، به مراکز خدمات در سراسر کشور مراجعه و فرم ثبت نام را دریافت نمایند و با تکمیل آن ، دفترچه بیمه به آنها تحویل داده شود. طلاب بیمه شده تامین اجتماعی ماهانه باید حداقل 27 درصد از حقوق و دستمزد سالانه را به سازمان تامین اجتماعی بپردازند تا برای آنها سابقه ایجاد کند.
مهم ترین تعهدات و خدمات سازمان تأمین اجتماعی به شرح زیر هستند :
- حمایت در برابر حوادث و بیماریها (درمان)
- مستمری بازنشستگی
- مستمری ازکارافتادگی
- مستمری بازماندگان
- تعهدات کوتاهمدت
- غرامت دستمزد ایام بیماری
- پرداخت هزینه وسایل کمک پزشکی(اروتز و پروتز)
- کمک هزینه ازدواج
- کمک هزینه کفن و دفن
- غرامت دستمزد ایام بارداری
- سایر تعهدات کوتاه مدت بر عهده سازمان تأمین اجتماعی
خدمات درمانی ( بیمه سلامت )
شرایط ارائه دفترچه خدمات درمانی بیمه سلامت به طلاب و روحانیونی که کد پذیرش فعال دارند ، به صورت زیر است :
- شرط سنی برای طلاب متاهل کمتر از 19
- شرط سنی برای طلاب مجرد کمتر از 25
- شرط سنی برای روحانیون بالای 50 سال
- بیمه نبودن از جای دیگر
افراد با داشتن شرایط مذکور به اداره خدمات درمانی سراسر کشور مراجعه نمایند و با ارائه مدارک لازم ، حداکثر ظرف مدت یک هفته دفترچه سازمان خدمات درمانی را دریافت خواهند کرد.
بیمه خودرو
برای بیمه خودرو به صورت شخص ثالث و بیمه بدنه وسایل نقلیه طلاب و روحانیون حوزه های علیمه سراسر کشور ، شرایط و تخفیفات ویژه ای مد نظر است و اداره بیمه های مکمل وظیفه اجرای قرارداد را بر عهده دارند. در بیمه نامه بدنه خودرو ، خساراتی همچون سرقت ، صاعقه ، آتش سوزی ، انفجار و تصادف تحت پوشش است و بیمه نامه شخص ثالث نیز خسارت های مالی و صدمات بدنی مثل فوت ، جرح ، نقص عضو و هزینه های پزشکی ناشی از حوادث رانندگی را پوشش می دهد.
طلاب و روحانیون محترم جهت بهره مندی از تخفیفات بیمه نامه بدنه و شخص ثالث می توانند با به همراه داشت مدارک لازم (کارت مشخصات وسایل نقلیه ، بیمه نامه سابق ، کارت ملی) به یکی از شعبات مرکز خدمات حوزه های علیمه و شرکت بیمه گر مراجعه نمایند.
بیمه عمر و حادثه
در این نوع بیمه نامه ، تمامی طلاب و روحانیون محترم تحت پوشش مرکز خدمات حوزه های علمیه سراسر کشور و همچنین افراد تحت تکفل ، پوشش داد می شوند و طبق مفاد بیمه نامه تامین غرامت فوت به هر دلیل و فوت در اثر حادثه ، مبلغ مشخصی به عنوان غرامت تعهد داده می شود.
همچنین در صورت نقص عضو کلی و جزوی ، فرد بیمه شده بر اساس میزان نقص وارده تا سقف معینی می تواند غرامت دریافت کند.
سلام
پرداخت حق بیمه تکمیلی تا کی هست؟ پرونده من راکد شده و بیمه من غیر فعال و حق بیمه را تا وقتی طلبه بودم پرداخت کردم و الان دیگر طلبه نیستم و پرونده ام غیر فعال ولی سامانه سخا برایم بدهی بیمه می زند با این که بدهیهای قبل را پرداخت کردم
با سلام. لطفا با کارشناسان تماس بگیرید و مشکل خود را مطرح کنید تا بهتر راهنمایی شوید.
تماس از سراسر کشور: 9099071612
سلام خسته نباشید
من از بینه استفاده نکردم فقط ثبت نام شدم و از هیچ مزایایی استفاده نکردم و از حوزه انصراف دادم ولی برام پیام میاد که حق بیمه رو پرداخت نکردم و پیامک بدهی میاد .کد طلبگی و کد بیمه اینا هم ندارم که بزنم لطفا راهنمایی کنین .
با سلام. لطفا با مشاوران ما تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.
سلام
آخه با دو میلیون تومان چه میشود خرید وقتی یخچال و فریزر حداقل 15 میلیون تومان است ؟
سلام
آخه با دو میلیون تومان چه میشود خرید وقتی یخچال و فریزر حداقل 15 میلیون تومان است ؟
سلام خداقوت
دلیل اینکه بنده غیرفعال زده چیه؟
سلام. لطفا با کارشناسان ما تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند.
سلام، خسته نباشید
در سامانه جدید سخا بیمه تکمیلی قسمت بروزرسانی مثل قبل مشخص نیست..یعنی ما متوجه نمیشیم که سایت کی بروز رسانی شده بنابراین برای باخبر شدن از واریزی و غیره با مشکل مواجه میشیم.
سلام
میخواستم بدونم در شرایط کرونا، امکان ثبت و پیگیری اینترنتی مخارج درمانی هست یا باید حضوری اقدام کنیم؟!
با سلام. سوالات خود را در خصوص سامانه سخا بیمه تکمیلی از مشاوران ما بپرسید تا کامل شما را راهنمایی کنند.