دانشگاه علمی کاربردی یکی از دانشگاه های دایر در کشور است که به دلیل شرایط پذیرش آسان تری که به نسبت سایر دانشگاه ها دارد ، محبوب است. این دانشگاه ، رشته های تحصیلی خود را از تمام گروه های علوم انسانی ، فنی مهندسی ، هنر ، مدیریت ، زبان و … ارائه می دهد و پذیرش در دانشگاه هم فقط بر اساس سوابق تحصیلی انجام می پذیرد. اگر خواهان ثبت نام دکتری بدون آزمون علمی کاربردی هستید ، لطفا در ادامه مطلب همراه ما باشید تا شما را راهنمایی کنیم.
گر می خواهید از شرایط ثبت نام دکتری بدون کنکور در دانشگاه های مختلف مطلع شوید ، لطفا با مشاوران ما در مرکز مشاوره تحصیلی پاسخ با ما تماس بگیرید تا شما را با اطلاعات دقیق راهنمایی کنند.
همین حالا تماس بگیرید
تماس از سراسر کشور : 9099071612
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، حتی ایام تعطیل
ثبت نام دکتری بدون آزمون دانشگاه علمی کاربردی
پذیرش در دانشگاه علمی کاربردی فقط به صورت بدون آزمون انجام می گیرد و داوطلبان برای قبولی در این دانشگاه ، نیازی به شرکت در آزمون های سراسری ندارند. داوطلبان در مقاطع مختلف ، تمایل دارند که به شیوه بدون ازمون تحصیل کنند و این موضوع برای متقاضیان ادامه تحصیل در مقطع دکتری تخصصی نیز صدق می کند. مقطع دکتری تخصصی در دانشگاه هایی همچون روزانه ، آزاد و … به صورت بدون آزمون ارائه می شود اما در خصوص دانشگاه علمی کاربردی لازم است بدانید که دکتری بدون آزمون را ارائه نمی دهد.
به بیانی دیگر ، مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در دانشگاه علمی کاربردی ارائه نمی شوند و داوطلبان چه با شرکت در آزمون و چه به صورت بدون آزمون ، امکان ثبت نام این مقاطع را در دانشگاه علمی کاربردی ندارند. دانشگاه علمی کاربردی ، فقط مقاطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته را ارائه می کند و پذیرش در این دانشگاه به شیوه بدون آزمون است.
مرتبط بخوانید : زمان و شرایط ثبت نام بدون کنکور دکتری پردیس قم
آیین نامه پذیرش دکتری بدون آزمون استعداد درخشان در مقطع دکتری تخصصی
اگر خواهان قبولی بدون آزمون در مقطع دکتری هستید ، باید با آیین نامه پذیرش دکتری بدون آزمون استعداد درخشان آشنا باشید که در این بخش از مطلب می خواهیم توضیح دهیم :
- ثبت نام دکتری بدون آزمون را فقط داوطلبانی می توانند انجام دهند که از زمان فارغ التحصیلی آنها بیشتر از دو سال نگذشته باشد.
- داوطلبان با کسب حداقل 60 امتیاز از فعالیت های آموزشی ، پژوهشی و مصاحبه ، می توانند ثبت نام بدون آزمون دکتری تخصصی را انجام دهند.
- برای ثبت نام دکتری بدون کنکور نیاز به حداقل معدل کل 16 در مقطع کارشناسی و حداقل معدل کل 17 در مقطع کارشناسی ارشد (بدون محاسبه نمره پایان نامه) می باشد.
- داوطلبان باید حداقل نمره 50 در آزمون زبان MSRT یا دیگر آزمون ها را کسب کنند.
- دانشگاه های پیام نور ، آزاد ، غیرانتفاعی و پردیس های خودگردان ، مشمول آیین نامه پذیرش دکتری بدون آزمون استعداد درخشان نمی باشند.
مرتبط بخوانید : راهنمای ثبت نام دکتری بدون آزمون پردیس ارس دانشگاه تهران
شرایط پذیرش دکتری بدون آزمون در دانشگاه آزاد 1402
همانطور که در بخش های قبلی مطلب توضیح دادیم ، ثبت نام دکتری بدون آزمون علمی کاربردی امکان پذیر نیست اما شما می توانید در سایر دانشگاه ها مثل دانشگاه آزاد ، پذیرفته شوید. شرایط دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد ، به شرح زیر است :
- دارا بودن حداقل معدل 18 در مقطع ارشد ناپیوسته برای رشته های علوم انسانی (البته فارغ التحصیلان رشته های حسابداری ، مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی باید دارای حداقل معدل 17 باشند.
- برخورداری از مدرک فارغ التحصیلی کارشناسی ارشد پیوسته یا دکتری حرفه ای – عمومی با حداقل میانگین 17
- داوطلبانی که قصد ثبت نام دکتری بدون ازمون در دانشگاه آزاد را دارند ، نباید دروس معادل سازی شده داشته باشند.
- متقاضیان دکتری بدون آزمون آزاد ، حداکثر باید در 6 نیمسال فارغ التحصیل شده باشند.
- نمره پایان نامه مورد تایید برای ثبت نام دکتری بدون آزمون ، نمره 18.5 است.
- رشته فارغ التحصـیلی در مقطـع کارشناسی ارشد باید متجانس و همنام با رشته انتخابی در مقطع دکتری تخصصی باشد.
مرتبط بخوانید : راهنمای ثبت نام دکتری بدون آزمون پردیس کیش دانشگاه تهران
شهریه دکتری بدون آزمون در دانشگاه شهریه پرداز
به جزء تحصیل در دانشگاه روزانه ، برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری سایر دانشگاه ها از جمله آزاد و پیام نور باید شهریه بپردازید و مبلغ شهریه هم با توجه به نوع دانشگاه انتخابی ، سال ورود به دانشگاه ، رشته و گرایش تحصیلی شما تعیین می شود. تحصیل مقطع دکتری در دانشگاه های آزاد و پردیس خودگردان ، پر هزینه تر از دانشگاه های پیام نور و غیرانتفاعی است و اگر به دنبال دانشگاهی با شهریه مناسب تر هستید ، این دانشگاه ها را انتخاب نمایید اما اگر هزینه تحصیل برای شما اهمیت ندارد ، می توانید وارد دانشگاه آزاد یا پردیس بین الملل شوید.
شهریه رشته های علوم انسانی در دانشگاه آزاد از 20 تا 25 میلیون تومان متغیر است همچنین رشته های فنی مهندسی ، علوم پایه و کشاورزی ، حدود شهریه 25 تا 30 میلیون تومان دارند. این رقم ها در دانشگاه غیرانتفاعی و پیام نور ، حدود 5 میلیون تومان کمتر هستند.
سوالات شما
- آیا دکتری بدون آزمون در دانشگاه علمی کاربردی ارائه می شود؟
خیر ، دانشگاه علمی کاربردی فقط در مقاطع کاردانی و کارشناسی ، دانشجوی بدون کنکور جذب می کند.
- شرایط قبولی در مقطع دکتری دانشگاه علمی کاربردی به چه صورت است؟
مقطع دکتری تخصصی چه به صورت با آزمون و چه به شیوه بدون آزمون در دانشگاه علمی کاربردی ارائه نمی شود.
- ثبت نام دکتری بدون ازمون را در کدام دانشگاه ها می توان انجام داد؟
شما برای پذیرش در مقطع دکتری تخصصی بدون آزمون می توانید در دانشگاه آزاد و یا از طریق طرح استعداد درخشان دانشگاه دولتی اقدام کنید.