از بهترین ها مشاوره بگیرید

تماس از سراسر کشور 9099071612
از 8 صبح الی 12 شب حتی در ایام تعطیل
تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر

سامانه پاس – لینک ورود به سامانه پاس و راهنمای استفاده از آن

علاوه بر مقاله اي که تقديم شما ميشود مشاوران ارشد «پاسخ با ما» آماده پاسخگوئي تلفني به شما عزيزان مي باشند ، وقت شما طلاست ، تماس از 8 صبح لغايت 12 شب ، حتی در ایام تعطیل ، تماس از طريق تلفن ثابت بدون کد و صفر :

9099071612

سامانه پاس

 

سامانه پاس از سامانه های جدیدی است که توسط آموزش و پرورش راه اندازی شده است. متقاضیان برای دسترسی به سامانه پاس که مخفف سامانه پرونده الکترونیکی سلامت می باشد ، باید نشانی اینترنتی pas.medu.ir را در مرورگر خود جستجو کنند. هدف از راه اندازی سایت پاس ، بارگذاری پرونده سلامت دانش آموزان می باشد این سامانه دارای پنج فاز اصلی در جهت سنجش سلامت دانش آموزان در حال فعالیت طراحی شده است که در ادامه این مقاله با این سامانه و امکانات آن آشنا شویم.

برای راهنمایی در خصوص سامانه پاس و پرسیدن سوالات خود درباره این سامانه ، با مشاوران مجرب پاسخ با ما در ارتباط باشید.

کارشناسان ما تمامی ایام هفته حتی روزهای تعطیل از 8 صبح لغایت 12 شب پاسخگوی شما عزیزان میباشند.

همین حالا تماس بگیرید 

تماس از سراسر کشور 9099071612

تماس از طریق تلفن ثابت بدون کد و صفر، حتی ایام تعطیل

سامانه پاس به چه منظوری راه اندازی شده است ؟

با شروع واکسیناسیون دانش آموزان ، معلمین و … تلاش در جهت کنترل ویروس کرونا و همینطور شروع فعالیت حضوری دانش آموزان در مدارس می باشد. با این حال با کاهش بیماری در میان دانش آموزان و معلمان نیز نگرانی هایی در جهت بیمار شدن آن ها وجود دارد.

آموزش و پرورش در همین راستا سعی کرده است برای ایجاد محیطی امن در مدارس کشور و البته ایجاد اطمینان خاطر برای والدین ، سامانه ای را برای سنجش سلامت تمامی دانش آموزانی که در حال تحصیل می باشند ، طراحی و راه اندازی کند. هر دانش آموز موظف است در زمان های تعیین شده وارد سامانه پاس شده و اطلاعات خواسته شده را وارد کند تا پرونده الکترونیک سلامت برای او ایجاد گردد.

البته لازم است اشاره کنیم که سایت پاس و یا همان سامانه پرونده الکترونیکی دانش آموزان هنوز به طور کامل راه اندازی نشده است. سخنگوی وزارت آموزش و پرورش از راه اندازی این سامانه با 5 فاز اصلی خبر داده است. تمامی این پنج فاز در جهت کنترل بیماری کرونا در دانش آموزان و افزایش سطح سلامت آن ها می باشد.

سامانه پاس با آدرس الکترونیکی pas.medu.ir

شیوع ویروس کرونا سبب توجه بیشتر به گسترش تکنولوژی شده است به این معنی که امروزه فعالیت های فیزیکی دانش آموزان کم تر شده است و اغلب آن ها در خانه و به صورت آنلاین در حال درس خواندن می باشند. در همین راستا وزارت آموزش و پرورش نیز با اهداف مختلفی سامانه های متعددی را طراحی و راه اندازی کرده است.

یکی از سایت های راه اندازی شده در جهت حفظ سلامت جسمانی و روانی دانش آموزان سامانه پاس (پرونده الکترونیکی سلامت) می باشد. آدرس الکترونیکی این سایت نشانی اینترنتی ” pas.medu.ir ” است که دانش آموزان برای ورود به آن ، کافی است نشانی را در مرورگر خود جستجو نمایند.

در نظر داشته باشید که دانش آموزان می توانند از طریق سامانه پاس ، ابتلا به هر گونه بیماری از جمله کرونا را در این سامانه گزارش دهند. چنانچه دانش آموز مدرسه خود را نیز تغییر دهد ، مدیر مدرسه جدید او نیز می تواند از طریق سایت پاس وضعیت سلامت جسمانی و روانی او را مورد بررسی قرار دهد.

چنانچه سامانه پاس راه اندازی شود ، لینک ورود به آن را در این قسمت از مقاله به همراه راهنمای تصویری استفاده از آن ، قرار خواهیم داد.

امکانات سامانه پاس pas.medu.ir

در ابتدا لازم است اشاره ای داشته باشیم که سامانه پاس با فعالیت مشترک دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش و همینطور دفتر سلامت و تندرسی طراحی و اجرایی می شود. هدف اصلی این سامانه بررسی سلامت روانی و جسمی دانش آموزان در حال تحصیل در مدارس از جمله بررسی ابتلا و یا عدم ابتلا به بیماری کرونا است.

به محض اینکه تمامی مراحل راه اندازی این سامانه به اتمام برسد ، در اختیار مدارس و دانش آموزان در حال تحصیل قرار خواهد گرفت. اشاره کوتاهی کردیم که سامانه پاس برای ایجاد پرونده الکترونیکی سلامت دانش آموزان ، دارای پنج فاز اصلی است که در ادامه به این فازها اشاره کرده ایم :

  • فاز صفر : نقش های دانش آموزان ، معلمان و … تعریف می شود و امکان دسترسی برای نقش ها فراهم می گردد. در این فاز فرم اولیه کرونا و یا کوید 19 و فرم گزارشات طراحی می گردد.
  • فاز اول : در این مرحله آسیب شناسی شده و همینطور RFP سامانه پرونده الکترونیک سلامت نیز طراحی می گردد.
  • فاز دوم : در این فاز فرآیند های مربوط به سرشماری دانش آموزان در سایر بیماری ها نیز انجام می شود.
  • فاز سوم : فاز سوم ، فاز هوشمند سازی فرآیند ها در ارتباط دیگر سازمان ها شامل وزارت بهداشت، ثبت احوال، سازمان جغرافیایی با تعیین وب سرویس ها می باشد.
  • فاز چهارم : در فاز نهایی ، سامانه پاس و یا سامانه پرونده الکترونیکی سلامت دانش آموزان به طور کامل پیاده سازی می شود.

سوالات متداول

  • سامانه پاس چیست ؟

سامانه پاس با هدف سنجش میزان سلامت روانی و جسمی دانش آموزان در حال تحصیل راه اندازی شده است.

  • نحوه ورود به سامانه پاس به چه صورت است ؟

دانش آموزان پس از راه اندازی سایت پاس می توانند به آدرس الکترونیکی به نشانی pas.medu.ir مراجعه کنند.

  • سایت پاس دارای چه امکاناتی است ؟

سایت پاس در پنج فاز اصلی در جهت سنجش سلامت دانش آموزان می باشد که در متن مقاله فوق به طور کامل بررسی گردید.

علاوه بر مقاله اي که تقديم شما ميشود مشاوران ارشد «پاسخ با ما» آماده پاسخگوئي تلفني به شما عزيزان مي باشند ، وقت شما طلاست ، تماس از 8 صبح لغايت 12 شب ، حتی در ایام تعطیل ، تماس از طريق تلفن ثابت :

تماس از سراسر کشور: 9099071612

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس از تلفن ثابت بدون کد وصفر